< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yaptığın çalışma için teşekkürler
şu anki teknolojiler + dx10 la gelecek teknolojiler
Türkler bu işi biliyor
cry tek yaptımı yapıyor. ama nedense hep cry lı birsey oluyor. SS ve videolar muhtesem. Hele fizik kartı kullandıgı düsnünce baya iyi saglam oyun olacak. tavsiyem oyun cıktıntan 1 sene sonra güncel bir sistemle full grafik te oynamak. çünkü oyun ilk cıktıgında en iyi sistemler bile full de kösebilir.
Ewt katılıyorum bu oyun tam çıkacağı zamanlarda sistemleri upgrade yapmak lazım.
Ufak bir bilgi.
Oyun boyunca göreceğimiz yerler sadece bu tropik ada değil. Adanın donmuş olan bölümü ve son olarakta uzay gemisinin içi.
Son SS'deki gibi bir yerde savaşmak çok zevkli olur doğrusu.
bakalım oyun çıkana kadar daha neler görücez dx10 sayasinde
LEVEL dergisinin bu ay ki sayısını sakın kaçırmayın CRYSİS ile ilgili bilinmeyen herşey bu sayıda.
Oyun nedir bilmeyen biri be ss leri gerçek zanneder. İki tane nvidia 7800 gtx bile kasar bu oyunu tahminimce
FX 5200 le full detay oynanır bu oyun
Şaka bir yana benim 6600 Gt ağlar artık bu oyunda.Bence bu oyunda şimdiki sistemler bile çuvallar.Oyun çıktıktan sonra neyin ne olduğunu görüp o zaman upgrade etmeli.Zaten şu an bile elimizdeki orta seviye kartlar yeterli grafik veriyor.Ancak böyle dişli oyunlar geldiğinde upgrade yapılır...
2004 yazında, 9800pro yla ne kasmıştm FarCry'da.. aa bile açamıyodum :)
bunun 2007 de çıkacağını düşünürsek, x2500 ler 8500gtx ler bile kaldıramayacak
Baba bu ne bea abow grafik uçmuş aşmış buna giden sistem şudur amd dualcore 3ghz veya intel dualcore 4gz ekran da nvidia 8x serisi ati x2x serisi