Şimdi Ara

Battlefield 3 Kısa REHBER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar kısa ve öz olarak anlatmaya çalışacağım.
    Battlefield 3 MP oyununda 4 tane karakter tipi bulunmaktadır bu karakterler :

ASSAULT--ENGİNER--SUPPORT--RECON

Simdi karakterleri tanıyalım:

1)ASSAULT:

ASSAULT bildiğim kadarıyla oyunda insanların sağlığını sağlamak insanları ölmek üzereyken kurtarmak gibi görevlerle yükümlüdür.
    Birden çok silah çeşidi vardır M320 gibi özel bomba atar silahlar kullanabilirler.

2)ENGİNER:

Kendisi bir mühendis gibidir daha doğrusu öyledir araçları tamir etmek hasarları onarmak gibi işlerle yükümlüdür.
    Mayın roketatar gibi silahları kullanabilir

3)SUPPORT:

Kendisi Mermi ikmali yapmakla yükümlüdür "C4 MORTA M18" gibi özel silahlar vardır.
    genellikle en iyi silahlar bu bölümde açılır diye biliyorum(kullanana göre değişir)

4)RECON:

kendisi casus gibidir görevi gizlice insanları öldürüp takımına destek olmaktır genellikle dürbünlü silahlar kullanırlar
    radio becon gibi özel aletleriyle takım arkadaşları o bölgeye spawn olabilirler. Bildiğimiz seri katillerdir.

Karakterleri tanıdığımıza göre gecelim araçlara en sonda bikac bilgiye daha değineceğim

Oyunda ÇEŞİT ÇEŞİT araç vardır cok geniş bir araç yelpazesi vardır oyundaki araçlar

JETLER
    TAŞINABİLİR UCAK SAVAR
    UCAKSAVAR
    BOMBALAMA UCAKLARI
    HELİKOPTER
    BOT
    OTOMOBİLLER
    KARA ARAÇLARI

ben anlatmayım siz deneyinde görün
    araçları

çok kısaca bir bilgi vermek istedim taktik vermedim çünkü fotoğrafsız anlatamam :)

EĞER OYUNA YENİ BASLIYACAKSANIZ İSTATİKLERİM BOZULMASIN İSTİYOSANIZ

4 KİŞİ DEN AZ VEYA KİMSENİN OLMADIĞI BİR SERVER E GİRİP ALIŞTIRMA MACI YAPARAK ARAÇ KULLANMAYI ÖGRENEBİLİRSİNİZ GERCEK MACTA HAZIR BİR ŞEKİLDE OYNARSINIZ ( ben böle yapmadım ama yapmadığımada pişmanım :) )

beyler bayanlar yorumda atın iyisiyle kötüsüyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gukama81 -- 14 Eylül 2014; 18:19:08 >

• Hocam kusura bakmayın ama olmamış, yorumlarda ''bildiğim kadarıyla'' falan yazmışsınız, yani siz bile tam bilmiyorken gelip rehber yapmaya kalkışmışsınız, kısa rehber diyede bir şey yoktur, rehber dediğin detaylariyla her şeyi anlatmak demektir, siz 2 cümle yazıp bırakmışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.