|
Bildirim
|
2011 in Şubatı 9. sınıfa gidiyorum o zaman Battlefieldı az biraz Bad Company 2 den biliyorum.Ama onunda sadece single player modunu oynamıştım o zamanlar korsan orjinal ayrımı yoktu bende.2011 Şubatta okula gitmeden oyun haberlerini geziyorum büyük ihtimal ya BSC de ya da DH de BF3 duyuruldu gibi bir haber okudum.
O zaman içimden geçirmiştim şöyle oyunları oynayacak bilgisayarım olsa keşke diye.2-3 hafta sonra gerçekçi savaş oyunu, grafiklerde devrim başlıklarıyla oyunun haberini yazmışlar yine.İçeriğe girdim first look videosunu görünce bilgisayarım ister kaldırsın ister kaldırmasın alıp deneyeceğim dedim kendime. Oyunun çıkışından birkaç gün önce forumdan birinden oyunu aldım.İlk defa orjinal oyun almıştım ptt havalesiyle.Oyun 20-25 Ekim arası TSİ ile gece 2 gibi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Sabah okul vardı ama ben sabah 6 ya kadar oynadım multi-single karışık. 7de de okula gitmiştim o gün kabus gibiydi.Single playerından o zamanlar ingilizce olmadığı için pek bir şey anlamamıştım ama multisi epey sarmıştı.Athlon ii x2 245 işlemciyle takıla takıla 1280x1024 çözünürlüğünde oynamıştım. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavéRicK_09 -- 24 Şubat 2010; 20:56:33 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 2 Ağustos 2010; 20:48:32 > |
|