Bildirim
Battlefield 3 BAN sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'jaddet' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] hatada bu beyler -
quote:
Orijinalden alıntı: hitman284
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'jaddet' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] hatada bu beyler
bitane serverden punkbunster ban yemişsin admini kızdırmış olabilrisin -
Buradan punkbuster programını indirdikten sonra BF3 ü tanıtıp güncellemeyi dene. -
Ea nin sitesinde bu punkbuster soruna çözüm görmüştüm o konulara bi bak istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: redddragon
Ea nin sitesinde bu punkbuster soruna çözüm görmüştüm o konulara bi bak istersen
link atabilirmisin ? -
-
Başka serverler dene sanırım sadece belli bir adminin yönetimindeki sunuculardan 1400 dakikalık bir ban yemişsin o süre sonunda gireceksin. hile yapman şart değil adamların yasakladığı bir silah ekipman veya başka bir şeyi kullanmış olabilirsin. -
quote:
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'jaddet' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] hatada bu beyler
Pbbans kullanan serverlara 1200 dakika boyunca girmen yasaklanmış. Punkbuster ban değil bu Banlistesi yayını yapan bir hizmet Pbbans. -
quote:
Orijinalden alıntı: EnCoDe86
quote:
Pbbans kullanan serverlara 1200 dakika boyunca girmen yasaklanmış. Punkbuster ban değil bu Banlistesi yayını yapan bir hizmet Pbbans.
peki bunu nasıl ayarlayabiliriz hiçbi servera giremiyorum PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] şimdide bu hatayı veriyor -
up ? -
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player '........' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision]
anlıyamıyorum neden böyle bir hata veriyor o kadar silip kurdum pb yi gene aynı gene aynı -
1200 dakika boyunca giremezsin hiçbir servera oda 20 saate tekabül eder. -
şuradan bak adına, adın burada varsa , hack kullanmaktan banlanmışsın demektir.
Onu da ticket atarak çozersin , çozerlerse tabi.
Ticketi burayaatacaksın , onlarda pek kolay kolay açmiyor.
inandırman lazım kullanmadım diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kraaz
şuradan bak adına, adın burada varsa , hack kullanmaktan banlanmışsın demektir.
Onu da ticket atarak çozersin , çozerlerse tabi.
Ticketi burayaatacaksın , onlarda pek kolay kolay açmiyor.
inandırman lazım kullanmadım diye.
baktım ama benim adımı bulamadı yani banlı gözükmüyorum zaten kick attılar nasıl çözeceğim şimdi bunu ?
-
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'jaddet' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] gene bu hatayı veriyor ya hiç hileyle işim olmadı arada sırada diyor böyle ne lanet oyun ya paramızla rezil oluyoruz -
quote:
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'jaddet' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] gene bu hatayı veriyor ya hiç hileyle işim olmadı arada sırada diyor böyle ne lanet oyun ya paramızla rezil oluyoruz
beyler yokmu yardım edecek ya hep aynı hata oyuna giremez oldum ticket attım cevap veren yok -
quote:
quote:
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'jaddet' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision] gene bu hatayı veriyor ya hiç hileyle işim olmadı arada sırada diyor böyle ne lanet oyun ya paramızla rezil oluyoruz
beyler yokmu yardım edecek ya hep aynı hata oyuna giremez oldum ticket attım cevap veren yok
aynı sorun var hala -
ergen bi admin yüzünden olmuş sanırım
Benzer içerikler
- battlefield 3 türkçe yama
- esn sonar nedir
- ea ıd nedir
- battlefield 1 sistem gereksinimleri
- battlefield 1 çanakkale
- battlefield 2042 hikaye modu var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X