Şimdi Ara

Battlefield 3'den sonra Battlefield 4'e Alışamama Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 3'de Assault sınıfında F2000 silahı ile adam vurabiliyorken Battlefield 4'e yeni başladım. Şuan Ak-12'den başka silah açılmadı çok zor adam öldürebiliyorum. Silah kontrolleri arasında iki oyun arasındaki fark nedir? Battlefield 4'de sekmeler azaltılmış gibi geldi ama nedense daha zor adam vurabiliyorum. Level kasmak için önerebileceğiniz mapler nelerdir? Metro mapi dlc ile geliyor herhalde orada iyi level kasılıyordu. Conquest maplerini oynayabilmek için Engineer sınıfına mı geçmeliyim? Büyük maplerde adamları bazen göremiyorum. Kullandığınız grafik ayarlarınıda yazabilir misiniz?

• aylardir oynamama ragmen bende alisamadim. yani adam vurmak falan degilde oyuna alisamadim. ne bileyim bf3 daha bi guzeldi. daha boyle soluk renksiz grafiklerden hoslaniyorum sanirim. birde haritalar.
    bir kharg island, noshar canals en onemlisi karkand gibi tad veren bir harita yok oyunda. dlc'lerin hepsinin ici bos.gelen birkac silah disinda hicbir artisi yok dlc'lerin benim icin.

metro cok dengesiz olabilir. ozellikle high ticket'li olanlar. 1500 farkla biten oyunlar oluyor. ki bu da cok sikici yapiyor haritayi. en azindan benim tecrube ettigim bu.

ben ilk baslarda cok cok operation locker oynamistim conquest large'da. xp boost'lar ile birlikte guzel puanlar cikariyordum o haritadan. onun disinda caspian border ve rogue transmission oynadigim diger conquest haritalardi.

sistemimiz seninkiyle ayni. islemci disinda (fx6300) bu sistemde ultra'da msaa'ler falan kapali oynuyorum. akici ve guzel oynaniyor.

selamlar,

• Nerazzurri kullanıcısına yanıt
    Güneş bile gözünü alıyor insanın parlaklık konusunda haklısınız bende ayarları kurcalıyorum ama uygun ayarlamaları bir türlü yapamadım. BF3'de tutan haritalar ile silahları BF4'de dlc olarak sunuyorlar.

Kullandığım ayarlar:
    Ambient Occlusion off
    Antialiasing Post off
    Motion Blur Amont %0
    Field of View 80

Diğerlerini ultrada tutuyorum. Brighthess %50'de ama binaların içindeki adamlar bazen gözükmüyor. Biraz açsam onu belki düzelebilir.
  • evde tam ayarlara bakar yazarim bende, karsilikli bir kontrol ederiz. brightness konusunda kesinlikle haklisin. ben %60'ta oynuyorum. zavod'da falan adamlari zor goruyordum 50'de.
  • Nerazzurri kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Bende iş yerindeyim zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.