< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (41. sayfa)
-
-
Beyler Crossplay mevzusu ile ilgili official forumlarda da konular uçuşuyor, hesabı olanlar varsa destek olsun cevap yazarak:
Why is crossplay forced on Xbox series X? - Page 24 - Answer HQ (ea.com)
-
DarjnyoutubeToday I am going to go through how to turn off cross-play for Xbox on the new Battlefield 2042. The reason for this video is that some people may not want to play with PC players or the simple reason is that the servers may drop so at anytime you can use this video and resolve your boredom of waiting for it to be fixed. Xbox Settings - Account - Privacy & Online Safety - Xbox Privacy - View Details & Customise - Communication & Multiplayer - Cross network play - block. Also here are my socials any follows are greatly appreciated. (Twitch) twitch.tv/darjn_ (Twitter) @Darjn_https://www.youtube.com/watch?v=yDccCJP5rYk
Görmeyenler için tekrar paylaşayım dün 2 kişi denedik oyun bulmasında sorun yok. Girdiğimiz serverda herkes Xbox ve bot yoktu. Demek ki herkes çözmüş olayı :)
-
Crossplay kapatma video izlemek zor geliyorsa
Xbox Ayarları - Hesap - Gizlilik ve Çevrimiçi Güvenlik - Xbox Gizliliği - Ayrıntıları Görüntüle ve Özelleştir - İletişim ve Çok Oyunculu - Ağlar arası oynama - engelleme
bu adımları yapin bi de ben paylaşayım 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne yazık ki çok kötü olmuş. Ea play 10 saat iyi ki var yoksa 5 arkadaş direkt alacaktık oyunu 10 saat denemenin 3. Saati vanguard aldık mis gibi oynuyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Girdim şöyle 1 saat takıldım ama hengameden birşey anlayamadım. Kim kime nereden sıkıyor belli değil harita çok büyük. Grafikler kötü, BF3 ayarında. Kendimi biraz daha zorlayıp deneme sürümü bitene kadar deneyeceğim.
Halo gelene kadar sabredeceğiz
Dün akşam 4 saat oynadık herhalde. Grafikler kötü diyenlerde ya tüplü tv de oynuyor yada bir yerde problem var. Oyunun başında eğitim bölümü haricinde grafikler gayet iyi.
Oyun keyifli, grafikler güzel ve çatışmalar zevk veriyor.
Pc ile oynamaya zorlaması can sıkıcı buda doğrudur, fazla kalabalık olduğuda doğrudur ama oyunun + ları - lerinden fazla.
Gayet beğendik. Halo gelsin onada bakacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 14 Kasım 2021; 12:47:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Halo'da yarın 20. Yıl kutlamalarına özel erkenden sunulacak mp kısmı genel olarak herkes hem fikir gelmesini çok beklemeyecek gibiyiz
Ben BFV oynarken de Tactical Conquest oynuyordum ki daha bayraklar arası mesafe sıkmadan çok fazla araç bulaşmadan piyade savaşı yapabilelim. Mükemmel bir çözümdü Tactical Conquest ve Strategic Conquest ayrımı.
Şimdi oyunda conquest aratırsan sadece 128 geniş haritalar var hep Strategic yani. Bu yüzden bazı oyuncular çok seviyor bazıları cümbüşte kayboluyor.
Muhtemelen bu problemler yavaş yavaş düzelir.
-
yılbaşında %50 indirim yer. 6 aya içinde gamepass'e gelir.
-
Cross Play kapattıktan sonra keyif almaya başladım oyundan.Bot sayısı hakkında fikrim yok ama genellikle oyuncular karşıma geldi.Beta’da bot sayısı daha fazlaydı ve belli oluyordu ama şuan dikkatimi çekmedi açıkçası.
Ne kadar az araç o kadar iyi her zaman bundan yanayım üzücü bir başlangıç oldu bf2042 için
Oyun bana göre çöp, zırvalama vs yazan tipler BF serisini ne kadar oynamışta beğenmeyenlere genelleme yapıyor.
İyice noob doldu forum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsubasaXP -- 14 Kasım 2021; 13:38:57 > -
Şu oyun konusunda bile sevenler ve sevmeyenler birbirine hakaret ediyor. Toplumun kutuplaşma seviyesini görün. Biz bu siyasetçileri ithal etmedik hepsi aramızdan çıktı bakın üslupları görüyorsunuz zaten.
-
Battlefield Vietnam ile başladım😀😀 Alıntılamadın ama cevap vereyim
Şu oyun icin bf v ye desteği erken kestiler inanılır gibi değil, paraşütle ateş etmeyi düşünen arkadaşa da burdan selamlar oyundaki en güzel özellik on the go weapon customization malesef
Hocam sanki ilk basta k m desteği olacak denmişti. Sacma olmus ya k m destegı olur ya da pc lobısı ıle aynı lobıye atmazsın. Alırım dıyodum ama tırt,almam.artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8-9 aya oyuncu sayısı iyice artınca cross kapattıgında bıle sıkıntı yasamazsınız hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çaprazı kapatmama rağmen oyuncu bulmada hiç sıkıntı yaşamadım. İlerideki güncelleme ve indirimler ile daha da iyi olacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X