Şimdi Ara

BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.235
Cevap
17
Favori
45.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şaka gibi gerçekten. Xbox da Cross play i kapatma ile ilgili EA bir açıklama yaptı mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İplemiyorlar gibi şuanda , ea forumlarında ve twitter da şikayet eden çok kullanıcı var, mesele k&m mevsuzu değil hadi onuda geçtim yarın birgün pc tarafında bir sürü hileci hurdacı olur, pc ile oyun oynamak istesem zaten gider pc toplarım konsolla işim olmaz

• Çıkışa kadar sorunlar giderilir umarım. Pc ile zorlama olayı kaldırılması lazım acil şekilde. Gold sürüm aldık bir nevi beta tester olduk ama oyun gerçekten keyifli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cross play olayı umarım çözülür.Forumlarda burda yazıldığı gibi baya bir şikayet var.Oyunun çıkış gününe kadar bu özellik gelmezse siparişi iptal edip beklemeye geçicem.Xbox one dönemi Warzone için böyle bir karar alınmıştı ama bu nesilde satışlar gayet iyi gidiyor.Böyle saçma sapan bir karar alıp Xbox tarafını önemsememek rezillik gerçekten.Madem crossplay zorunlu tutacaksın yap Ps5 ve Xbox Series konsollar arası oynamak zorunlu olsun.Neden Pc tarafını işin içine giriyor.Klavye mouse ayrı bir dert hileciler ayrı bir dert BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU 

• Kimse yazmamış oyunda sadece 7 map var şaka gibi resmen. CoD 20 map ile çıkış yaptı skandala gel

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt

Kim binlar Kaan abi? İlla yakip yikalim mi ?

• Çok rezil bir olay bu, bende ilk başta bağlantı zannettim ama bağlantı değil oyun böyleymiş birçok kullanıcı şikayet etmiş bunu. En son dün DMR silahı aldım o biraz daha etkili uzun mesafeden ama yine de bu durumu düzeltmiyor tabi.

@Outlaw-E Dün akşam yaşadığımız savaş atmosferini verebilen başka bir oyun yok, beraber oynadığımız oyunlardan bende keyif aldım, saçma sapan sorunlar, scoreboard, genel istatistiklerini görememe ve en önemlisi şu crossplay olayını çözerlerse gideri var bu oyunun. Ama BF3- Bad Company 2 kalitesinden uzak kesinlikle bunu kabul etmek lazım.

• para emcükleyecekler bildiğin servis işine döndürmüşler , 7 map 20 küsür silah , portaldaki silahları da kullanamıyorsun ana oyunda

Dostum eski Dice geliştiricileri bir yerleri ile gülüyordur eminim bu duruma , bf3 veya 4 ü geçtim bf1 gibi bir örnek var

Yaptıklarını komple yıkıp , en baştan oyun yapmışlar gibi , Cod özentisi işler var , tactical sprint , uzmanlar vs. bir sürü Bf tarzına yatmayan işler , onun haricinde animasyonlar mekanikler rezil , çömelip koşma geri yatma mekanikleri yok daha bir sürü şey var

@TheCaliph_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 13 Kasım 2021; 12:7:28 >

Ben mi körlestim bilmiyorum da az once sehirde gecen bir harita oynadim grafikler hic iyi gelmedi bana bir de yagmur yagdi. BF4 ile ayni gibiydi fps haric.

Suda olunce tekrar dogamadim oyundan ciktim. Scoreboard geri gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 13 Kasım 2021; 12:19:50 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Yeni nesile yakışır bir grafik yok oyunda

Tek oynadım diye mi bilmiyorum ama sanki PS3 zamanı 12 kişi Golmud Railway oynuyorum gibi hissettim yani koşuyorum ama bölgeler arası çok uzak araçsız falan deneme sürümünün çoğu koşmayla geçecek gibiydi.

Cross play olayı tamamen saçmalık.

Neden BFV'teki öldüğünde medic kaç metre uzağında, geliyor mu gelmiyor mu, senin yanındakiler düşman mı dost mu gösteren sistem yok? Yani öldüğümde etrafımdakiler kim çözemiyorum biri gelecek mi bekleyeyim mi anlaşılmıyor.

Grafikleri anlamadım ben betada daha mı iyiydi ? :)

Reddit'de oyunun eksiklikleriyle ilgili başlık açmalarından belliydi. Silah sayısı, harita sayısı, sınıfların farklılıklarıni hissettirmemesi nerden tutsan elinde kalır. Dip fiyata düştüğünde alınacak bir yapım olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sine-FİL kullanıcısına yanıt

Dostum bir çok eksik var veya değişim var oyunda , cross kapatma olsa yine bir nebze oynanır ama cross kapatmazlarsa ne zaman ea playe düşer ozaman oynarım net şekilde , zaten topluluğu dinleyip çeki düzen vermezlerse konsol tarafında kan kaybı kaçınılmaz olur

• Pc ile Cross'a zorlamaları Xbox da oyuncu azlılıgından olabilir mi?

• En azından crossplay gelene kadar aklı olan almasın zaten böyle saçma kararlar alıp güncellemeleri falanda aksatırlarsa çok değil 7 aya EA Playe'e eklerler botlarla dolu sunucu yerine buna başvururlar firestorm'dan akillanirlar dedik hazard zone modunu ücretsiz fallan yapar insan onuda yapmamışlar cod her yıl çıkan rezil oyunlarıyla nasıl tokat manyağı yaptı bf markasını anlamıyorum diyeceğim ama adamlar bile istiye tokatlanıyor bundan keyif alıyorlar neyse günler geçiyor Halo yaklaşıyor o çıkış yaptıktan sonra iki oyunada bir daha bakmam gibi

• Bu ekran görüntüsü RTX 3080/ultra ayarlarda alınmış. Oyunu stajyerlere mi yaptırdılar gerçekten merak ediyorum. Bir ton stüdyodan destek alıp, single içerik bile olmamasına rağmen yıllarca geliştirip ortaya böyle bir yarım yamalak bir şey çıkması gerçekten üzücü..

BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU

• BF5'den ders alırlar diyordum, demek ki hiç derslerine çalışmamışlar. Halo'yu beklemeye devam edelim. Olmadı onun için bir ekip yaparız.:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sine-FİL kullanıcısına yanıt

Maalesef buda gol değil dostum. Halo umarım beklentiyi karşılar da şansımızı birde orda deneriz ama ben asıl tesbih çekip MW2 yi bekliyorum. Umarım o da böyle patlak çıkmaz:)

• 10 saatlik deneme sürümünü bitirdim tüm haritaları didik didik gezdim o kadar kötü grafikli bölgeler var ki inanamadım son model BF oynadığıma. Oyunun benim gözümde resmen artısı yok gibi bir şey gelmiş geçmiş en kötü BF oyunu bu olmuş. Bu oyunu övenler hayatında BF mi oynamamış bilmiyorum ama, onlarca eksiğini analiz edemeyecek kadar gözleri kör olmuşlar diyebilirim.

• Evet bu haritada grafikler berbat ama bazi haritalarda guzel.

BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Kasım 2021; 16:44:20 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.