< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (36. sayfa)
-
-
Nyfrk
-
Xbox tarafında cross play kapatma olayı olmazsa bende iade istiycem.Oyuncularla dalgamı geçiyor bunlar Ps tarafında olan özellik Xbox tarafında yok
-
Evet hocam S versiyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Crossplay kapanmıyorsa, düşünmeye bile gerek yok oynamak için. Pas geçilir..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunu çift hak ya da tek hak olarak satmak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir.
-
Oyunu alacaktım ama cross kapama gelmezse ben yokum , böyle saçma salak şey olmaz kullanıcı sayısı ile alakalı olamaz , onuda geçtim birde k&m desteği yok , pc ile konsolu nasıl aynı havuzda oynatacaksın , 128 kişi garabeti , haritalar botlar derken birde bu cross olayı ile iyice b.ku çıktı
Galiba oyun Xbox tarafına ölü doğmak üzere 😲
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyuna giremeyen var mı? Bağlantı hatası veriyor, modemi resetledim bu seferde data hatası gibi bi hata vermeye başladı
Server hatasi..quote:
Orijinalden alıntı: Winters
Oyuna giremeyen var mı? Bağlantı hatası veriyor, modemi resetledim bu seferde data hatası gibi bi hata vermeye başladı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de hata veriyor oyun hala bağlanmadı beklemedeyim.
Edit: Mesajı gönderir göndermez bağlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xientina -- 12 Kasım 2021; 21:31:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox one halen elimde gerekirse orada oynarım ama bu salak saçma cross platform kapatma olayı gelmezse gerçekten rezalet olay
Oyunu Series X'de neredeyse 9 saat oynadım ve tek diyeceğim rezalet.
-Öncelikle bu oyunun vuruş hissi nasıl 2016 yılında çıkan BF1'den kötü olur inanılır gibi değil.
-Oyunda teknik playtest döneminden kalma hatalar halen var, özellikle de araçlarla ilgili hatalar çok fazla.
-Grafikler bence yeni nesile yakışmıyor, yeni nesil konsolların gücü 128 kişi ve devasa haritalara harcanmış. Renk paletini ben hiç beğenmedim.
-HUD, hem tasarım hem de renk seçimi olarak çok kötü ve göz tırmalayıcı. Daha da kötüsü BF4'de bile olan haritayı yada diğer unsurları büyütüp küçültme bu oyunda yok.
-Oyunda scoreboard yok. Ciddi ciddi yok. Kim kaç adam vurmuş, ne yapmış göremiyorsunuz. Hilecileri tespit edebilmek artık daha zor.
-Harita tasarımları gerçekten çok kötü. BF1942 dışında bütün BF oyunlarını oynamış biri olarak söylüyorum oyunun en zayıf olduğu nokta haritalar. Zaten çok kötü tasarlanmış haritaları üstüne bir de devasa ölçekte yapmaları tam facia olmuş.
-128 kişi konusunda sanırım herkes hemfikir, tamamen şov için yapılmış ve oyun dinamiklerini bozan bir özellik.
-Aim assist çok yetersiz. Var mı yok mu belli değil.
-Xbox için en önemli sorun ise Crossplay kapatılamıyor. Eğer kapatmak isterseniz sizi sistem ayarlarına yönlendiriyor. Bunu yaparsanız da girecek oyun bulamıyorsunuz.
-Tahmin ettiğiniz gibi oyun daha tam olarak piyasaya sürülmeden hileciler tüm sunucuları basmış durumda. Oynadığım süre içerisinde %80 PC oyuncularına karşı ölmüşümdür. Bir PC oyuncusu ile karşılaştığınızda yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Bunda aim assist'in çok kötü olması da etken.
Oyunu XSeries konsollarına almayı düşünen arkadaşlar Warzone'daki hile festivali için 500 lira ödemeyi göze alsınlar.
Sonuç olarak ben bu oyuna asla 500 lira vermem. Oyundaki sorunların düzelmesi, BF4 ve BF5'in sorunlu çıkışlarını baz alırsak en az 1 yıl sürer. Ne umduk ne bulduk...
-
Geldi server
Oyunu buluyor, sayaç bitiyor yine hata verip ana menüye atıyor. Bi oyun keyfimiz var arkadaş.
Accaba ben mi abartıyorum diye resetera, reddit'e vs. yabancı kaynaklara da baktım genelde olumsuzluk hakim. Oyundan eksilen özellikler için hatta şöyle bir post oluşturmuşlar ki okudukça içim karardı. Crossplay düzelse bile oyun şu haliyle kötü ve ruhsuz.
-
BF1 mekaniklerine modern savaş teması ekleyeceklerdi al sana mis gibi oyun başkada bir özelliğe gerek yoktu.
-
CoD Vanguard bile daha zevkli bu oyundan. Benim gibi BF fanına bunu da dedirttiniz ya alacağın olsun DICE. CoD de en azından 10 saniye de bir adam vuruyoruz bunda ise koca haritalarda adam göreceğiz de vuracağızda 10dk zaman geçiyor. Yukarıda dedikleri gibi 128 kişi resmen show amaçlı yapılmış oyun zevki yerlerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 13 Kasım 2021; 0:11:53 >
bu konu her bf oyunundan sonra kurulur eksikleri görmek için. Bana da açıkçası tam tersi gibi geldi, genel yorumlar ağırlıkla iyi gibi. Gördüğüm kadarıyla pc tarafı optimizasyondan dolayı pek beğenmiyor, diğer yandan redditte konu açmıştım series x kullananlar problem var demişti orda da optimizasyon sorunu olabilir belki.
Bence oyun on numara olmuş. İlerde bf3 ve bf4 gibi efsaneler arasında yer alabilir. Ki bf3 ve bf4 çıkışı çok sorunluydu, şuanki bf2042'den net daha sorunluydu.
Benim için tek sorun çapraz platform… bence 19 unda aynı betadaki hale gelecektir diye düşünüyorum. Yok illa getirmezlerse iade eder, Mw ye devam ederim. Fakat dediğim gibi benim için tek sorun çapraz platform. Yoksa oyunu baya beğendim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X