Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler hadi üye olup indirelim BETA sını oynayalım multii olarak aramızda

haydaa subscribe paralı üyelikmiş ya milletin hayatı para olmuş şerefsizler bırakın oynayalım işte ne adamlar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Ağustos 2006; 3:18:59 >
  • Heheh subscribe tabi ki paralı üyeliktir 3dgamers da da var bu yöntem beta oraya da düştü aslında geçmek lazım ne güzel sıra beklemekde yok
  • Millet Sabırla çıkacağı günü bekliom alıp bir mutiplayer oynamak lasım şöle arkadaşlar la kıran kırana acaba battlefield 1 1942 deki zevki verbilecekmi o zevkin yarısını versin oynarım ben bu oyunu(acaba full ayarlarda oynayabilmek için gerekli kartlar nelerdir?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

beyler hadi üye olup **** BETA sını oynayalım multii olarak aramızda

haydaa subscribe paralı üyelikmiş ya milletin hayatı para olmuş şerefsizler bırakın oynayalım işte ne adamlar ya

Daha önce fifa vs pes konusunda da söylediğim gibi. Ea kullanıcı kandırma konusunda çok başarılı.
    EA downloader olan herkez bu programı kurduğunda bütün oyunların Beta versiyonlarının herkezden önce kendisinde olacağını düşüyüyordu(ben dahil).
    Nitekim EA bu programı yayınladığında açıklamaları öyleydi. Ama aval aval baktık yok demo

Battlefield2, Special Forcess ve Armored Furry ye para veren biri olarak diyebilirim ki: Yazıklar olsun. 1.3 patch ile server çökmeleri bezdirdi. Bıraktım ranked serverlarda oynamayı. 2 round oynadıktan sonra server çöküyor. 2 moda boş yere para vermişim POE diye bir mod var (1 gb ın üstünde) Mükemmmel olmuş. Bf2 ye yapılan en iyi yama. Oyun içerisindeki herşey yeni. SF+AF+EF üst üste koysanız 1 aded POE etmez. Hem de ücretsizhttp://www.pointofexistence.com/

2142 ye gelince: Demo'sunun oynayan arkadaşlardan aldığım 1e 1 izlenim özetle : "2142 = Yama yapılmış Bf2"

Quake Wars dan umutluyum :http://www.enemyterritory.com/

• ya ben bu oyuna hastayım sabırsızlıkla bekliyorum hadi ya işallah bende çalışır şu ekran kartı bi alsaydım zaten
  • ya off resmini görünce bile yaw istiyo
  • yani oyunu
  • Oyunun yapımı tamamlandı hadi hayırlısı
  • Beyler kötü haberim var o uçan uzay aracımıdır nedir onu verirlerse elime çekeceğiniz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru3acava -- 23 Eylül 2006; 13:41:13 >
  • Oyunun demosu haftaya çıkıyor
  • bende bu günü bekliyorum
  • bu oyun 100 yıla damgasını vuracak gorursunuz muhtesem
  • Demosunu oynamak çok önemli, herşey işte o zaman belli olacak; oynanabilirlik benim pc kaldırıyormu indiriyormu falan filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Demosunu oynamak çok önemli, herşey işte o zaman belli olacak; oynanabilirlik benim pc kaldırıyormu indiriyormu falan filan

Demosunun linki varmı acaba verebilirmisiniz ...
  • Demo daha çıkmadı
  • oyunun çıkmasına 2 hafta kadar kısa bir süre kalmış demo ortalarda yok
  • Oyunun çıkmasına 20 gün var demo da 3-4 gün içinde çıkacak
  • Güzele benziyor oyun
  • ya ben video sunu felan izledim öyle etkilenmedim fazla hosuma gitmedi gibi ama bakalim nasil bisey
  • Hadi Bismillah oyunun çıkmasına 18 gün kaldı bence bırakın demoyu falan biraz sabredin full sürümünü alın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.