Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 güncel ingilizce dil dosyası lazım :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BATTLEFIELD 3 güncel ingilizce dil dosyası lazım :) yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba ?
    sıfırdan kurdum
    rus keyim oldugu için ingilizce dil dosyasına ihtiyacım var cd key satan sayfalardaki ingilizce dil dosyaları
    BATTLEFIELD 4 çıkmasıyla takip edilmemeye başlandı indirecek yer bulamıyorum.

• Rus keyli oyunları İngilizceye çevirince oyun bozuluyor....

En iyisi rusça öğren daha kolay....
  • Gece772 kullanıcısına yanıt
    valla birader ben 2 sene bu şekilde çevirerek oynadım herhangi bi sorunla karşılaşmadım birebir aynı orjinal dil dosyası sadece rusian yerine ingilish yazıyorsun güncel dil dosyasını atıyorsun
    niye oyunu bozsunki ? dilden yana bi sıkıntım yok ben herhangi bi yazı olmasada o oyunu oynarım 2 sene oynamışım ama luzumu yok. bi arkadaşım geldiği zaman zorlanmadan oynasın.
  • webmaster58 kullanıcısına yanıt
    http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

Aradigin dosyalari bulabilirsin buradan.Ben bu siteden yapardim hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Praétorian kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederimde ben ilk oraya baktım burdaki dil dosyası yeni mi ? sonucta 3 4 senelik oyun boşu boşuna 800 900 mb ı indirmeyelim.
  • webmaster58 kullanıcısına yanıt
    Tam bilmiyorum hocam baya oldu bf3 oynamayali ama ben o dosyayi 1 defa indirdim sadece daha sonra hep onu kullandim sorun cikmadi yani.Sende de olur buyuk ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Praétorian kullanıcısına yanıt
    sağol hocam deniyecez artık ne yapalım sonucta rus dil dosyası yedekte duruyor ne zaman istersek onunla oynarız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.