Sattım hesabı, oradan oraya koş aşırı fps düşüşleri oyun donması oyundan atma hatta konsol'un kapanmasına kadar bir sürü şey var. 6-8 ay sonra Gamepass'e eklenince ancak adam gibi olur. O zaman oynarım. Halo beklemeye devam. Artıları var mı tabiki var. Eski oyunları Portal modunda Remake tadında oynayabiliyorsunuz. |
BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (43. sayfa)
-
-
İlk defa BF oynadın sanırım.
-
Oyunu Oynamayanlara yazdim, sana ozel deyil, maydonoz olmak icin cevap yazma, sana benden blok.quote:
Orijinalden alıntı: Lod0ssİlk defa BF oynadın sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 15 Kasım 2021; 14:21:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes yorum yapmış birde ben yapayım. crosplay kapatılıyor.menülere alışmak lazım.haritalar da biraz küçük olsa tadından yenmeyecek.Yanlız mutlaka ekip olarak girmek lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun genel olarak iyi ama daha iyi bir battlefield tecrübesi yaşamanız için birden fazla çok basit şeyin düzeltilmesi gerekiyor bence.
Squad order vermeyen leader ın otomatik olarak leader dan alınması gerekiyor. Önceki oyunlarda böyleydi.
Squadlar arasında geçiş yapabilmeli ve leader ın kick özelliği olması gerekiyor.
Minimap ve map de çok ciddi düzenleme gerekiyor. Kim nerede neyi kullanıyor biz neredeyiz çok zor anlaşılıyor. Yani direk bf4 deki map ve squad menüsünü oyuna copy paste yapsınlar bitsin. her şeyi ile mükemmeldi zaten.
Bunlar çok basit şeyler ama bozuk olunca can sıkıyor.
-
Battlefield 2042’ye Xbox Series X için klavye mouse desteği gelecek mi?
Bf3u 500saati aşkin oynamış tüm bf serilerini onceden sipariş verip hepsini oynamış biri olarak yorumum 2042 olmamış.Çok geometrik haritadaki objeler hiç doğallık yok renklerde falan. Menü renkleri iyice oyunun gercekciligini öldürüyor. Animasyonlar gerilemiş, silah tepkileri saçma sapan hal almış bildiğiniz coda ozenmisler diyeceğim ama cold war gorsellik olarak buna bin basar. Ea elinde ne varsa bir bir öldürüyor simcity, nba, nfs, fifa , bf hepsi çöp oldu
Crossplay bu şekilde kalacaksa en kısa sürede gelmesi lazım yoksa adaletsizlik olur.
-
Hazard oynayan var ise beni ekleyebilir.
Xbox account : Keryurek
-
Gelecektir fakat betada ve özellikle şu an olmaması büyük saçmalık.
Yok ya oynadıkca en kötü bflerden biri olduğu belli oluyor oyun resmen bozuk vuruş hissi berbat oyun sürekli takılıyor, lag oluyor donuyor haritalar hata veriyor çok fazla kişi olması oyunu daha mı iyi yapıyor asla karman çorman her yer yine de böyle savaş atmosferini veren bir oyun yok o konuda rakipsizler ama oyun bildiğin bozuk şu an, düzelmesi için çok yolu var, keşke hiç almasaydım halo multi varken.
-
Halo'nun dün itibariyle çıkışından sonra bu oyun artık Xbox kanadındaki saçma sapan politikaları nedeniyle bitmiştir. Halo'nun BTB modu da benim gibi araç severler için o açığı fazlasıyla kapatıyor. BF 2042'de dizany kararlarını kim ya da kimler aldıysa hepsinin bugün kapıya konulması lazım. Sevdiğimiz oyun serisi ne hale geldi. Halo benim için her zaman 1 numaradır ama BF'yi de bugüne kadar hep day1 alıp keyifle uzun süreler oynadım. Bu oyunun böyle çıkıyor olması üzücü.
-
BF BC2 çıkışından beri bu seriyi oynuyorum, bu kadar rezil halde bir BF oyunu görmedim.Kesinlikle oyunun düzeltilmesini bekleyin.
Oyunda her türlü bug var.
-Spawn olamıyorsun
-Ölüyorsun öylece yerde yatar halde kalıyorsun, anca oyundan çıkman gerekiyor
-Takım arkadaşlarım beni düşman zannedip ateş edip durduğu oluyor
-Loadoutlar bazen saçmalıyor seçemiyorsun
Optimizasyonda kötü.Oyunda yağmur yağınca,alev almış bir yere yaklaşınca ve bazı büyük patlamalar yaşandığında fps düşüşleri hissediliyor.
Silahlar kötü ve çeşit az,vuruş hissi istikrarsız bir an çok iyi hissettiriyor bir sonraki maç rezil.Vuruş hissinin berbatlığı oyunun kendisinde değilde, server yada pingler den kaynaklanıyor olabilir gerçi.
Spawn ekranı rezil halde eski gibi sol joystick ile hareket ettirip bir noktayı seçemiyorsun,sağ sol yaparak seçiyorsun.Kaç defa bayrağı seçmeye uğraşırken noktayı kaybettim bilmiyorum,adamı kanser ediyor.PC de nasıl durum bilmiyorum
Ama en büyük saçmalık scoreboard ve stats yok. Multiplayer oyunda nasıl scoreboard olmaz anlamadım.Oyun bitiyor kaç kill aldığını,diğer oyuncuların ne yaptığını göremiyorsun.Kill ve Assist toplamı gösteriliyor.Önceki BF lerde hangi silahla ilgili K/D bile görebiliyordun, şimdi ne kadar süre oynadın kaç kill/death yada kaç oyun kazandın hiçbirini göremiyorsun.
Bunlar düzeltilebilir ama çok vakite ihtiyaçları var gibi.
Bir de serverlar eskiden Almanya da idi,şimdi galiba İngiltere de.Pingler biraz daha yüksek malesef ve farkı hissetiriyor
-
El sonunda çıkan askerlerin gevşek gevşek konuşmasını kim düşündü acaba. 10 saatlik deneme sağ olsun beni masraftan kurtardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda eskiden olan iyi seylerin neden olmadigini cidden merak ediyorum. Oyun su an iyi degil ama 2500 birim maas alsaydim ve oyun 70 birim olsaydi gram dusunmeden alirdim.
Simdi de oyun pahali evet ama baska hobimiz yok en ucuzu bu. 3 sene oynayacagiz sonucta. Bu sekilde dusununce sicak bakiyorum. Beta olsun, deneme surumu olsun hep 3-4 kisi oynadik boyle olunca bu oyun alinir diyorsun.
Bir de bizim ulkemizde bir seyi ucuza alamazsin. Bugun almadigin her sey yarin daha pahali olur. Oyun yeni cikacagi icin Kara Cuma da bir indirim gelmez bence. Gelse bile kardeslik yapilacagini dusunursek kisi basi 30 TL fark ettirir.
2500 birim maaş alsaydım, gider o paraya 7 kilo et alırdım
Tom Henderson Reis paylaşmış
Battlefield2042
1. Gün Yaması - 19 Kasım (Lansman yaması)
10. Gün Yaması - 30 Kasım (Yaşam kalitesi güncellemesi)
25. Gün Yaması - 7 Aralık (İçerik yaması)
1. Gün Yamasının birçok sorunu çözeceğini söyleyen insanlar var, ancak bunun 10. Gün Yaması'nda gelmesi muhtemel.
Umarım oyun bir an önce toparlar çok büyük umitlerimiz vardı su an çok büyük boşlukta kaldık biz
Şu seride oynadığım açık ara en berbat oyun. Gerçi Battlefield 4 ardından gelen oyunları sevmememiştim ama bu kadar değildi durum.
Acaba dinazor mu olduk diye düşündüm, uyum mu sağlayamıyoruz diye. Ama okuduğum yorumlar baya hislerimle paralel. EA bir serinin daha sonunu getiriyor anladığım kadarıyla. Üzüldüm açıkçası. Yıllarım bu oyunun içinde eğlenerek geçti konsollarda.
Battlefield 4’ü tekrar oynadık dün. Aradaki mekanik, atmosfer, oynayış kalite farkı o kadar büyük ki, resmen oh be dedik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam dinazor olduk oyunu beğenmeyen tayfa da zaten bf3 bf4 ün içinden geçmiş dinazor tayfadır bence. Bu oyunda geri kalan herşey gibi trende uyum sağlamaya çalışıyor. Sayı çoğunluğu genç tayfada olduğu için onlara uygun ürün hazırlanıyor diye düşünüyorum. Herşeye rağmen bf fanı olduğumdan ben bu oyuna devam edeceğim.. yavaş yavaş adam olacak illaki :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X