Şimdi Ara

BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.235
Cevap
17
Favori
45.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cross playi geri açtım, oyun bulmuyor. bizii pc lere yem ettiğin için teheşşekkürler ea.

• disc0nnect kullanıcısına yanıt

Evet kimse bununla uğraşmaz çünkü. Hayır betada vardı sadece Xbox oyuncuları oynuyordum ne güzel. Yine kaldırmışlar, tam küfürlük bu adamlar ben neden PC oyuncuları ile oynamak zorunda bırakılıyorum.

• Warzone'daki gibi crossplay sadece xbox ayarlardan mı kapatılıyor? Ps5'te kapatma var mı oyun içi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an önce şu 128 oyuncu hatasından dönmelerini dilerim. 120fps 64 oyuncu daha kaliteli dokular ile çıksaydı tadından yenmezdi. Bot vb hatalara da katlanmamış olurduk.

• Call of duty vanguard ile kıyaslayınca oyun müthiş geldi bana keyifle oynuyorum ama 64 kişilik mod yoksa bu üzücü olmuş.

Mapler çok büyük, çok kalabalık. Keyifli oyun ama 64 olsa daha iyiydi bence.

Biryerlere koşturmak yoruyor bir süre sonra. Her halükarda cod u ağır tokatlamış bu sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 12 Kasım 2021; 15:57:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Popüler konularda ilk defa 3 platformda da çıkan bir oyunun Xbox tarafında bu kadar yukarıda görüyorum. Mesela Vanguard'ın 3. sayfada nefesi kesilmiş. BF2042 Xbox tarafında TR'de de epey alınmış anlaşılan.

BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Hocam, portal modları oturdukça herkese hitap eden oyun muhakkak olacak. Mesela siz daha küçük harita da 64 kişilik bir oyun oyanabilieceksiniz.

Bende büyük harita sevmiyorum. Ben 128 kişilik harita duyunca tamam dedim. 300-400 kill alırım :)) Ama yok 128 kişilik harita da 8-10 kişiyi koş koş ancak gördüm :))

Bende mesela orta ölçekli bir harita da 128 kişinin saf aksiyon şekilde bir birine daldığı bir portal olsun isterim.

• Hile olayı daha az olduğu için oyunu xbox üzerinden oynuyorum. Crossplay seçiminin geri gelmesi lazım. Pc serverında oynamak zorundaysam, pc versiyonunu alırım hem de daha ucuz.

• Xbox da cross play kapatmaya izin vermiyor PC ciler tecavüz ediyor yapacağınız oyuna turp sıkayım puanım 10/4

• Şu crossplay kapanmaması olayı tam rezillik, paranla rezil olmak buna denir. Oyunu konsol oyuncularına karşı oynarken çok daha farklı PC oyuncularına karşı oynarken daha farklı sanki başka oyun gibi.

• disc0nnect kullanıcısına yanıt

Bence çıkış gününde betadaki gibi bu ayar kolaylıkla kapatılabilecektir diye düşünüyorum. Anlaşılan baya uğraşmışsınız, çok teşekkürler.

• Oyunun grafikleri gerçekten güzel ve keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 12 Kasım 2021; 16:48:1 >

• PS5 için crossplay kapatma seçeneği var ama XSeries için yok. İlk önce olacağını söylediler, şimdi iptal etmişler. Adamlar tam dolandırıcı.

https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/No-console-only-cross-play/td-p/10947281

• Oyunu PS&Xbox iki tarafa da aldim ama crossplay kapanmaz ise botlarla oynarsam xbox da ağırlığı Ps ye veririm ama düzeltilebilir bir sorun olur bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım 51 GB ziyan olmaz 10 saat deneyelim bakalım.

• Crossplay i kapatamayacaksam oyunu iade ederim. Hilecilerle hiç uğraşamam. PS de böyle bir seçenek varken Xbox da olmaması skandal. Güya bf nin resmi konsolu Xbox bir de..

• quote:

Orijinalden alıntı: AKA_33

Crossplay i kapatamayacaksam oyunu iade ederim. Hilecilerle hiç uğraşamam. PS de böyle bir seçenek varken Xbox da olmaması skandal. Güya bf nin resmi konsolu Xbox bir de..
    İşin gerçeğini konuşacaksak bunu oyuncu sayısına bağlıyorum.

55 milyon xbox + 8.5 milyon series bir tarafta

120 milyon ps4 ve 11.5 milyon ps5 bir tarafta

Aynı olay cod warzone dada var. Ps cross kapatıyor xbox kapatamıyor.

Belkide tam sürümü çıkış yapınca kapanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 12 Kasım 2021; 17:13:31 >
  • Ps tarafında çapraz platform kapatılabiliyormuş. Çıkış gününde de bu şekilde Xbox kanadında kapatmazsak iade isteyeceğim. Böyle saçma şey olmaz. Hem bot var diyorsun hem de zorunlu bırakıyorsun.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Bununla alakası yok tamamen Dice'ın mok yemesi çünkü yeni nesil sadece kendi içinde oynayabiliyor, Ps5 de Xbox da şu an nesil başında olduğu için kendi içlerindeki oyuncu havuzu hala çok küçük ama Ps'de crossplay kapatılıyor 12-13 milyon konsol olmasına rağmen ki BF'yi ilk hafta alsa alsa 500bin 1 milyon arası oyuncu alır ki bunlar iyimser rakamlar. Yani aradaki 3-4 milyon konsol sayısı yüzünden crossplay'in aktif olması çok alakasız bence.

• Satış rakamıyla cp nin bir ilgisi yok ms daha rahat bu konularda aynı problem warzoneda da var senelerdir o eski nesil bide

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.