< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 13 Kasım 2021; 22:51:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (40. sayfa)
-
-
10 saat oynayabilmek için ea play üyeliginin olması lazım gg
-
Hocam xbox olan bir kişide gamepass’te (gamepass+eaplay )vardır bence . Veee gol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 13 Kasım 2021; 22:56:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun tek başına hiç tat vermiyor.Birlikte oynamak isteyen varsa benim gamertag:GorkemGedik
Denedik oldu ve serverda hic bot yoktu. Herkes cozmus galiba bunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler bf 2042 bedava oynamanın yolunu söylüyorum. Deneme sürümü her yeni hesapta 10 saat veriyor. Devamlı yeni hesap açıp gireceksiniz:) Ayrıca portal dan tüm özelleştirmeler açık serverlara gireceksiniz ki diğer oyunculardan geride kalmayın . Ömür boyu bedava oynayın
yazdıgın bu yeni hesap açsa nasıl ea play den faydalanacak satın alması lazımki kendi hesabından level silah kassın 10 saat p1 olarak
-
Hocam gamepass ve ea play bağlı hesabını ana hesap yapınca tüm hesaplarda kullanabiliyorsun. Yani ben öyle oynuyorum. 10 saatlik deneme bitti yeni hesaptan oynamaya devam ediyorum.
Kendi hesabımdan değil yeni açtığı hesaptan devam edecek.
Silah felanda kasmasına gerek yok. Portal dan tüm silahlar ve eklentiler açık server’a girecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 13 Kasım 2021; 23:32:38 >
yeni hesaptan kendi ana hesabındanmı oynuyorsun sürekli 1 leveldan başlamak acayip sinir eder adamı
yoksa boş hesap açıp ana hesabın giriş xbox ı üzerindenmi giriyorsun 10 saat
EDİT: TAMAM SAGOL BİLMEYENLER İYİ İYİ FIRSAT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 13 Kasım 2021; 23:33:41 > -
Yok hocam en baştan başlayacakta portal üzerinden tüm silah ve modlar açık server’a girecek. Çok server var öyle. Bu arada bu tavsiye oyun fiyatını hakketmiyor diyenler içindir. Oyunu almaktan vazgeçmek yerine bu şekilde oyna
sagol yöntem için bu sekilde fifa 22 de oynanabilir ozaman akrabalarım geldiginde bak 700 lira verdim fia aldım dedigimde ufak bir kalp krizi geçirsinler :D aslında 10 saat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 13 Kasım 2021; 23:37:42 > -
Aynen hocam
128 kişinin ismi scoreboard’a sığmadığı için koymamışlar bence
Oyunu gamepass hesabından indirince p1 başka hesaplardan girebiliyor mu ki? Ea play al diyordu sanki
Yo hocam ben giriyorum. Demin bi 10 saat tükettim . Yeni hesap açıp yoluma devam ediyorum. Portal da güzel bir server buldum. Tüm silahlar ve eklentileri açık. (Tüm haritalarıda içinde bulunduran) Efsane oldu. Uzun süre oyunu oynayıp level kasma derdi kalmadı. Miss..
Aynen beğenmedim diye zırvalayanlar oyunu oynanamıştır bile. Evet oyunda eksikler var ama düzelmiyecek sorunlar değil özellikle vuruş hissi çok çok iyi
Grafikler uptade ile çözülecek şeyler şu sayfadaki beğenmeyenleri bi kenara alalım artık biz beğenen lerle devam
Ps5 ten Sonra Series S le bir ss atayım 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 14 Kasım 2021; 8:35:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam Ps5 anakonudan sonra seni buralar da görmek şaşırtıcı
Dostum oyun zaten gamepass ile 10 saat deneme süresi veriyor herkese, beğenmedim diyenler neden oynamadan zırvalıyor oluyor onu anlamadım , zaten bedavayken insanlar neden indirip denemesin , oynamadan yorum yapıldığına inanmanın nedeni ne onu anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 14 Kasım 2021; 10:44:40 > -
Oyunu yeterince oynanamıştır 1 2 el ile anlaşılmaz ben 10 saatten fazla oynadım hala oynamadığım maplar var Ayrıca Genel olarak yazdım Ea playda oyunun var olduğu açık, youtube dan izledim beğenmedim diyenlerde mevcut
Ez cümle oyun Grafiksel olarak iyileştirme alacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 14 Kasım 2021; 10:52:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunu xbox store üzerinden iade ettim. 10 dakika içinde onaylandı.
eksilerini oturup uzun uzun yazmayacağım, beğenlerler tabiki oynasın, beğenmeyenlerin de neyi beğenmediği artık ortada.
ama benim çok bariz bir şekilde, oyun yağ gibi aksa bile, bütün mekanikleri grafikleri otursa bile oyunun ana çekirdeğindeki hamlığın düzeltilemez oluşu oyununu bırakmamı sağladı. patch ile düzeltilemez. bu şey: 128 kişilik haritalar ve kaos ortamı. bu benim kaldırabileceğim bir şey değil, onlarından düzeltebileceği bir şey değil. bir de bu oyunda yenilik namına hiçbir şey yok. yani bu oyunu diğer oyunlardan ayıran yenilikçi hiçbir şey (bence) yok.
o yüzden bu oyuna eyvallah.
-
Arkadaşlarım xbox’da bende de series s var hocam . Birde böyle bir yöntem var arkadaşlar yararlansın dedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X