Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
3
Favori
11.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ghoose

git kumda oyna o zaman bu kadar CLAN varken içinde adam gibi 2 takım var bunlar biz ve WAHS dır demek nasıl bir cümledir. saygı ve terbiye sınırları içerisinde ne yazacaksanız yazın.

' İki tane iyi rakip var ' Yazdım. adam gibi diye birşey Kullanmadım.

Bu kadar Kumda Oynama merakı söz konusu ise Gidip bir Kum Yığıntısı bulup kendini o kum yığıntısının içine göm.

Çünkü Saygı ve terbiye cevabınla bu şekilde olmuyor...
  • @ghoose

Neden Yazlanları Çarpıtıp Ortamı Gerip Üstüne Saygısızlıkta Sınır Tanınmıyor... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

git kumda oyna o zaman bu kadar CLAN varken içinde adam gibi 2 takım var bunlar biz ve WAHS dır demek nasıl bir cümledir. saygı ve terbiye sınırları içerisinde ne yazacaksanız yazın.

Bu kadar Kumda Oynama merakı söz konusu ise Gidip bir Kum Yığıntısı bulup kendini o kum yığıntısının içine göm.

Ben CLAN ıma laf söyletmem arkadaş. bu organizasyonda i tane rakip var gerisi fasafiso, emareleri bile okunmaz tarzı yorumlarını kendine sakla. gidin karşılık oynayın sabahtan akşama kadar.

• Ne rakiibi, ne iyisi, ne kumu, ne gömmesi......

What do you mean by flash gordon approching:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Ne rakiibi, ne iyisi, ne kumu, ne gömmesi......

What do you mean by flash gordon approching:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

quote:

M26 Mass ve Dart dışında kural koymaya gerek yok.

O benim fikrimdir.

Bizde önemli olan klanın fikridir. Burada şahsım adıma konuşmuyorum klan adına konuşuyorum.

Geçmişten birşeyleri alıntı yaparak bana laf atmaya çalışmanızı kınıyorum.

kızma be üstad şaka yapıoz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Ben CLAN ıma laf söyletmem arkadaş. bu organizasyonda i tane rakip var gerisi fasafiso, emareleri bile okunmaz tarzı yorumlarını kendine sakla. gidin karşılık oynayın sabahtan akşama kadar.

Senin Klanına Laf Söylemiyor Olmamla Birlikte Bu Cevapların Nedir Allah Aşkına ???

Tamam Biz Gider 2 klan Oynarız Birlikte. Sende İstediğin Yerde İstediğin Şekilde Oyna ?

Problem Nedir Anlayamadım ???

• Eros hocam size sordum ben soruyu

Klan ne, oyun ne, rakip ne, maç ne, iyi ne, kazanan ne kaybeden ne, ödül ne o ne bu ne şu ne. Ne demek istediğinizi anlayamıyorum. O yüzden sordum

What do you mean dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimki80 -- 7 Mayıs 2012; 14:15:52 >
  • Yani olayı algınızı anlamaya çalışıyorum, sağlıklı iletişim için doğru anlama ilk olması gereken şey. Ben de öncelikle anlamaya çalışıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O benim fikrimdir.

Bizde önemli olan klanın fikridir. Burada şahsım adıma konuşmuyorum klan adına konuşuyorum.

Valla artık kendimi ve klanımızı savunmaktan yoruldum. Biz saygı gösteriyoruz, çekiliyoruz diyoruz inatla ay yıldız klanı bize laflar sokuyor. Bu kadar desteklediğimizi halde bile bile bu kadar laf yememiz ayyıldız klanından üzüntü ile karşılıyorum.

• Arkadaşlar bu shotgun konusunda tek suçlu Dice'dır.Arkadaş bir ayarlayamadı gitti yada ayarlamak mı istemiyor ? Bazen 50 metreden bile tek alan adam görüyorum shotgun,mass ve dart saçmalıkları yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 7 Mayıs 2012; 14:23:30 >
  • Şımarık çocuklar gibisiniz.

Ben size tek kelime daha çıkmaz:)))) Ne anlamaya çalışırım ne başka bişey. Allah yolunuz açık etsin.

Hadi müsade edin artık yazmayında işimize bakalım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O benim fikrimdir.

Valla artık kendimi ve klanımızı savunmaktan yoruldum. Biz saygı gösteriyoruz, çekiliyoruz diyoruz inatla ay yıldız klanı bize laflar sokuyor. Bu kadar desteklediğimizi halde bile bile bu kadar laf yememiz ayyıldız klanından üzüntü ile karşılıyorum.

Üstad takma kafana ilk defayapılan bir organizasyon içerisinde mutlaka bu tarz şeyler yaşanır ama sonuçta bu ölüm kalım meselesi değil. bir dahaki organizasyonda eksikler görülür ve ona göre hareket edilir. herkesi memnun edemezsin kaldı ki böyle bir mecburiyette yokzaten. ama ilk organizasyonda bu şekilde aşırı bir tepkiye karşılaşma eminim ki Alper in şevkini kırmıştır. hepimiz için söylüyorum farz edin ki bu turnuva değil Clan ların birbirini tanıması için bir parti :) sen bir partiye gittiğinde ben sadece cin içerim vodka varsa gelmem diyen birini gördün mü ??? tanışıoruz işte eksikleri hep beraber gözlemleyip diğerini mükemmelleştirelim. kimseyi kırmanın gereği yok ama inan eros adlı arkadaşın bu turnuvada sadece 2 rakip var demesi feci halde canımı sıktı.

• eros hocam

Ne demek istediğinizi şu sebeple soruyorum. Yazdıklarınızdan klanlar ligine wash klanı ile çekişmek (mücadele anlamında) için girdiğiniz anlaşılıyor. E haliyle insanın aklına ne işin var kardeşim burda git waskla mı oynarsın wush lamı oynarsın kimle oynarsan oyna ne vaktimizi ziyan ediyosun gibi şeyler geliyo. Bu sebeble soruyorum. Fevri ve yanlış anlaşılmalar nedeniyle insanların birbirini üzdüğünü çok görüyorum. Buöyle olmasın diye soruyorum. Tam olarak ne demk istiyorsunuz diye. Kızgınlıkların anlamı yok. Birbirimiz doğru anlarsak en doğru şekilde hareket edebiliriz diye düşünüyorum.
  • quote:

Yani olayı algınızı anlamaya çalışıyorum, sağlıklı iletişim için doğru anlama ilk olması gereken şey. Ben de öncelikle anlamaya çalışıyorum.

Bende şimdi sizin yazdıklarınızı anlamaya çalışıyorum ve saygılarımla diyorum...
  • o zaman bir üst mesajdaki algımızda herhangi bir yanlış anlama yok mu diyorsunuz.
  • @ eros hadi ben yanlış yaptım terbiyesizlik yaptım farzet. Bu turnuvada zeten 2 rakip var cümlene bizim anlayamadığımız ne anlam yükledin oraya yazdın açar mısın biraz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghoose -- 7 Mayıs 2012; 14:31:17 >
  • quote:

eros hocam

Ne demek istediğinizi şu sebeple soruyorum. Yazdıklarınızdan klanlar ligine wash klanı ile çekişmek (mücadele anlamında) için girdiğiniz anlaşılıyor. E haliyle insanın aklına ne işin var kardeşim burda git waskla mı oynarsın wush lamı oynarsın kimle oynarsan oyna ne vaktimizi ziyan ediyosun gibi şeyler geliyo. Bu sebeble soruyorum. Fevri ve yanlış anlaşılmalar nedeniyle insanların birbirini üzdüğünü çok görüyorum. Buöyle olmasın diye soruyorum. Tam olarak ne demk istiyorsunuz diye. Kızgınlıkların anlamı yok. Birbirimiz doğru anlarsak en doğru şekilde hareket edebiliriz diye düşünüyorum.

Doğru söylüyorsunuz Birbirimiz doğru anlarsak ...

Benim Bu Ligden Son dakika Haberim oldu wash klanının olduğundan değil benim klanımın bu ligde olduğundan bile haberim yoktu.

Benim anlatmak istediğim tek şey Ligden Çekildiğim ve Lig Kuralları baştan Yazılır ve değiştirilemez.

• neden değiştirelemez? anayasanın ilk 3 maddesinin içinde BF3 turnuva kuralları ile ilgili bir şey görmedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghoose -- 7 Mayıs 2012; 14:34:34 >
  • quote:

@ eros hadi ben yanlış yaptım terbiyesizlik yaptım farzet. Bu turnuvada zeten 2 rakip var cümlene bizim anlayamadığımız ne anlam yükledin oraya yazdın açar mısın biraz?

Tüm Klanlar içinde Çok sevdiğim arkadşlarım var. Kimseyi küçümsemek aklımdan bile geçmedi.

Rakip olarak kendimize gördüğümüz rakibi anlatmak isteyerek yazdım. Fakat Bu kadar sert cevap vermektense

Birbirimize saygısızca Sözler sarf etmeden önce şu soruyu başta sorsaydın cevabım yukarıda yazdığım gibi olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 7 Mayıs 2012; 14:36:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.