Şimdi Ara

Battlefield 3 BAN sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ergen bi admin yüzünden olmuş sanırım

ama hep girerken oluyor bu hata hiçbir sv ye giremez oldum
  • Live chat ile hesabını kontrol ettir, PB'dan olmasa da DICE'dan ban yemiş olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman284

Selam ilk önce dün oyunu sorunsuz bir biçimde oynarken bugün hangi server a gir sem 1400 dakika banlandınız diyor halbuki hile mile açmadım bunu nasıl düzeltebilir yardım lütfen

Sorun çözüldü mü? Bende ban yedim.

Battlefield 3 BAN sorunu

• Bende de metaban diye bir şey çıkıyordu bazı alman serverlerinde. sitesini bulup konu açtım sağolsunlar ilgilenmişler. şimdilik sorun yok ama bazı rahatsız şizofrenler tribe girip elleri hemen butonlara gidiyor demek ki. forumda bir konu açıldı hilecileri banlatalım gibisinden orada da bu uyarıyı yaptık yemediğimiz laf kalmadı. hakkı olmayan bir şeyi başkasına teslim etmek rahatsızlık verse de onları aranızdan ayıklarken eğriyi doğruyu kusursuz ayırt ederek bu işin gereğini yapın. bizde onların aramızda barınmasını istemiyoruz ama dediğim gibi doğru hüküm verdikte sonra şikayet edin yok yere oyunla cebelleşiyoruz sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Selam ilk önce dün oyunu sorunsuz bir biçimde oynarken bugün hangi server a gir sem 1400 dakika banlandınız diyor halbuki hile mile açmadım bunu nasıl düzeltebilir yardım lütfen

Sorun çözüldü mü? Bende ban yedim.

Battlefield 3 BAN sorunu

yokya nerde bu sıkıntıdan dolayı oyunu oynayamıyorum

• @hitman284

F7, F8 gibi tuşları kullandığım için oldu sanırım. Gitti BF 3 premium. PB olmayan serverda oynanır sanırım.
  • Bende yasak silah yüzünden 420 gün küsür ban yemiştim . Ama tek bir serverdan . Diğer sergerlarda sorun yoktu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@hitman284

F7, F8 gibi tuşları kullandığım için oldu sanırım. Gitti BF 3 premium. PB olmayan serverda oynanır sanırım.

f7,f8 tuşları derken hocam?
  • Anlamadığım bir server admini seni banladıysa bu sadece o server da geçerli değil midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redddragon

Ea nin sitesinde bu punkbuster soruna çözüm görmüştüm o konulara bi bak istersen

link atabilirmisin ?

aga adam hangi sitede gördüğünü söylemiş araştırmak yok hemen link verirmisin hep hazırlop...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redddragon

Ea nin sitesinde bu punkbuster soruna çözüm görmüştüm o konulara bi bak istersen

link atabilirmisin ?

aga adam hangi sitede gördüğünü söylemiş araştırmak yok hemen link verirmisin hep hazırlop...

seni bir yerden tanıyorum ama ?
  • quote:

@hitman284

Hocam pb olmayan serverlar yokki ?
  • quote:

quote:

@hitman284

hiç bi admin seni tüm serverlardan banlayamaz. dice ekibindense o ayrı.ama oda senle uğraşmaz. bence yazılım sorunu çekiyorsun . punk busteri güncelle bir güncellediysen oyun dosyalarını kontrol ettir. pb olmayan serverlarda var .
  • quote:

quote:

quote:

@hitman284

hiç bi admin seni tüm serverlardan banlayamaz. dice ekibindense o ayrı.ama oda senle uğraşmaz. bence yazılım sorunu çekiyorsun . punk busteri güncelle bir güncellediysen oyun dosyalarını kontrol ettir. pb olmayan serverlarda var .

oyunu punkvbusteri herşeyiyşle ne var ne yoksa sildim ama gene aynı zaten artık oynamıyorum oyunu

• quote:

quote:

quote:

quote:

@hitman284

oyunu punkvbusteri herşeyiyşle ne var ne yoksa sildim ama gene aynı zaten artık oynamıyorum oyunu

Ben format bile attım.

• konu hortingen şıtrayze olmuş
  • quote:

konu hortingen şıtrayze olmuş

sORMA YA TAMDA OYUNU UNUTTUYDUM HATIRLATTIRDINIZ BANA :d
  • off oyun çok güze şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ergen bi admin yüzünden olmuş sanırım

Sesli güldüm hocam.
  • quote:

off oyun çok güze şuan

Manyakmısınız lan siz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.