Şimdi Ara

Battlefield 3 Kaldırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 3 Multiplayer düşük ayarlarda ve düşük bir çözünürlükte normal bir şekilde oynayabilirmiyim?
    Single player ile Multiplayer arasında fps farkı oluyormuş sanırım, Multiplayer oynamak istiyorum.

İşlemci : intel core 2 Quad CPU Q8400 @ 2.66 GHZ (4 CPUs), 2.7 GHz
    İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate 32 bit
    Ram : 2+1 3 GB RAM
    Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 9500 GT 2287 Mb

• şaka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

şaka ?
    oynayacağın çözünürlük 800x600 ise belki olabilir şakanın yanına sen o ekran kartı ve işlemciyle single player ı 10 fps ile zor açarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

oynayacağın çözünürlük 800x600 ise belki olabilir şakanın yanına sen o ekran kartı ve işlemciyle single player ı 10 fps ile zor açarsın

Alıntıları Göster
    Ben yanılmışım o zaman :( İşlemci ve Ekran kartı yüzünden kaldırmaz yani öyle mi ? youtubede bir kaç video izlemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

işlemcinin nesi var işlemciyi çeksin 3.5 ghze bide 6850 alsın fıstık gibi sistem olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

quote:

işlemcinin nesi var işlemciyi çeksin 3.5 ghze bide 6850 alsın fıstık gibi sistem olur

pardon core diye görmüşüm işlemciyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

quote:

pardon core diye görmüşüm işlemciyi

Alıntıları Göster
    yani geforce 9500 GT ile battlefield 3 ü 800 e 600 çözünürlük te düşük ayarlarda oynayamaz mıyım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2016 KALDIRIR MI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorar

yani geforce 9500 GT ile battlefield 3 ü 800 e 600 çözünürlük te düşük ayarlarda oynayamaz mıyım ?

Alıntıları Göster
    aynı ekran kartı bende var crysis2 yi en düşük ayarlarda 800*600 de oynarken 25 fps falan veriyo
  • İşlemcide sorun yok da ekran kartı hem eski hem de giriş seviyesi.
    En düşük ayarlarda single belki takıla takıla oynanır. Multiplayer çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

İşlemcide sorun yok da ekran kartı hem eski hem de giriş seviyesi.
    En düşük ayarlarda single belki takıla takıla oynanır. Multiplayer çok zor.
    yukarıda bir arkadaşın dediği gibi tek değişklik aslında bir hd 6850 almak o sisteme tabi psu ne kadar bilmiyoruz.bir de eğer full hd ise ram lerde sıkıntı yapar.en az 4gb olmalı multi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon doe

yukarıda bir arkadaşın dediği gibi tek değişklik aslında bir hd 6850 almak o sisteme tabi psu ne kadar bilmiyoruz.bir de eğer full hd ise ram lerde sıkıntı yapar.en az 4gb olmalı multi için

Alıntıları Göster
    Bak kardeşim 17 yaşıma geldim,fakat 9500 GT ne zaman çıktı deseniz hatırlamam.Kartın çok eski ve COD MW3'de bile zorlanır.Sana önerim BF3 alıcağına MW3 al.Rahat rahat oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon doe

Alıntıları Göster
    ya oynasan ne olacak ben 9800 GT ile oynadım da ne oldu? 98 dereceyi gördü kart. 15-20 fps de cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

ya oynasan ne olacak ben 9800 GT ile oynadım da ne oldu? 98 dereceyi gördü kart. 15-20 fps de cabası

Alıntıları Göster
    ben aynısını p4 ile 10 fpsde oynamıştım sabit
  • quote:

İşlemcin gayet yeterli 3.5 ghz civarına çıkarsan çok çok iyi olur.

Ekran kartını sat , 2.el uygun fiyatlı hd5770 gibi bir kart almaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

İşlemcin gayet yeterli 3.5 ghz civarına çıkarsan çok çok iyi olur.

Ekran kartını sat , 2.el uygun fiyatlı hd5770 gibi bir kart almaya çalış.

Alıntıları Göster
    Sadece bi ekran kartına bakar, cpunuzda hiçbir problem yok 3gb ramde yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: xrummer

Sadece bi ekran kartına bakar, cpunuzda hiçbir problem yok 3gb ramde yeterli.

Alıntıları Göster
    9500 gt ile hiç bir oyun oynanmıyor oyunu geçtim 23 ekran full hd monitörümle bile tam ekran film izlerken kasıyor berbat bir ekran kartı axle 9500 gt 1gb + 700küsürat paylaşımla 1.7gb 128bit leş gibi bir kart
    bu ekran kartıyla anca swf oyun oynanır

• quote:

Orijinalden alıntı: f3v0123

9500 gt ile hiç bir oyun oynanmıyor oyunu geçtim 23 ekran full hd monitörümle bile tam ekran film izlerken kasıyor berbat bir ekran kartı axle 9500 gt 1gb + 700küsürat paylaşımla 1.7gb 128bit leş gibi bir kart

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cpuyu değiştirdim i5 3550 ve 8gb ram + asus 9500gt 1gb ile bf3 multiplayer oynuyorum çokrahat,arada performans düşüklügü olsada gideri var
    Her bişey lowda ve 17inc monitör ile yaklaşık 25 fps felan yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc-rıdvan -- 8 Haziran 2012; 12:39:36 >

• Q9550, 4 Gb 1066 Mhz Ram, 9800 Gt ile hiçbir güncelleme yapmadan oyunu yükleyip açtım ve takılma bile olmadan oynayıp bitirdim. Işlemcide hızaşırtma yok. Bu sistemde biraz kasabilir ama oynarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f3v0123

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Q9550, 4 Gb 1066 Mhz Ram, 9800 Gt ile hiçbir güncelleme yapmadan oyunu yükleyip açtım ve takılma bile olmadan oynayıp bitirdim. Işlemcide hızaşırtma yok. Bu sistemde biraz kasabilir ama oynarsın.

Yani fazla söze gerek yok ama hazır sistem almak mantıksız toplama masa üstünden daha iyisi yok şu anda zaten fazla grafik oyunları çıkmadı .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.