Şimdi Ara

Battlefield 3-4 Anlık takılma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayadır Battlefield 3-4 oynuyorum daha önce hiç bir sorun yaşamadım her hangi bir kasma problemi yaşamadım ama son 1 hafta içinde oyunda anlık takılmalar oluyor. Kasmıyor ama oyun 1-2 saniye donup geri düzeliyoru. Bunu yaklaşık 2-3 dakikada 1 yapıyor. Pc yi formatladım gene devam ediyor. PC den mi kaynaklı yoksa oyundan mı çözemedim. Yardımcı olur musunuz?

Sistemim:

System Manufacturer: TOSHIBA
    System Model: SATELLITE C855-26R
    Processor: Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz (4 CPUs), ~2.6GHz
    Memory: 8192MB RAM
    Card name: AMD Radeon HD 7500/7600 Series
    Display Memory: 4827 MB
    Dedicated Memory: 1011 MB
    Shared Memory: 3815 MB
    Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)

NOT: Oyunu 30-50 FPS civarında oynuyorum.

• BF4'te oluyor bende, 29'a veya 47'ye ani düşüyor bazen FPS. Format, farklı driver, overclock çözüm getirmedi. Oyunda var bir sorun, bazı haritalarda özellikle. Alıştım artık.
  • Ben de format attım ama bana mısın demedi. Ben de oyundan kaynaklandığını düşünüyorum. Güncelleme beklicez galiba :S
  • Son güncellemeden sonra bahsettiğiniz olay bendede gerçekleşti resmen multiden soğudum üstüne üstlük single game tam bitmemişti devam edim dedim oda sorun yarattı masa üstüne dönmeler save game sorunları lanet dedim bunca yıllık bf oyuncusu olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOST RECON -- 9 Kasım 2014; 13:51:20 >
  • Bendede bu sorun var.Dün 10 gün aradan sonra oyuna gireyim dedim görüntü 3 4 saniye takılıyordu ve o sıra mouse hareket ettirsem bile görüntü geldiğinde hiçbir tepki olmuyordu.1 yıldır format atmıyordum herhalde sorun ondandır dedim.Format attım sorun hala devam ediyor.Pc pek iyi değil eskidende bu olurdu ama bu kadar değildi.Farklı driverlar denedim sonuç yine aynı.

quote:

Orijinalden alıntı: GHOST RECON

Son güncellemeden sonra bahsettiğiniz olay bendede gerçekleşti resmen multiden soğudum üstüne üstlük single game tam bitmemişti devam edim dedim oda sorun yarattı masa üstüne dönmeler save game sorunları lanet dedim bunca yıllık bf oyuncusu olarak...

Dostum dediğin olayda bendede var.Multiplayerdaki takılmalardan sonra singleplayer a girip bakayım dedim sonuç dahada kötüydü.Umarım düzeltirler bu sorunu.

• Ticket mı atıcaz napıcaz bilmiyorum ama bir an önce düzelmesi lazım. Oyunu özledim yav!
  • Nvidia vsync açıyorum genelde düşme olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticket atin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.