Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
99.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk oyunda en zorlandığım yer supersoldier idi.namuzsuzu sınırlı cephane ile öldüremediğimden ve daha önce save yapmadığımdan dolayı 7 saatte bitirmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

En son burda kalmıştım ben;
     Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

Şu oyundaki, hadi bu kadar da acımasız olmayayım, Doom I/II, Duke3D, Quake I, Heretic I gibi oyunlardaki asâlet günümüz FPS oyunlarının yarısında yok. Sonuçta FPS (3D Action Shooter DOS Games Archive sitesinin tâbiriyle.]) oyunlarının atası bu, ama nedense şimdiki oyunlardan, bu oyunlar kadar haz alamıyorum. ID Software bu yüzden en sevdiğim oyun firması.

Return To Castle'ı oynamadım ama Wolfenstein 3D (Wolfenstein I)'i hâlâ DOSBox emülatöründen çalıştırıp oynarım. Çok zevkli ya. Aradan değil 15, 20-30 yıl geçse bile hala da oynarım. Kapalı bir alan, sözde manzara resmi, labirent gibi yollar, Doom II'nin 31. ve 32. bölüm olmak üzere gizli 2 bölümünü oluşturması, kukla gibi oynayan NAZI askerleri, gizli odalar, duvarlar, zıplama, yukarı-aşağı bakamama, eğilememe gibi kısıtlamalar içerisinde yaptığımız büyük küçük çatışmalar, sabit yüksekliklere sahip mekânlar...

Gerçi şimdiki oyunlarda da güzelleri var, böyle zevk verecek oyunlar da var tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 28 Ekim 2007; 13:14:39 >

• Keşke oyunun yapımcılığını id software üstlenseydi
  • inş güzel bir oyun olur gelişen teknolojiye ayak uydurur..
  • Desenize efsane geri dönüyor. Wolfenstein için ekran kartımı bile yenilerim valla
  • off bu oyun süper olacak tam istediğim gibi

• 1. Oyunun konusunu saçma bulmak bence haksızlık.Adamlar 2. dünya savaşına farklı bir atmosfer katmışlar.

2. Dünya Savaşında nazilerin yenilmez savaşçılar yapabilmek için insanlar üstünde bazı deneyler yapıldığı doğrudur.Oyun bu noktayada değinmiş.Farklı bir atmosfer yaşatıyordu bizlere.

2. oyunun çıkacağı güzel haber.Ne oyunlar bekledik bunuda bekleriz..Half life 2 nin bile çıkması 5 sene sürmüştü :)
  • Yeaa
  • Konu güncellenmiştir.
  • obaaaaaaaaa.
    eski efsaneler teker teker sahne çıkmaya hazırlanıyor.wolfenstein,diablo3,starcraft2,ra3.
    umarım eski tatlarını verir hepsi de.
  • 2009 a az kaldı.Çok uzun süredir Wolfestein 2 yi bekledim.Nihayet yakın zamanda oynayabileceğim
  • Kahraman amerikalı ve kötü yokedilmesi gereken karanlık alman askerleri boşversenize kalsın bu oyunda her amerikan oyununda olduğu gibi emperyalizm kokuyor ilk oyununu oynamıştım return to castle nazileri vurup vurup duruyon gına geldi
  • eger 2 dunya savası olmasaydı bugunku teknolojıye 30 yıl sonra ulaşırdık( bugun hala 2 dunya savası sırasında bulunan ucak motoru prensıbını sılah ve bırcok matematık fızık kuramlarını kullanıyoruz ve 50 yıldır bu temelın dısına cıkılamadı) ..bazı arastırmalrda bole soıylenıyor..2 dunya sırasında ınanılmaz derecede bılım ve teknolojının altyapısı gelıştı..1953-54 yıllarında transıstor bulunmadan once almanyada anahtarlama elemanları uzerınde calışıldıgı bılınıyor..elketronıgın temel prensıplerıde 2 .duunya savası sırasında bulunmu..bıldıgınız uzere dunya uzerındekı ılk sıfreleme cıhazı (profesyonel anlamda) 2 dunya savası sırasında almanların kullandıgı enıgma dır..o nedenle bu oyunu sevıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

eger 2 dunya savası olmasaydı bugunku teknolojıye 30 yıl sonra ulaşırdık( bugun hala 2 dunya savası sırasında bulunan ucak motoru prensıbını sılah ve bırcok matematık fızık kuramlarını kullanıyoruz ve 50 yıldır bu temelın dısına cıkılamadı) ..bazı arastırmalrda bole soıylenıyor..2 dunya sırasında ınanılmaz derecede bılım ve teknolojının altyapısı gelıştı..1953-54 yıllarında transıstor bulunmadan once almanyada anahtarlama elemanları uzerınde calışıldıgı bılınıyor..elketronıgın temel prensıplerıde 2 .duunya savası sırasında bulunmu..bıldıgınız uzere dunya uzerındekı ılk sıfreleme cıhazı (profesyonel anlamda) 2 dunya savası sırasında almanların kullandıgı enıgma dır..o nedenle bu oyunu sevıyorum..

Arkadaş diyor ki her oyunda nazi vuruyoruz. naziler korkak amerikanlar cesur oluyor. Tarih sapıtılıyor diyor.

• hah ole bıse..sonucta nazılerın herseye ılham olduguna ınanırım bak oyunları bıle var..nazı olmasa bu adamlar kımın oyununu yapıcaklardı..ya bızım ya arapların...(gercı yapıyoalr ama)
  • Ben nazileri tuttuğumdan demiyorum ama amerikalıların kendilerini kahraman gibi göstermelrine dayanamıom oynarım panzersimi alırım hans von gröbelimi dağıtırım ortalığı jawohl general
  • E3'ten video filan yok mu ya?
    Bu oyunu büyük bir açlıkla bekliyorum.

Oynayanlar bilirler, Return to Castle'da Nazi'lerin bir alarm sesi vardı. Gittikçe artıyor sesin şiddeti filan. Onu nerden indirebiliriz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kinslayer

E3'ten video filan yok mu ya?

Oynayanlar bilirler, Return to Castle'da Nazi'lerin bir alarm sesi vardı. Gittikçe artıyor sesin şiddeti filan. Onu nerden indirebiliriz acaba?

hee biliom o alarm sesini ama onu indiremezsin bildiğim kadarıyla ama ona benzer bir alarm sesinimi arıyon tam olarak anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PANZERGENERAL

quote:

Orjinalden alıntı: Kinslayer

E3'ten video filan yok mu ya?

hee biliom o alarm sesini ama onu indiremezsin bildiğim kadarıyla ama ona benzer bir alarm sesinimi arıyon tam olarak anlayamadım

Windows'un açılış sesi yapma fantazim vardı ama, bi türlü bulamadım. Zaten şarkı değil ki bu arayasın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.