Şimdi Ara

Battlefield 2142 (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
0
Favori
59.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gb ram var, çok rahatlatmıştı Bf2 de multiplayer da, bunda az kasar umarım, 3gb yapmaya niyetim yok normal olarak.
  • Bununla beraber ekleyeyim;

Evet birşeylerin değişmesi lazımdı doğru bir görüş ama bence BF tarz değiştirmek yerine farklı yeniliklere gidebilirdi, örneğin BF2 mapleri uçaklar için fazlasıyla dar bir alan kapsıyordu, map genişletmeleri, 128 kişilik serverlar, yeni modlar silahlar takımlar mapler vs vs bir çok çoğaltılabilir şey vardı daha, ben çok üzüldüm 2142'yi duyunca.
    Napalım işte dediğim gibi yine de alacaz, umarım iyi bir iş başarmışlardır ama sanmıyorum BF2 ve eklentileri ile 5 sene geçirecez gibi anlaşılan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

bana göre en iyisi cod 3

iyide ikisinin karşılaştırılması biraz saçma gibi geldi bana çunku battlefieldın MP yönu daha agır basıyo single playerını oynayanlar daha az gibi.cod da tam tersi
  • DEmo varmı demo ?oynayalım şunu artık
  • Bugün çıkacak demo
  • hadi bakalım çıksında beraber bişiler yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemQ_313

quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

Orjinalden alıntı: CemQ_313

grafikler fena değil. Oyunun minumum ve recormended sistem gereksinimleri belli mi
    Oyunun çıkmasına daha 5-6 ay war sistem ihtiyaçları nsl belli olsun ki???

ben de işte onu anlamıyorum mesela crysis.herifler o mükemmel grafikleri şu anki çağımızda nası elde ediyorlar.Şu anda piyasada alabilecekleri en iyi kartlar x1900xtx veya 7900gtx.Hem bir de oyun dx10 la çalışıyor.Yoksa microsoft falan bu dx10 lu oyun yapacağını söyleyen yapımcılara özel beta dx10 u mu veriyor. Veya ati ya da nvidia güzel grafik yapacağını söyleyen yapımcılara özel bir kart mı üretiyor ne yani ????
    oldum olalı bunu anlamamışımdır ...

Muhtemelen oyun yapımcıları ve grafik teknolojisi sağlayıcıları ortak çalışıyordur.Bu sayede ortak olarak para kazanıyorlardır.Zaten çoğu firma 3-5 sene sonra çıkaracağı ürünleri yapar ve saklar(İntel, Amd...gibi).

• saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Demo çıktı boyutu 1.08 GB.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=37665&mode=thread&order=0

oba abanın millet
  • EA Downloader dan indirebilirsiniz ama hangi hızlı siz genede deneyin ben bekliyorum bakalım cvp vericekmi
  • hiç indiren varmı?
  • 2 EUR ya burdan yüksek hızda indirebilirsiniz
  • başka bi yer yokmudur para lı dışında ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

sayfa görüntülemiyor burdan

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=37665&mode=thread&order=0

aynen
  • quote:

başka bi yer yokmudur para lı dışında ?

EA Downloader var arkadaşım ben orda yüklüyorum ama yavaşlamaya başladı daha %15 de zaten en iyisi biraz bekle akşama rahat indirirsin heralde
  • nerden çekcez bu mereti
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

quote:

başka bi yer yokmudur para lı dışında ?

EA Downloader var arkadaşım ben orda yüklüyorum ama yavaşlamaya başladı daha %15 de zaten en iyisi biraz bekle akşama rahat indirirsin heralde

Ea dowloadır paralı değilmi?
  • yk indirilmio
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.