Şimdi Ara

Battlefield 3 60 Fps ve Düşük GPU Kullanımı Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 3 multiplayerda vsync kapalı olmasına rağmen 60 fps üstüne çıkamıyorum. Sistemim imzamdaki gibidir. GPU kullanımı %60 civarları geziniyor. Menü geçişlerinde sadece %99 kullanımına ulaşıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greqorian -- 11 Temmuz 2014; 16:21:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

Battlefield 3 multiplayerda vsync kapalı olmasına rağmen 60 fps üstüne çıkamıyorum. Sistemim imzamdaki gibidir. GPU kullanımı %60 civarları geziniyor. Menü geçişlerinde sadece %99 kullanımına ulaşıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sebebini bilemem lakin 100Hz bir monitörünüz yoksa 60fps üzeri görüntüyü bozar, bu arada vsync harici frame limiter tarzı bir ayar olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

quote:

Battlefield 3 multiplayerda vsync kapalı olmasına rağmen 60 fps üstüne çıkamıyorum. Sistemim imzamdaki gibidir. GPU kullanımı %60 civarları geziniyor. Menü geçişlerinde sadece %99 kullanımına ulaşıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sebebini bilemem lakin 100Hz bir monitörünüz yoksa 60fps üzeri görüntüyü bozar, bu arada vsync harici frame limiter tarzı bir ayar olabilir.

BF4'de daha yüksek fps alıyorum. BF3'de alamıyorum. Çok acayip.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

quote:

BF4'de daha yüksek fps alıyorum. BF3'de alamıyorum. Çok acayip.

optimizasyondan kaynaklanabilir

• Aynı sorun bendende var kardeşim bf4 bf3 den daha akıcı çalışıyo sorunu çözdüysen banada söyler misin

• HASAN_CRAZY_TURK kullanıcısına yanıt
    Soruna bir çözüm bulamadım. BF3'ü uzun zamandır oynamıyorum. Oyun dinamiği olarak her ne kadar BF3 BF4'den daha iyi olsada grafik ayarları olarak BF4 daha üstün. Grafik ayarlarını optimize ederken forumdaki rehberden yararlandım. Bilmiyorsanız buyrun linki:http://forum.donanimhaber.com/m_84048141/tm.htm BF4'ü şuan bu rehberden yaptığım ayarlar ile sorunsuz oynuyorum.
  • 60 fps ve düşük gpu sorunu oynadığınız. 32 - 48 - 64 kişilik serverlere göre değişir. 64 kişilik serverler işlemciye aşırı yüklenir. Imzamdaki sistemle bf3 ü 32 kişilik serverde 50 - 70 fps arası oynuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.