< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (39. sayfa)
-
-
Ben sunu merak ediyorum cidden oyun cikmadan once bu crossplay kontrolu yapilmadi mi? Yapan kisiye bir kisi cikip oglum/kizim sen salak misin demedi mi? Herkes ortak karar alip oyuncular cok sevecek mi dedi?
Yani aptallik bile olamaz bu seviye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ağzına sağlık.
“efendim bunu yaparsak anamıza söverler.” diyen bir adam oldu mu acaba toplantılarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanmıyorum. Ps’deki oyuncu sayısını yakalamak mümkün olmasa bile önceki oyunlarda Bf serverları hep dolu oluyordu. Oyuncu bulamama sorununa hiç denk gelmedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox Series X’te fps drop yaşayan oldu mu? Kimse bu sorundan söz etmeyince konsolda donanımsal bir problem olabileceğini düşündüm ama diğer oyunlarda fps sorunu yaşamadım hiç.
Maalesef hocam, üstelik pc lobisinde oynuyorsun. Gerisini sen düşün.
Evet hocam yaşanıyor. Henüz tam optimize edilmemiş oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 13 Kasım 2021; 18:55:45 >
Yani ben 2017 yılı Star wars battlefront oynuyorum. 40 kişilik haritalar. Sürekli full oyun. Oyuncu azlığı asla yok. Hele bu nesil de asla
Gamepass'de Battlefield 3 ve 4 var bu oyundan milyon kat daha iyidir. Hala aklım almıyor insanlar nasıl oynayabiliyorlar, sp bile yok full fiyatla satıyorlar utanmadan.
-
Yok hocam ihtimal dahilinde değil bol bol eski oyunlar oynuyorum halo5 multisi sabah öğlen arasi dışında her zaman dolu cod MW 2019 ilk gün oynadığım gibi arat tuşuna basıyorum ve oyundayım bf5 ve bf1 içinde aynıları geçerli cod warzone tarafında birşey yapılmadı ama Microsoft bu duruma artık dur demeli ve crossplay kapatmaya izin vermeyen oyunları magzadan kaldırıp satışına engel olmalı senin rakibine bu hakkı tanıyor sana tanımıyorsa şirket sende ondan satış hakkını alırsın olur biter birde xbox ea ile bu oyunun pazarlık kısmında ortak harakket etti umarım 19'unda eklenir yoksa oynamam olur biter güzel oyun ama dice hile korumasi konusunda en kötü şirket pc bf oyuncuları hatırlar bf5'te olan hileleri en güçlü en pahalı hile hangi takimdaysa o kazanıyordu o duruma gelmişti
Ben yaşadım 1 kere hemde ne drop geçmek bilmedi. Oyunun serverlarından kaynaklı sorun konsolla alakası yok.
Level ilerlemek bilmiyor, battlepass ne olur bilemiyorum , kaplumbaga hizi ile ilerliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
EA Play ile denedim fakat pek sarmadı. Oyunun ruhu yok, her şey plastik gibi. 128 kişilik haritalarda kim kime dum duma, düşman-takım arkadaşı yan yana yürüyor kimse fark etmiyor bile öyle gereksiz bi' kalabalık. En çok ümitlendiğim Arica Harbor'dan bile zevk alamadım. DICE hala 2016 yılında çıkmış BF1'in ötesine geçememiş. BF4 de bu şekil beğenilmemişti fakat öz Battlefield elementleri içeriyordu o yüzden 1 sene içinde toparladı. Bu oyun ise Apex-Cod karışımı bir şey olmuş, toparlar mı bilemem. Artık seneye Gamepass'e gelince tekrar deneriz, BF1'e devam ^^
-
Oyun gerçekten çok kötü 3-5 el attım ve anında sildim. Allahtan ea play sayesinde 10 saat denemesi vardı yoksa para boşa gidecekti.
Bu oyunun kötü tarafları ile sayfalarca yazı yazılır ama ben sadace bir tanesi değinmek istiyorum.oyunda scorebord yok.bu şaka olmalı!FIFA oynuyorsun ama maçın kaç kaç olduğunu görmediğinizi düşünün yada araba yarışı oynuyorsan ama kaçıncı sırada olduğunu görmüyorsun.bu nasıl bir akıl tutulması anlam vermek zor.
19 kasımda crossplay kapatma gelir mi sizce. Warzone gibi olmasın sonra bu oyun.
Bence kesinlikle gelir.
DarjnyoutubeToday I am going to go through how to turn off cross-play for Xbox on the new Battlefield 2042. The reason for this video is that some people may not want to play with PC players or the simple reason is that the servers may drop so at anytime you can use this video and resolve your boredom of waiting for it to be fixed. Xbox Settings - Account - Privacy & Online Safety - Xbox Privacy - View Details & Customise - Communication & Multiplayer - Cross network play - block. Also here are my socials any follows are greatly appreciated. (Twitch) twitch.tv/darjn_ (Twitter) @Darjn_https://www.youtube.com/watch?v=yDccCJP5rYk&feature=youtu.be
Sanki bu oynadığımız beta versiyon olmalıydı Belki sayfalarca yazılacak eksik noktası var ama ben berbat olmuş diyemedim. Eğlendim oynarken ama 500 lira asla etmez bu haliyle.
Ama gelecek güncellemelerle oyun harika bir hale gelecektir. O zamana kadar da ea play kütüphanesine gelir
Oyunu iki gündür oynuyorum. Bazı küçük eksiklikler olmakla birlikte oyun hissiyatı müthiş keyif verdi bana. Özellikle portal modu farklı deneyimlere imkan tanıyor. Oynamadan zırvalayanlara kulak asmayın. Vuruş hissi ve ortamı çok beğendim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X