Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçmaladı bile
  • İİ oyun olacakta bu insanlar koca makineleri nası devirecek bi fikriniz varmı_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enreka_tr

İİ oyun olacakta bu insanlar koca makineleri nası devirecek bi fikriniz varmı_?
    Videolarını izlede gör
  • Beyler Ne derseniz deyin ama ben televizyonda oyunun vidyosunu izledim çok güzel grafikler ve detaylara sahipti ancak ilk oyunu kadar tutulanı yoktur herhalde ilk oyunu bir efsaneydi ama gitgide saçmalayacaklar gibi geliyor..............
  • Acaba Nvidianın 512 ekran kartıyla rahat oynanırmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

Beyler Ne derseniz deyin ama ben televizyonda oyunun vidyosunu izledim çok güzel grafikler ve detaylara sahipti ancak ilk oyunu kadar tutulanı yoktur herhalde ilk oyunu bir efsaneydi ama gitgide saçmalayacaklar gibi geliyor..............

bencede giderek sacmalıyolar.coğu oyunun devamı böyle uzayda yada uzay cağında geciyor.bence aynen devam etseler daha iyi olurdu
  • Battlefield 2142 nefis olacağa benziyor arkadaşlar, bakın linkteki fotolarda süper :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

quote:

Beyler Ne derseniz deyin ama ben televizyonda oyunun vidyosunu izledim çok güzel grafikler ve detaylara sahipti ancak ilk oyunu kadar tutulanı yoktur herhalde ilk oyunu bir efsaneydi ama gitgide saçmalayacaklar gibi geliyor..............

bencede giderek sacmalıyolar.coğu oyunun devamı böyle uzayda yada uzay cağında geciyor.bence aynen devam etseler daha iyi olurdu

Bencede. Çünkü olayı kurguya çevirdikleri anda işi bozmaya başlıyolarlar. Eminim eski battlefield ın tadını veremeyecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gökgür

quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

quote:

Bencede. Çünkü olayı kurguya çevirdikleri anda işi bozmaya başlıyolarlar. Eminim eski battlefield ın tadını veremeyecek.

Tabiki veremeyecek bugün battlefield 2 yi ele alalım ne kadar sesini duyurdu?

• resimlere bakaraksak harikalar ötesi bişey olcak inşallah olur

çıkmasına daha 4 ay var çıktıktan sonra buralara gelip korsana düşmesi anca 6-7 ay
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

resimlere bakaraksak harikalar ötesi bişey olcak inşallah olur

çıkmasına daha 4 ay var çıktıktan sonra buralara gelip korsana düşmesi anca 6-7 ay
    Oralar neresi Afrika mı?

• Grafikler muhteşem. Minimum sistem gereksinimi ne olacak acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

resimlere bakaraksak harikalar ötesi bişey olcak inşallah olur

Oralar neresi Afrika mı?

yok antartika manyak yani ilk olarak avrupada çıkar 1 ay sonra türkiyeye gelir korsana düşmeside 1 ayı bulur

• ya ne güzel günce lolarak gidiyorduk niye böyle geleceğe yöneldiler kii
  • Bari age of empires geleceğe falan yönelmese ilerde
  • Aslında heriflerin aklında şu vardı: 1. oyun geçmişte geçsin, 2. oyun güncel -zamanımızda geçsin,3. oyunda geleceği konu alsın ...... nitekim yaptılarda oynamadan bişey demeyelim bence
  • 12 yeni ekran görüntüsü yayınlandı epey güzel gözüküyorlar.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=35296&mode=thread&order=0

Battlefield 2142 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 6 Temmuz 2006; 15:48:51 >
  • Yokya vidyosu çok süperdi güzel olacak bence kaçırmayın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun çıkış tarihi açıklandı. 19 Ekim de piyasada.

Heey Benim Doğum Günüm Eee Artık Dh Ailesi Olarak Bana Bi Battlefied 2142 Hediye Edersiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.