Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
99.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

XanthiN tarafından düzenlenmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Wolfenstein 2009: Yeniden Doğmuş Bir Klasik

2009 yılında yayınlanan Wolfenstein, efsanevi birinci şahıs nişancı oyununun yeniden başlatılmasıdır. Oyunda, İkinci Dünya Savaşı sırasında Nazilere karşı savaşan B.J. Blazkowicz'i kontrol ediyorsunuz.

Hikaye

Wolfenstein 2009, Blazkowicz'in Nazilerin Polonya'yı işgal etmeye hazırlandığı alternatif bir 1946'da uyanmasıyla başlıyor. Blazkowicz, Nazilerin korkunç deneyler yaptığı gizli bir tesisi keşfettikten sonra onların planlarını bozmaya çalışır.

Oynanış

Wolfenstein 2009, hızlı tempolu ve aksiyon dolu bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunda çeşitli silahlar, gizlilik unsurları ve zorlu düşmanlarla karşılaşacaksınız. Oyun ayrıca Nazilere ait dev robotlar ve diğer benzersiz düşmanları içeriyor.

Grafikler ve Ses

Wolfenstein 2009, zamanına göre etkileyici grafiklere ve sese sahiptir. Oyunda ayrıntılı karakter modelleri, gerçekçi ortamlar ve güçlü bir ses tasarımı bulunmaktadır.

Sonuç

Wolfenstein 2009, türünün klasik bir örneği olan yeniden doğmuş bir klasiktir. Hızlı tempolu oynanışı, ilgi çekici hikayesi ve etkileyici grafikleriyle Wolfenstein 2009, hem yeni hem de eski oyunculara hitap etmektedir. Eğer birinci şahıs nişancı oyunlarını seviyorsanız, Wolfenstein 2009'u kesinlikle denemelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • OOOOOO güzel yaa bunu 1 i manyak tı hele supersoldier ler çok güzeldi merakla bekliyorm
  • wolfenstein diyince aklıma naziler geliyo
  • idare eder ya orjinal bişey olamasada
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

wolfenstein diyince aklıma naziler geliyo

+18 Neyse sınırsıza geçince ayarlarız bişeyler.
  • daha çoook vardır onun çıkmasına bi ss bile yok artworklerden ibaret
  • Nazilerin tarafına geçerim %100

Naziiiiii

Adolf Hitler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Island (2011) [ANA KONU]
    18 yıl önce açıldı
    Crysis 3 (2013) [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 92'de bitirdiğim ilk oyundur kendileri,2.'sinide bitirmiştim bunu da bitiririm:)Biraz fantaziye kaçmasalar iyi olur...
  • Wolfenstein: Return to Castle güzel oyundu beBilgisayar başında sabahladığım oyunlardandır zamanının güzel oyunlarından idi inşallah bu da ilki gibi sürükleyici ve zevkli olur
  • İlkine değilde Wolfenstein: Return to Castle' a yetiştim ben oyunun atmosferi mükemmeldi yav hala unutamıyorum.Nazilerin gizli deneylerine şahit olmuştuk.Zaten bu yönüyle diğer 2.dünya savaşı konulu oyunlardan ayrılıyor.Yeni oyunun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum
  • ilk wolfenstein i ben de bitirmiştim. çok güzeldi. en çok da gizli bölgeleri bulmayı seviyordum. ikincisinin çıkması iyi olmuş. ikinci dünya savaşı koltuğundan kalkan call of duty nin yerine wolfenstein tekrar oturabilir. call of un modern savaşa geçmesinin ardından bu wolfenstein call of gibi tutulabilir. bakalım bekleyeceğiz. pinky araştırman için sağol
  • return castle wolfenstein ı bıtırmıstım ne oyundu be..harbıden..ama ıkıncısıne cok var 2009 da ancak cok var..saygılar
  • 2008 in sonu mu ooo çok var ya.....
  • 2009 dan once cıkmaz bence ertelenebilir
  • 2008 Sonu
    Yaptın yapcağını yine pinky.
  • ben bu wolfstein lerden bi tanesini bitirdim ama hangisi oldugunu tam bilmiyorum ama süper oyundu sabahladıgımı hatırlarım oyunun sonunda bi canavar gelmişti ruh yolluyodu üzerime adını bilen varmı ?
  • ya zamanında ne uyuz oldum bu oyuna.meret acip zor arkadasım ya sifresiz bitmioki..leves boss olan yaratıklar olmek bilmio,cephane yetmio.bari bu da o kadar zor olmasa
  • 2008 sonumu bu ne yaa
    1 cisini çok oynamıştık zamanında iyi sarıyordu off be ne günlerdi zombili hayaletli sahnaleri abartıydı ama neyse son sahnelerde güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Locker

ben bu wolfstein lerden bi tanesini bitirdim ama hangisi oldugunu tam bilmiyorum ama süper oyundu sabahladıgımı hatırlarım oyunun sonunda bi canavar gelmişti ruh yolluyodu üzerime adını bilen varmı ?

Oynadığınız oyun Return to Castle Wolfenstein. Wolfenstein'in en son çıkan sürümü (2001).

Ruh yollayan düşmanın ismi I. Heinrich. "Eski" bir Saksonyalı prens.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Ağustos 2007; 5:21:31 >
  • güzel haber ama 2008 çok geç ya..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.