Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
470
Cevap
3
Favori
11.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghoose -- 5 Mayıs 2012; 18:56:09 >
  • @TR_DAVYJONES ilk ortalığı geren sensin. "Korkmayın,sızlanmayın" gibi kelimeler kullanarak. Olayı başka boyutlara taşıyorsun. Oralara taşımaya çalışma sana tavsiyem, altından kalkamayacağın kelimelerden kaçınmaya bak.

Bu konuyu şahsım ve klan adına kapatıyorum.

Eğer shotgun kabul edelirse, oylamaya saygı gösterip ligden çekiliriz. Biz zevk almak için girdik bu lig e ve destekleyenlerinde başında geliyoruz. Zevk alamayacağımız bir lig de bulunamayız. Çünkü bizim klanımız shotgun silahından "nefret" edenlerden oluşmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 5 Mayıs 2012; 18:57:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

@kalamarxxx bak ne güzel adeletli olsun diye anket yapmışsın. Bizim de derdimizin maçların adeletli eşit şartlarda oynanmasıdır. Yani bir oyuncu normal silahlar ile oynayamıyor veya beceremiyor diye, oyunun içine limon suyu sıkılmasını istemiyoruz. Azıcık takip ederseniz, klan maçlarında pompalı silahlar yasaktır. Nedeni, çok fazla güçlü olması. Ben adamı normal silah ile ortamala 19 20 kurşun ile alabilirken özellikle update sonrası oluştu bu durum. Biliyorsunuz artık normal silahlar ile adam öldürmek daha zor hale geldi. Shotgun silahlarının daha da güçlendirilmesi update den sonra. Bu eşitsizliği ortaya çıkardı.

Sizden ricam lütfen ama lütfen kelimelerimizi seçerek kullanalım. Shotgun kullanımı konusunda bu denli anlamsız bir tartışmaya girilmesi kendi adıma beni rahatsız etti. Eşit şartlarda denilior ama helideki gunner ve yerdeki adam eşit şartlarda mı ????? bırakın herkes istediği keyif aldığı silahla oynasın. asıl amaç burda eğlenmek olmalı çocukça hırs yapacak bir topluluk yok burda.

@Dismoor shotgun kullanımı diğer silahlarla oynayamamak anlamına gelmez "BECERİKSİZLİK" anlamına hiç gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghoose -- 5 Mayıs 2012; 19:27:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

@e.c.i tge anketı dolsurmustu onun ustunden doldururmusun peyderpey gidelim.Birde bak ben ne kadar çabalıyorum lig ayakta dursun diye öğle hemencecik çekilecekseniz bir shotgun için beni bu kadar yormayın en baştan.Sırf adaletli olsun diye anket tarzında oylama koydum.

Senin çabalarını taktir ediyoruz ve elimizden geldiğincede yardımcı olmaya çalışıyoruz. WaHS klanı olarak verdiğin kararlara saygı ile yaklaşıp uyduk ve devam etmeye çalışıyoruz. Lige girerken pompalı olmadığı için bir sıkıntımız yoktu, diğer hiçbir maddeye zaten itirazımız olmadı. Klan oyuncuları pompalı kullanılan maçlara girmiyor, çoğu arkadaşla konuştum fikirleri bu konuda sabit, eğer pompalı kullanılırsa malesef takım çıkaramam.
  • AY YILDIZ clanından kimse yok mu kalamarxxx e pm attım ama cevap yok saatlerdir. akşama maçımız yapıyor muyuz yapmıyor muyuz?
  • burdayım hocam.aksama sızın maç var.

trb lideri psn:kanyumaz
    battlelog platoon:http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391577790187/

kadroyu hazırlamışlar onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 5 Mayıs 2012; 19:52:49 >
  • Valla yanlış anlamayın da bu silah kısıtlama olayına ben de karşıyım isteyen istediği silahla oynayabilmeli hangi silah ta iyiyse onunla rakibi durdurmaya çalışacak yani örnek olarak shavechanko fenere 1 maçta 4 gol attı vakti zamanın da diğer maça onu getirmeyin denilebilir mi veya messi yi oynatmayın tek başına maç alıyor hakeza C. Ronaldo da öyle rakip engüçlü kozu ne ise onla saldıracak veya müdafasını onla gerçekleştirecek ha siz karar alıyorsunuz kesinlikle kullanılmayacak diye yapacak bir şey yok liderler ne karar alırsa o, saygı duymak lazım.

Not :Klan adına değil kendi adıma konuştum şu an klan hazır olmadığı için lige de katılamadık burda ki hiç bir arkadaşımı kırmadığımı umuyorum(FBli olan varsa kusura bakmasuın valla direk aklıma o geldi)hepinize yapacağınız maçlar için şimdiden başarılar diliyorum iyi olan kazansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Valla yanlış anlamayın da bu silah kısıtlama olayına ben de karşıyım isteyen istediği silahla oynayabilmeli hangi silah ta iyiyse onunla rakibi durdurmaya çalışacak yani örnek olarak shavechanko fenere 1 maçta 4 gol attı vakti zamanın da diğer maça onu getirmeyin denilebilir mi veya messi yi oynatmayın tek başına maç alıyor hakeza C. Ronaldo da öyle rakip engüçlü kozu ne ise onla saldıracak veya müdafasını onla gerçekleştirecek ha siz karar alıyorsunuz kesinlikle kullanılmayacak diye yapacak bir şey yok liderler ne karar alırsa o, saygı duymak lazım.

Not :Klan adına değil kendi adıma konuştum şu an klan hazır olmadığı için lige de katılamadık burda ki hiç bir arkadaşımı kırmadığımı umuyorum(FBli olan varsa kusura bakmasuın valla direk aklıma o geldi)hepinize yapacağınız maçlar için şimdiden başarılar diliyorum iyi olan kazansın.

bende aynı şekilde düşünüyorum abicim.Olay sızlamayın falan değilde isteyen istediğini kullansın shotgunun espirisi orda zaten yakından vurmak

• Evli Grubunu Maça Bekliyoruz... Gelen giden yok ????
  • Saat 22:12 Server ve TGE oyuncuları Hazır EVLI Klanı yok ...
  • quote:

@TR_DAVYJONES ilk ortalığı geren sensin. "Korkmayın,sızlanmayın" gibi kelimeler kullanarak. Olayı başka boyutlara taşıyorsun. Oralara taşımaya çalışma sana tavsiyem, altından kalkamayacağın kelimelerden kaçınmaya bak.

Eğer shotgun kabul edelirse, oylamaya saygı gösterip ligden çekiliriz. Biz zevk almak için girdik bu lig e ve destekleyenlerinde başında geliyoruz. Zevk alamayacağımız bir lig de bulunamayız. Çünkü bizim klanımız shotgun silahından "nefret" edenlerden oluşmaktadır.

bende p90dan nefret ediorum napacaz :) gerçek zewk oyunun akışı...siz gbiler oyunu kitlemeye bakıosunuz....adamları kandi baselerine tıkalım kalsınlar...yanlış, zewk bu deil....bu 2-3 çoluk çocuğun ben klan lideriyim ne istersem o olur demesinden kaynaklanan basit küçük ayrıntı....

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery_Apmomo

quote:

Valla yanlış anlamayın da bu silah kısıtlama olayına ben de karşıyım isteyen istediği silahla oynayabilmeli hangi silah ta iyiyse onunla rakibi durdurmaya çalışacak yani örnek olarak shavechanko fenere 1 maçta 4 gol attı vakti zamanın da diğer maça onu getirmeyin denilebilir mi veya messi yi oynatmayın tek başına maç alıyor hakeza C. Ronaldo da öyle rakip engüçlü kozu ne ise onla saldıracak veya müdafasını onla gerçekleştirecek ha siz karar alıyorsunuz kesinlikle kullanılmayacak diye yapacak bir şey yok liderler ne karar alırsa o, saygı duymak lazım.

bende aynı şekilde düşünüyorum abicim.Olay sızlamayın falan değilde isteyen istediğini kullansın shotgunun espirisi orda zaten yakından vurmak

adamlar k. islanda, c. border pompalıdan korkuo yaw...adamı diorum hiç gördün mü bu maplarde oynayan....gördüm dio :) yani görsen bile adam seni 100 mtreden mi alacak m9la bile alırsın o adamı....sızlama olayı için özür diledim ama arkadaşlar dümdüz etmek falan dedi :) sanki çok süper oyuncuda .............. shotguna verdgnz destek için saolun arkadaşlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: ghoose

quote:

@kalamarxxx bak ne güzel adeletli olsun diye anket yapmışsın. Bizim de derdimizin maçların adeletli eşit şartlarda oynanmasıdır. Yani bir oyuncu normal silahlar ile oynayamıyor veya beceremiyor diye, oyunun içine limon suyu sıkılmasını istemiyoruz. Azıcık takip ederseniz, klan maçlarında pompalı silahlar yasaktır. Nedeni, çok fazla güçlü olması. Ben adamı normal silah ile ortamala 19 20 kurşun ile alabilirken özellikle update sonrası oluştu bu durum. Biliyorsunuz artık normal silahlar ile adam öldürmek daha zor hale geldi. Shotgun silahlarının daha da güçlendirilmesi update den sonra. Bu eşitsizliği ortaya çıkardı.

Sizden ricam lütfen ama lütfen kelimelerimizi seçerek kullanalım. Shotgun kullanımı konusunda bu denli anlamsız bir tartışmaya girilmesi kendi adıma beni rahatsız etti. Eşit şartlarda denilior ama helideki gunner ve yerdeki adam eşit şartlarda mı ????? bırakın herkes istediği keyif aldığı silahla oynasın. asıl amaç burda eğlenmek olmalı çocukça hırs yapacak bir topluluk yok burda.

@Dismoor shotgun kullanımı diğer silahlarla oynayamamak anlamına gelmez "BECERİKSİZLİK" anlamına hiç gelmez

eline sağlık hocam :)

• Internet gitti sanırım yine. Bende yok.mesela.
  • Millet konuyu kapatmaya çalışıyor . Adam hala uzatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_DAVYJONES

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery_Apmomo

quote:

adamlar k. islanda, c. border pompalıdan korkuo yaw...adamı diorum hiç gördün mü bu maplarde oynayan....gördüm dio :) yani görsen bile adam seni 100 mtreden mi alacak m9la bile alırsın o adamı....sızlama olayı için özür diledim ama arkadaşlar dümdüz etmek falan dedi :) sanki çok süper oyuncuda .............. shotguna verdgnz destek için saolun arkadaşlar....

Arkadaşım sen ağlama sızlama olaylarına girince ben o dümdüz lafını kullandım. Yukarıda var bütün mesajlar. Özür de diledim sonra. Ben ilk mesajımda shotgunın neden istenmediğini açıkladım düzgünce. Sadece biz değil girdiğim yabancı serverlarda da rastladım shotgun yasağına...

Bak tekrar söylüyorum. Bi silaha alışık olmak, onunla iyi oynamak başka şey, o silahın overpowered olup adeletsizlik yaratması başka şey. Assault silahı şarjöründeki mermileri gönderene kadar sg tek atışta alıyor. Ve updateten sonra oldu bu olay... Anlatmaya çalıştığımız bu.

Updateten sonra gelen başka bi olay da (resmen bug hatta) Underslung + Mass with Dart + Heavy Barrel üçlemesinin karşısında durulamaması. Herkesin böyle oynamasını istermiydiniz...

Tamam uzamasın mevzu. Çoğunluk SG istiyorsa SG dahil edilir...

İzleyin bakın ne kadar uzak mesafeden alıyor adamları. Özellikle sonlara doğru olanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 6 Mayıs 2012; 0:22:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_DAVYJONES

quote:

@TR_DAVYJONES ilk ortalığı geren sensin. "Korkmayın,sızlanmayın" gibi kelimeler kullanarak. Olayı başka boyutlara taşıyorsun. Oralara taşımaya çalışma sana tavsiyem, altından kalkamayacağın kelimelerden kaçınmaya bak.

bende p90dan nefret ediorum napacaz :) gerçek zewk oyunun akışı...siz gbiler oyunu kitlemeye bakıosunuz....adamları kandi baselerine tıkalım kalsınlar...yanlış, zewk bu deil....bu 2-3 çoluk çocuğun ben klan lideriyim ne istersem o olur demesinden kaynaklanan basit küçük ayrıntı....

K. bakmada hakkında atıp tuttuğun klan hakkında en ufak bilgin, bir maç yapmışlığın yok, bizim serverda hiçbir zaman karşı takımı baseden çıkamazken göremezsin hep ilk baseleri durur karşı takımda zevk alsın diye, sağır bilmez uydurur durumundasın şuan
    + çocuk dediğin adam 30 yaşında biraz saygılı ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemolicK -- 6 Mayıs 2012; 0:23:57 >

• Bir shotgun yüzünden konunun yarısı çöpe döndü. Ayıp bu yaptığınız.
  • TR_DAVYJONES isimli arkadaş biz konuyu kapatmaya çalıştıkça konuyu uzatıyor ve klanımıza laf söylüyor.

Sabır diyoruz, sakinliğimiz koruyoruz ama biryere kadar.

Korkuyorsunuz diyor, çocuksunuz diyor ki bizler 25, 30 yaş üstü adamlarız. İlk önce ağzından çıkanı düşün demişler.

Yahu senin her tarafın pompalı olsa ne olacak ? Korkuyormuşuz, tırsıyormuşuz. Yaşın kaç bilmiyorum ama anlama zorluğu yaşıyorsun. Biz yensek dahi maç ı pomalı yüzünden zevk almıyoruz diyoruz arkadaşım anlamıyormusun ? Korkuyormuşuz :) senin eline 2 tane pompalı verelim o şekilde gel. P90 dan nefret ediyorum diyorsun, top 5 nde 2. sırada o silah. Ya sen kimi kandırıyorsun ? Yemeyiz biz bunları, çok gördük USAS dan nefret edip 4000 5000 kill i olanları. Milleti tanıyıp etmeden oyunculuğuna bile laf söylemişsin hedef göstererek.

Oyunu kitlemeye bakıyormuşuz, kusura bakmada iyi olan oyunu kitler. İsterse 12 kişi pompalı kullansın. Senin mantığını bir türlü çözemiyorum. Maç yapıyoruz dostum.

Korkuyrum, tırısıyorum ben pompalıdan.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Dismoor/stats/365112560/ps3/

Yeter artık ne çocukluğumuz kaldı, ne tırsaklığımız. Buradaki çoğu oyuncnun dünya da dönen turnuvalardan haberi bile yok. Hiçbir klan maçında pompalı serbest değildir. Az önce üstdüzey klan maçından çıktım, yine yasaktı pompalı.

Burada üzdüğümüz abilerimiz olabilir bu tartışmalardan dolayı, ama biz turnuvaya girdiğimizde pompalı yasaktı. Bu keşke daha önce klan liderleri ile konuşulsaydı durum. Şimdi serbest yapmak için büyük bir çaba var.

Tamam dedik saygı ile karşılıyoruz. Ama eğer bu ligde pompalı olursa Wahs klanı olarak çekileceğiz dedik. Yani bunu tırsmaya, korkmaya ve çocukluğa vurulmasının manasını birtürlü çözemiyorum.

Birde sadece liderler yazsın dedik konuya, maşallah klan üyelerini geçtim turnuvada olmayanlar bile gelip yazıyor oylama esnasında şaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 6 Mayıs 2012; 0:57:03 >

• Bence pompali olmasin asiri guclu ve haksizlik oluyor kazanan hakedip kazansin simdi sizde alin pompali siyeceksiniz o zaman oyunun zevki cikmayacak herkeste pompali Neyse butun turnuvadaki oyunculara her sika oylama konulsun bence AMA oynayan herkes katilsin en cok istenilen konulsun.Pompalidan vs korkmuyorum bence zevki baltaliyor asiri guclu.
    Edit birde tartismayi pmden surdurun konu cok uzadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 6 Mayıs 2012; 2:43:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.