Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.525.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bu ARMA 2 güzel bişeye benziyor. ACE eklenti paketi diye bişeyler var havada yakıt ikmali yapılıyo diyor, tam benlik gibi bunlar. Oynayan varmı bu oyunu gerçek mi bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: medikal781
    yaw bu ARMA 2 güzel bişeye benziyor. ACE eklenti paketi diye bişeyler var havada yakıt ikmali yapılıyo diyor, tam benlik gibi bunlar. Oynayan varmı bu oyunu gerçek mi bunlar

Yakıt ikmalini bilmiyorum çünkü bu simülasyonu çok istememe rağmen tercihimi bad company 2 den yana kullandım ama arma 2 yide orjinal olmasada oymamıştım multisi serverleri nasıl bilmiyorum ama oynayan arkadaslar tam Savas havasında poyor falan diyorlardı paran varsa orjinalini al oyna derim. Vel hasıl ben tercihimi bf 3 ten yana kullanmayı düşünüyorum yine :)
  • ben sistem gereksinimlerini merak ediyorum. ona göre sistem topluyacam, ama bf3 1 sene sonra cıkar. 1 sene daha bekleyememki
  • TR konuşma olmasa bile, Türkçe dil desteği(altyazı vs) bence olmalı,
    Türkiye içi sunucu açılmasına izin verilmeli.
    TR içi fiyat zaten düşük oluyor o yönde sıkıntı yok.

Ordumuz olabilir, hiç olmassa Türk tankı helikopteri silahı tankı tüfeği mermisi vs. olabilir
    Şöyle bir şey düşünebilirler: kol pazu bölgesine herkes istediği şekli, bayrağı takabilir, ben Türk bayrağı peçesi koyarsam, İngiliz de kendi bayrağının peçesini koyabilsin.
    En önemlisi yere yatma (prone) olsun
    Bunlar olursa Türkiye içi satış BC2'ye oranla en az 5 katı olur.
    Tahminimce mw3 (cod8) çıkmadan önce çıkar
  • En önemlisi bıçak-künye ilişkisi olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

TR konuşma olmasa bile, Türkçe dil desteği(altyazı vs) bence olmalı,

Ordumuz olabilir, hiç olmassa Türk tankı helikopteri silahı tankı tüfeği mermisi vs. olabilir
    Şöyle bir şey düşünebilirler: kol pazu bölgesine herkes istediği şekli, bayrağı takabilir, ben Türk bayrağı peçesi koyarsam, İngiliz de kendi bayrağının peçesini koyabilsin.

Crysis 2 Türkiyede iyi satarsa eminimki bu dediklerinin hepsi olur.

• o zaman ne yapıyoruz crysis 2 alıyoruz
  • quote:

En önemlisi bıçak-künye ilişkisi olmasın

Künyesiz olmasın İlla künye olsun.
  • quote:

Yere yatma her ne kadar oyunun gerçekçiliğine gölge düşürse de bence olmamalı. Hem harita çeşitliliğinden kaynaklanarak, ormanda vb. geçen haritalar var. Hem de haritalar epey büyük ve ağaçlar, binalar da bir o kadar fazla. Sniper olup prone yaparsan seni kim bulabilecek ki?

• şöyle de olabilir, sunucu admini isterse proneyi aktif eder, isterse etmez.
    herkesin oyun stili farklıdır, kimi pusmayı kimi araç kullanmayı, kimi önden dalmayı sever vs. değişebilir.
  • Hocam COD'mu oynuyoruzki oyunun gerçekçiliğine gölge düşürsün.BF3 te büyük olasılıkla olacaktır prone ve olmalıdırda.
  • quote:

bir kısmını twitterdan dilim döndüğünce paylaştım.

Türk ordusu veya başka bir ordunun olması olayını paylaşmadım. ama şu var. oyuna bir ordu eklenecekse diğerleriyle dengeyi sağlayabilmeli araçlar konusunda. Şu an BC2'de araçlar bakımında durum dengeli gibi.

ama şu olabilir. BF2'de yanılmıyorsam 3 ordu - ABD, Çin, MEC, vardı. Haritalara göre denge düşünülürse ordu sayısı artabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BennyGood -- 31 Ocak 2011; 17:25:18 >

• Bence her ülkenin ordusunun eklenmemsi lazım. Öyle olursa oyun oyun olmaktan çıkar. Ülkeler arası rekabete ve kavgalara yol açar. Ama karakterlerin kollarına arma koyulabilmeli. Clan logosu veyatta Ülke bayrağı koyulabilir. Misal altaki linklerdeki gibi.

http://www.armaci.com/wp-content/uploads/2009/01/kartal-ozel-bolugu-bingol-askeri-arma.jpg
    http://www.armaci.com/wp-content/uploads/2009/06/2-nci-hawk-filo-komutanligi-askeri-arma.jpg

• önerileri twitterdan yazdık bakalım nolcak.
  • oha her ülkenin ordusu mu?? eğer böyle olursa bu oyun gran turismo 5 e döner en aşağı 4 sene önceden çıkmaz.
    dediğim gibi her ülkenin bayrak peçesi olabilir, buda oyuncunun hangi milletten olduğunu gösterir.
  • Büyük ihtimalle cuma günü resmi Battlefield 3 sitesi açılacak ve oyunla ilgili bir teaser trailer yayınlanacak. Birkaç ufak bilgi daha paylaşılacak.

GameInformer dergisinin mart sayısı kapağı

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]

quote:

The franchise that revolutionized online multiplayer for PC games is back.

In our world-exclusive cover story, Game Informer unveils the first numbered entry in the Battlefield series since 2005. Many longtime fans are wondering, "what took so long?!" DICE has honed the concept for the true sequel for years, but it wasn't until the company developed the powerful new Frostbite 2 engine that it felt all the pieces were in place to create a proper follow-up. Armed with powerful upgrades like deferred rendering, real-time radiosity, a new animation system borrowed from the EA Sports label, and an exponential leap in destructibility, executive producer Patrick Bach dubs Frostbite 2 "the best piece of technology on the market when it comes to building games."

quote:

You'll have to read the magazine to get the dirt on what DICE has in store for the single-player and multiplayer modes, but check back here and visit the official Battlefield 3 site tomorrow to watch the premiere teaser trailer and glean a few more key details.

Frequent the Battlefield 3 hub throughout the month of February for more exclusive features about the highly anticipated shooter coming to the PlayStation 3, Xbox 360, PC.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaticDuster -- 4 Şubat 2011; 17:15:06 >

• bende tam bunu yazmak için girmiştim.bugün içinde bakalım ne gelecek bf3 ile ilgili
  •  Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]

resim download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 4 Şubat 2011; 9:14:52 >
  • vaşşş

• Trailer. Arka plan sesi harika
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.