Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
3
Favori
11.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun tge-epkyd macı yoktuki.sadece ps+30 ile trb maçı vardı onlarda yaptı sanırım.bu hafta 3 maç demiştik.
  • Çok güzel bir düşünce olmuş yeni gördüm konuyu çok sevindim tatlı bir rekabet olmasını umuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

bugun tge-epkyd macı yoktuki.sadece ps+30 ile trb maçı vardı onlarda yaptı sanırım.bu hafta 3 maç demiştik.

Yanlis anlasilma olmus bosuna bekledik demek.
    @necipfazil2041 ne yazikki tatli degil acti bir rekabet var.
  • Ay yıldız klanından biri olarak yazıyorum bu yazıyı;

Arkadaşlarımın sadece onlardan biraz daha fazla vakit ayırabildiğim için klan lideri olarak adlandırdığı kişi olarakta devam ediyorum...

Bizim kalna üye olan her kişi klan lideridir. Her platformda da söz hakkı vardır. Öncelikle klanımız içerisindeki hiçkimseyi kimseye ezdirmeyeceğimizi belirtmek isterim.

Bunun devamında klan içinde bulunan hiçbir kişininde kimseye saygısızlık yapmasını istemiyorum. TR_DAVYJONES nickli arkadaşımız sosyal hayat içerisnde işi gücü olan ve düzgün bir arkdaşımızdır. Sanal ortamda yapılan yazışmalarda karakter testi yaparak ve alel acele yazılmış paragraflarla birbirne girmiş onlarca mesajı üzülerek okudum.

Klan savaşlarına işim nedeniyle şu an şehir dışında olduğumdan henüz katılamadım ve bu sayfalarda da açıkçası yazışma fırsatım olmadı..

TR_DAVYJONES adına sarfettiği üzücü cümlelerin tamamı adına ben herkesten özür dilerim... ANCAK daha olgun olduğunu düşünerek aslında hiçbir farklılık göstermeden, aynı şekilde cevap verenler ve uzamasın denmesine rağmen karşılıklı atışmaya dönenmesine neden olan arkadaşlardan da daha anlayışlı olabilmelerini rica ediyorum.

Erkeklik hormonlarının fazlaca salgılandığı ortada... Bu yazıyıda hangi gözle okuyacağınız sadece size kalmış bir tercih olarak önünüzde durmakta.
    Kimse kimseye kendini kanıtlama çabasına girmesin ve saygıyı unutarak aslında karşı çıktığı şeylerin içine kendini de dahil etmesin ki düzlüğe çıkabilelim.

Kişi eleştiriyi adabıyla yaparsa bundan sonra muhattab bulacaktır. Biz şu varsa yokuz bu yoksa varız gibi anlayışlarda demokratik ortamlarda var olamayacak cümlelerdedir.

oylama yapılır çoğunluğun istediği de uygulanır...Bu ortam herkes zevk alsın diye oluşturulmuştur(iyi niyet ile)bir klan sadece bir silah yüzünden çekilmek isterse kendi tercihleridir. Ancak oylamaya sunulmasını istemek ve buna saygı göstermek olgun olmak demektir.Kimseye söz hakkı vermeden hiçbirşey kesitirlip atılamaz ve çoğunluk esas alınarak sistemler mükemmelleştirilmeye çalışılır. Kimse olayı kişiselleştirmemelidir. Madem hepimiz belli yaşları ve olgunlukları kazanmış insanlarız bu şekilde kendimizi kanıtlayalım ve diğerlerinden farklı olalım. ben bunu yapabileceğimize inanıyorum.

rpg-7 el bombası uçak tank gibi araç ve gereçlerin olduğu yerde shotgun ın yasak olması banada açıkçası çok mantıklı gelmiyor. Sadece saygıdan, istemyenlerin olduğunu bildiğimizden olmasın diyerek oalya giriş yaptık ancak olmasını isteyenlerinde var olduğunu görüyorsak, onları burada yok sayamayacağımız gerçeğini ortaya koyar. Sonuç gene oylama ile ortaya çıkar iş kurallaşır. Şimdi birileri araştırmacı ruhu ile girip profilimi incelemek isteyebilir ve biz bunlara kanmayız diyerek sende pompalı silaların adamı olduğundan böyle konuşuyorsun diyebilir. Siz yorulmayın vakit kaybetmeyin diye ben söyliyeyim hiç zevk almam shotgunlardan g36c ve famas kullanırım...Onuda elimden geldiğince rakibe doğrultup nişan almaya çalışırım en iyiyim yada olacağım diye bir gayem yoktur. Nişan almayıda açıkçası çok iyi beceremem.

Özellikle uzun uzun yazdım ki bu yazı altına artık bu konu hakkında atışmalar gelmesin ve bu bir son olsun. Bu noktayı da Katatonia koydu demek değil!!!! Bu sayfada bulunan herkes buna karar verdi demek olur...

Alper kardeşim sabrına ve nezaketine hayran kaldım şahsen ben bu kadar uğraşıp bu kadar zaman harcaysaydım ve hem kendi klanımdan hemde diğer klanlardan bu kadar haksız cümlelere maruz kalsaydım asla senin yaptığını yapamazdım. Kendi klanından cümleside TR_DAVYJONES adına yazılmıştır ki umarım o da iyi niyetimi anlayarak bunca çaba gösteren bir arkadaşını nasıl arada bıraktığını anlaması içindir. Yeneriz yeniliriz önemli değil ben senin yerinde olsam hiç zevk almamayı bile göze alır ve gerçekten zamanını ve emeğini buna harcayan alper'i arada bırakmamak adına kiseye cevap vermemeyi yeğlerdim.Tabiki sen değilim ve bu da senin tercihindir.

Klan ambleminide profiline eklersen yanlış anlamaları engellersin dostum ve herkes kimin adına yazdığını anlar. pompalı ile 10 kişi vuracağına diğer silahlarla 1 kişiyi vur bizim için daha değerli olur.

BİZ AYYILDIZ KLANI OLARAK ZEVKİ VURDUĞUMUZ ADAM SAYISINDA VE DÜMDÜZ ETTİĞİMİZ RAKİPLER KARŞISINDA GELEN GALİBİYETLERDE DEĞİL, KENDİ ARAMIZDA 6-0 BİLE YENİLİRKEN YAPTIĞIMIZ MUHABBETLERDE VAR EDERİZ. BİZİM FARKIMIZDA OYUNCU DEĞİL KLAN İÇİNDE DOST OLMAMIZDIR.

Herkede saygılar ve iyi turnuvalar. Pazar günü İzmir'e dönüyorum. Umarım lig olgunlaşarak devam eder ve bende aranızda maçlara katılabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katatonia10 -- 6 Mayıs 2012; 4:21:41 >

• Kimse kimseye kendini kanıtlama çabasına girmesin ve saygıyı unutarak aslında karşı çıktığı şeylerin içine kendini de dahil etmesin ki düzlüğe çıkabilelim.

Kişi eleştiriyi adabıyla yaparsa bundan sonra muhattab bulacaktır. Biz şu varsa yokuz bu yoksa varız gibi anlayışlarda demokratik ortamlarda var olamayacak cümlelerdedir.

Katatonia10@ Şimdi söylediklerine %90 katlıyorum. Bizde klanımızdan kimseye ezdirmeyiz. Klanımız kurulmadan önce bizde birçok klan oyuncumuz ile muhbbetimiz vardı.

Bizim kimseyi ezme veya hor görme gibi bir niyetimiz yok olamaz. TR_DAVYJONES arkadaşımız öyle bir noktaya getirdiki şahsi olarak konuyu bizde şaşırdık. Ne korkaklığmız kaldı ne çocukluğumuz.

Biz turnuvaya monoton geçen şu günlerde zevk almak için girdik. Bakın yenilip yenilmemek umrumuzda değil, biz WAHS klanı olarak TGE lerin bizi yenmesinden sonra, TGE lideri Ereni, şahsen tebrik etmiş bir klanız.

Ama oyun zevkimize altını çiziyorum zevkimize limon suyu sıkacak unsura karşıyız. Bunun korkmak ile alakası yoktur.

Şimdi shotgun serbest olacak ve otomatikman M26 da serbest olacak.

Şuan bu kombinasyonda Bug var. M26+Heavy barrel. Eminim birçok arkdaşımız bu durumdan haberdar bile değildir. 100 metreden alır mı hiç shotgun diyen arkadışımız lütfen bunu izle.

Sen eline alacaktın 870,M10 veya DAO yu bu kombinasyonu alan oyuncu affedersin sen keklik gibi avlayacak uzaktan. Şimdi bunu gösteriyorum çünkü bu kombinasyonu bilen oyuncular var ligde.

Sende de var sende oyna diyeceksiniz. 24 kişiden 20 si nin kullandğını düşünsenize. Ben şahsen terk ederim o oyunu.

Katatonia10@ Terk etmemiz gayet demokratik bir hareket. Çünkü biz lig e girdiğimiz de shotgun yasaktı.

Bu turnuvayı düzenleyen arkadaşa teşekkür ediyoruz WAHS klanı adına. Gerçekten zor bir iş yapmaya çalışıyor. Kendiside çok iyi biliyor bu turnuvayı destekleyenlerin başında geliriz.

Bundan sonraki beklentim, şahısların fikirleri değil, klanların fikirlerinin dile getirilmesidir.

İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 6 Mayıs 2012; 5:33:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

Orijinalden alıntı: TR_DAVYJONES

quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

@TR_DAVYJONES ilk ortalığı geren sensin. "Korkmayın,sızlanmayın" gibi kelimeler kullanarak. Olayı başka boyutlara taşıyorsun. Oralara taşımaya çalışma sana tavsiyem, altından kalkamayacağın kelimelerden kaçınmaya bak.

Bu konuyu şahsım ve klan adına kapatıyorum.

Eğer shotgun kabul edelirse, oylamaya saygı gösterip ligden çekiliriz. Biz zevk almak için girdik bu lig e ve destekleyenlerinde başında geliyoruz. Zevk alamayacağımız bir lig de bulunamayız. Çünkü bizim klanımız shotgun silahından "nefret" edenlerden oluşmaktadır.

bende p90dan nefret ediorum napacaz :) gerçek zewk oyunun akışı...siz gbiler oyunu kitlemeye bakıosunuz....adamları kandi baselerine tıkalım kalsınlar...yanlış, zewk bu deil....bu 2-3 çoluk çocuğun ben klan lideriyim ne istersem o olur demesinden kaynaklanan basit küçük ayrıntı....

K. bakmada hakkında atıp tuttuğun klan hakkında en ufak bilgin, bir maç yapmışlığın yok, bizim serverda hiçbir zaman karşı takımı baseden çıkamazken göremezsin hep ilk baseleri durur karşı takımda zevk alsın diye, sağır bilmez uydurur durumundasın şuan
    + çocuk dediğin adam 30 yaşında biraz saygılı ol

ben yaşına göre deil, adam olana saygılı olurum...klandan banane yaw...yasakçı olduktan sonra...adamlr o kadar önemsemişki ligden çekiliriz dio :) görende süper lig yapıoz sanacak...sen konuyu pek anlamadan muhabbete dalmışın arkadaş...geçmişe bak yorumları ona göre yap..ben kimsenin keyfine gör silah seçecek deilim...ben sana şart koşmuyorsam, sende bna şart koşmayacaksın...elinden ayağından mı tutuolarda pompalı almıosun...al banane...sanki ben sendden daha ii kullandığımımı idda ediorum...kullana biliosan bravo...ve şölede bişi var biz buraya stres atmaya gelioruz yani sizin tahmin ettgnz gbi bunla yatıp kalkmıoruz...zewk almak için açarız kapatırız...ama böle şu yasak bu yasak, arkadaş git kendi aranda bıçakla oyna yaw...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Kimse kimseye kendini kanıtlama çabasına girmesin ve saygıyı unutarak aslında karşı çıktığı şeylerin içine kendini de dahil etmesin ki düzlüğe çıkabilelim.

Katatonia10@ Şimdi söylediklerine %90 katlıyorum. Bizde klanımızdan kimseye ezdirmeyiz. Klanımız kurulmadan önce bizde birçok klan oyuncumuz ile muhbbetimiz vardı.

Bizim kimseyi ezme veya hor görme gibi bir niyetimiz yok olamaz. TR_DAVYJONES arkadaşımız öyle bir noktaya getirdiki şahsi olarak konuyu bizde şaşırdık. Ne korkaklığmız kaldı ne çocukluğumuz.

Biz turnuvaya monoton geçen şu günlerde zevk almak için girdik. Bakın yenilip yenilmemek umrumuzda değil, biz WAHS klanı olarak TGE lerin bizi yenmesinden sonra, TGE lideri Ereni, şahsen tebrik etmiş bir klanız.

Ama oyun zevkimize altını çiziyorum zevkimize limon suyu sıkacak unsura karşıyız. Bunun korkmak ile alakası yoktur.

Şimdi shotgun serbest olacak ve otomatikman M26 da serbest olacak.

Şuan bu kombinasyonda Bug var. M26+Heavy barrel. Eminim birçok arkdaşımız bu durumdan haberdar bile değildir. 100 metreden alır mı hiç shotgun diyen arkadışımız lütfen bunu izle.

Sen eline alacaktın 870,M10 veya DAO yu bu kombinasyonu alan oyuncu affedersin sen keklik gibi avlayacak uzaktan. Şimdi bunu gösteriyorum çünkü bu kombinasyonu bilen oyuncular var ligde.

Sende de var sende oyna diyeceksiniz. 24 kişiden 20 si nin kullandğını düşünsenize. Ben şahsen terk ederim o oyunu.

Katatonia10@ Terk etmemiz gayet demokratik bir hareket. Çünkü biz lig e girdiğimiz de shotgun yasaktı.

Bu turnuvayı düzenleyen arkadaşa teşekkür ediyoruz WAHS klanı adına. Gerçekten zor bir iş yapmaya çalışıyor. Kendiside çok iyi biliyor bu turnuvayı destekleyenlerin başında geliriz.

Bundan sonraki beklentim, şahısların fikirleri değil, klanların fikirlerinin dile getirilmesidir.

İyi oyunlar.

arkadaşım bilmeden seni kırdıysam özür dilerim...hakkını helal et....ama tek isteğim biraz kendini benm veya dier arkadaşların yerine koyman.........

• TRB ekibindeki bütün arkadaşlara zevkli maç için PS3+30 olarak teşekkür ederiz. maçı TRB ekibi 4-1 kazanmıştır. Son haritada basiretimiz bağlandı gs nin 3-0 öndeyken 4-3 verdiği meşhur maç gibi oldu.
  • Artık yeter arkadaşlar bu ne ya pazar pazar. bırakın artık şu SG muhabbetini CLAN liderleri için düzenlenen bir anket vardı her klan bunu doldursun oylama sonucuna göre de hareket edilsin. gidin çekişmelerinizi kendi sayfalarınızda yapın.

@katatonia eline yüreğine sağlık Üstad.
  • quote:

bugun tge-epkyd macı yoktuki.sadece ps+30 ile trb maçı vardı onlarda yaptı sanırım.bu hafta 3 maç demiştik.

2. Sayfadaki fikstüre göre dün akşam var görünüyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliksah55

quote:

2. Sayfadaki fikstüre göre dün akşam var görünüyordu.

hocam o fikstürede itirazlar geldiği için yeni bir düzenleme yapmıştık.oylama sonucuna göre maç tarihleri pazartesi asılır.

ps+30 ve trb takımlarına tebrikler buluşup güzel bir oyun çıkardığınız için.
  • arkadaşlar eğer tartışma kırıcı bir şekilde daha uzarsa ilgili oyuncuları benım klandan da dahil lig maçlarından çıkarmak zorunda kalıcam.

onun için halil hocam ve diğer arkadaşlar(isimleri bilmediğim için) buraya yazmazssanız sevınırım.yetirince düşüncelerini açıkladı herkes.lig maçlarından mahrum olmayın.

zaten liderler uyelerı ile konusarak ankete katılıyorlar.anket sonucuna göre davranılacaktır.
  • Arkadaşlar yapmayın biribirinizin kalbini kırmayın. Değmez gerçekten değmez. Oyundur yaww. altı üstü oyundur.

Bak siz yunus emreden sevdiğim bir şiirini yazayım buraya

Bir kez gönül yıktınısa
    Bu kıldığın namaz değil
    Yetmiş iki millet dahi
    Elin yüzün yumaz değil

Bir gönülü yaptın ise
    Er eteğin tuttun ise
    Bir kez hayır ettin ise
    Binde bir ise az değil

Yol odur ki doğru vara
    Göz odur ki Hak'kı göre
    Er odur alçakta dura
    Yüceden bakan göz değil

Erden sana nazar ola
    İçin dışın pür nur ola
    Beli kurtulmuştan ola
    Şol kişi kim gammaz değil

Yunus bu sözleri çatar
    Sanki balı yağa katar
    Halka matahların satar
    Yükü gevherdir tuz değil

Hepiniz sağlıcakla kalın, naçizane kardeşinize kulak tıkamayın, sizde gevher taşıyın tuz değil.

• EPKYD VE TRB DOLDURURSA YARIN FİKSTÜR VE KURALLAR AÇIKLANACAKTIR.

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ
  • İyi pazarlar arkadaslar
    İphoneden girdigim icin anketi ancak boyle dolduruyoruz.
    Shotgun serbest olsunmu? Evet
    Ticket yuzdeleri : 100 evet
    Rush modu ve sayisi: evet-2
    Map sayisi: 5 evet
    Mac gunleri kurucu hazirlasin:evet
    Bir klan haftada 2 mac : evet

Rush modunun fazlaligini istememizin nedeni,takimlar arasi rekabeti arttirmak,zayif takimlara biraz sans tanimak.
    Daha fazla yorum yapmaya gerek yok,yeterince yapilmis,bunlardan iyi sonuclar cikar herhalde.
    Turnuvayi duzenleyen arkadaslar biraz sabrededin,bukadar insanin oldugu yerde boyle fikir ayriliklari olur,sonucda herkezi memnun edemezsiniz,biz kendi aramizda yaptigimiz organizasyonlardan biliyor ve sizi anliyoruz,taşın altina elinizi soktugunuz ve bize bu organizasyonu hazirladiginiz icin epkyd olarak tesekkur ederiz.
  • Davy Jones arkadaşımızın son 2 maçı... mass 26 kill, mass 39 kill.. canalda biri :) Büyük haritalarda pompalı kullanan gördün mü diyen arkadaş buglı silahla canalsa yardırmış...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/44603192/4/342819092/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/44600328/4/342819092/

• GÜNCEL.

• TRB Klanı Kurucusunun Bu Tablodan Haberi Varmı Arkadaşlar ?
  • onlarla ben iletişime geçip dolduracam arkadaşlar.
  • quote:

GÜNCEL.

geri kalan TRB SG kullanımına hayır dese bile çoğunluk istiyor anlamına geliyor bu anket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghoose -- 6 Mayıs 2012; 14:28:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.