Bildirim
Crysis 3 (2013) [ANA KONU]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Konsepti yeter, bekliyorum. -
Umarım taktiksel yönü biraz ağır basan bir yapım olur.Crysis 2 de beklediğimi bulamamıştım. -
Yerimizi alalim -
Ana platform PC olupta ozen gosterirlerse ilk oyun gibi harika isler cikabilir . -
O ilk fotoğraf gerçekten doğru ise 3. oyun aşırı dandik olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gordon_Freman
O ilk fotoğraf gerçekten doğru ise 3. oyun aşırı dandik olacak.
sanki ilk 2 si çok iyiydi -
Yeni Benchmark programı geliyor -
Hadi bakalım inşallah doğrudur bekliyoruz -
Tamam vurmayın öldüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukox -- 18 Nisan 2012; 15:43:15 > -
Umarım PC'ye özel yapılır ve konsollara öyle port edilir. -
bu oyunu sevmeyenler neyini sevmiyor, ben de yıllarca önyargıyla baktım ve oynadığımda neden daha önce oynamamışım dedim kendime.
ilk sayfada yerimizi alalım -
Oyundaki senaryoyu biraz daha genişletmeliler açıkcası. Bekleyip göreceğiz.. -
Umarim birinci oyun gibi tropik adada gecer ve ilk oyunun grafikleri kadar kaliteli olur. Crysis 1 den sonraki butun crysis oyunlari grafik olarak geri kaldi bana gore. -
Yerimi alıyim bende -
Bu "ahh yanlışlıkla koyduk göründü mü tüh" ayağını da oyun firmaları ne zaman bırakacak, sarmıyor yani o olay artık, daha orijinal fikirlerle oyunları duyurmaları iyi olur hani... -
Yeni mimari kartlara BF3 den başka yeni bench pro gerekiyordu zaten çıksın çıksın -
quote:
Orijinalden alıntı: MoRaCe
Bu "ahh yanlışlıkla koyduk göründü mü tüh" ayağını da oyun firmaları ne zaman bırakacak, sarmıyor yani o olay artık, daha orijinal fikirlerle oyunları duyurmaları iyi olur hani...
Yeni moda çalışanlardan birinin anonim olarak sızdırması resimleri/bilgileri :)
EA modayı takip edemiyor
Dedikleri kadar sandbox olur umarım. 2. oyunda koridor FPSlerine dönmüştü neredeyse. -
İlk sayfadan kapmak lazım
-
hadi bakalım, beklemedeyiz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yalvarırım cevat yerli 4. oyunu çıkar. İnanılmaz bir sevgi besliyorum içimde crytek'e karşı. Yalvarırım 4. oyun gelsin yalvarırııııııııııııııııııım.
|
Benzer içerikler
- max payne 3 crack
- crysis 3 crack
- epic games kuyruğa alındı hatası
- mafia 2 kaç bölüm
- mafia 2 oyundan atma sorunu
- resident evil 9
- valorant hesap açma
- cs2 wallhack kodu
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- cs2 fps arttırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X