Şimdi Ara

Battlefield 3 BAN sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam ilk önce dün oyunu sorunsuz bir biçimde oynarken bugün hangi server a gir sem 1400 dakika banlandınız diyor halbuki hile mile açmadım bunu nasıl düzeltebilir yardım lütfen

• up
  • Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'jaddet' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] hatada bu beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman284

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'jaddet' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] hatada bu beyler

bitane serverden punkbunster ban yemişsin admini kızdırmış olabilrisin
  • Buradan punkbuster programını indirdikten sonra BF3 ü tanıtıp güncellemeyi dene.
  • Ea nin sitesinde bu punkbuster soruna çözüm görmüştüm o konulara bi bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: redddragon

Ea nin sitesinde bu punkbuster soruna çözüm görmüştüm o konulara bi bak istersen

link atabilirmisin ?
  • Başka serverler dene sanırım sadece belli bir adminin yönetimindeki sunuculardan 1400 dakikalık bir ban yemişsin o süre sonunda gireceksin. hile yapman şart değil adamların yasakladığı bir silah ekipman veya başka bir şeyi kullanmış olabilirsin.
  • quote:

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'jaddet' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] hatada bu beyler

Pbbans kullanan serverlara 1200 dakika boyunca girmen yasaklanmış. Punkbuster ban değil bu Banlistesi yayını yapan bir hizmet Pbbans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnCoDe86

quote:

Pbbans kullanan serverlara 1200 dakika boyunca girmen yasaklanmış. Punkbuster ban değil bu Banlistesi yayını yapan bir hizmet Pbbans.

peki bunu nasıl ayarlayabiliriz hiçbi servera giremiyorum PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] şimdide bu hatayı veriyor
  • up ?
  • Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player '........' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision]

anlıyamıyorum neden böyle bir hata veriyor o kadar silip kurdum pb yi gene aynı gene aynı
  • 1200 dakika boyunca giremezsin hiçbir servera oda 20 saate tekabül eder.
  • www.pbbans.com
    PBBans | Master Ban Index
    http://www.pbbans.com/mbi.php

şuradan bak adına, adın burada varsa , hack kullanmaktan banlanmışsın demektir.

Onu da ticket atarak çozersin , çozerlerse tabi.

Ticketi buraya
    www.evenbalance.com
    Even Balance, Inc. - PunkBuster Online Countermeasures
    http://www.evenbalance.com
    atacaksın , onlarda pek kolay kolay açmiyor.

inandırman lazım kullanmadım diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

www.pbbans.com
    PBBans | Master Ban Index
    http://www.pbbans.com/mbi.php

şuradan bak adına, adın burada varsa , hack kullanmaktan banlanmışsın demektir.

Onu da ticket atarak çozersin , çozerlerse tabi.

Ticketi buraya
    www.evenbalance.com
    Even Balance, Inc. - PunkBuster Online Countermeasures
    http://www.evenbalance.com
    atacaksın , onlarda pek kolay kolay açmiyor.

inandırman lazım kullanmadım diye.

baktım ama benim adımı bulamadı yani banlı gözükmüyorum zaten kick attılar nasıl çözeceğim şimdi bunu ?

• Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'jaddet' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] gene bu hatayı veriyor ya hiç hileyle işim olmadı arada sırada diyor böyle ne lanet oyun ya paramızla rezil oluyoruz
  • quote:

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'jaddet' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] gene bu hatayı veriyor ya hiç hileyle işim olmadı arada sırada diyor böyle ne lanet oyun ya paramızla rezil oluyoruz

beyler yokmu yardım edecek ya hep aynı hata oyuna giremez oldum ticket attım cevap veren yok
  • quote:

quote:

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'jaddet' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] gene bu hatayı veriyor ya hiç hileyle işim olmadı arada sırada diyor böyle ne lanet oyun ya paramızla rezil oluyoruz

beyler yokmu yardım edecek ya hep aynı hata oyuna giremez oldum ticket attım cevap veren yok

aynı sorun var hala
  • ergen bi admin yüzünden olmuş sanırım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.