Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
3
Favori
11.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eros sorduğum şey o değil çekildiğinizi anladık zaten yazmışsınız ki

İki takım var zaten biri wash biri tge. wash çekildiyse bizde çekiliyoruz. Bakın çekilme sebebi olarak kural değişikliklerini göstermiyorsunuz. Washın çekilme sebebi bence makul karşılanabilir.

Bende şunu soruyorum

Yazdıklarınızdan klanlar ligine wash klanı ile çekişmek (mücadele anlamında) için girdiğiniz anlaşılıyor. E haliyle insanın aklına ne işin var kardeşim burda git waskla mı oynarsın wush lamı oynarsın kimle oynarsan oyna ne vaktimizi ziyan ediyosun gibi şeyler geliyo.

Anlatmak istediğiniz bu yazdıklarım mı. Yoksa başak bir şey demek isteyipte sürçü lisan ile mi böyle anlaşıldı. Hani bunu demişte olabilirsiniz. Benim açımdan sorun yok. Zaten sorun kavramına çok inanmam. Onlar aslında çözüm bekleyen olgulardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimki80 -- 7 Mayıs 2012; 14:36:14 >
  • Şımarık çocuklar gibisiniz.

waskla mı oynarsın wush lamı oynarsın kimle oynarsan oyna

Bravo bize saygı öğütü verenler. İlk önce siz karşınızdaki grup ve kişilere saygılı olmayı öğrenin. Bu yazdıklarınız nedir ?
  • Arkadaşlar inanın sabahtan beri forumu takip etmekten önümdeki işleri doğru yapıp yapmadığımı bilemiyorum.İnşallah yanlış hesap kitap yapmamışımdır.Sabahtan beri tartışıp duruyoruz.Hiçbir yere varamadık.Ben klanların turnuvayı düzenleyen liderlerini göreve çağırıyorum.Arkadaşlar neyin kavgasını yapıyoruz,alt tarafı bir oyun oynayacağız.Kimsenin kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum sadece aramızda ciddi bir iletişim problemi mevcut.LÜTFEN TURNUVAYI BAŞINDAN BERİ ORGANİZE EDEN ARKADAŞLAR KENDİ ARALARINDA İLETİŞİM KURARAK BİR ORTA YOL BULSUNLAR.Kaldığımız yerden devam edelim.Yok olmayacak ise turnuvaya devam etmek isteyen arkadaşlar ile maçlara devam ederiz.
  • Ben şahsım adına henüz sizlere hiç birşey söylemedim

WASHK yazım hatasıdır

Öğüt vermiyorum

Önce ne denmek istendiğini netleştirmeye çalışıyorum

Yazdıklarımı bir daha okursanız başka anlam çıkmadığını görürsünüz. Kimseyi ne rencide nede itham ettiğimi düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimki80 -- 7 Mayıs 2012; 14:47:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Eros sorduğum şey o değil çekildiğinizi anladık zaten yazmışsınız ki

İki takım var zaten biri wash biri tge. wash çekildiyse bizde çekiliyoruz. Bakın çekilme sebebi olarak kural değişikliklerini göstermiyorsunuz. Washın çekilme sebebi bence makul karşılanabilir.

Bende şunu soruyorum

Yazdıklarınızdan klanlar ligine wash klanı ile çekişmek (mücadele anlamında) için girdiğiniz anlaşılıyor. E haliyle insanın aklına ne işin var kardeşim burda git waskla mı oynarsın wush lamı oynarsın kimle oynarsan oyna ne vaktimizi ziyan ediyosun gibi şeyler geliyo.

Anlatmak istediğiniz bu yazdıklarım mı. Yoksa başak bir şey demek isteyipte sürçü lisan ile mi böyle anlaşıldı. Hani bunu demişte olabilirsiniz. Benim açımdan sorun yok. Zaten sorun kavramına çok inanmam. Onlar aslında çözüm bekleyen olgulardır.

Ben bu ligde Oynayan bir klanın fikrine saygı duyuyorum.

Benim için shotgun olup olmamsı önemli değil. Fakat lig başlamadan bir kural konulmuş ve o kural değişiyor ve Saygı duyduğum bir klan bu ligden çekiliyorsa bende onun kararına saygı duyarak çekliyorum...

Varmı Anlaşılmayan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Ben şahsım adına henüz sizlere hiç birşey söylemedim

WASHK yazım hatasıdır

Öğüt vermiyorum

Önce ne denmek istendiğini netleştirmeye çalışıyorum

Yazdıklarımı bir daha okursanız başka anlam çıkmadığını görürsünüz.

Ne demek yazım hatasıdır. Apaçık birşekilde klan ismini kullanmaya çalışıp dalga geçer gibi yazıyorsun. Biz salakmıyız affedersin ?

Bizim klanımız senin düşündüğün gibi bir klan değildir, birsürü erişkin kişilerden ve emek veren insanlardan oluşmaktadır. Emeğe saygınız yok sizin daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros2999

quote:

Orijinalden alıntı: ghoose

@ eros hadi ben yanlış yaptım terbiyesizlik yaptım farzet. Bu turnuvada zeten 2 rakip var cümlene bizim anlayamadığımız ne anlam yükledin oraya yazdın açar mısın biraz?

Tüm Klanlar içinde Çok sevdiğim arkadşlarım var. Kimseyi küçümsemek aklımdan bile geçmedi.

Rakip olarak kendimize gördüğümüz rakibi anlatmak isteyerek yazdım. Fakat Bu kadar sert cevap vermektense

Birbirimize saygısızca Sözler sarf etmeden önce şu soruyu başta sorsaydın cevabım yukarıda yazdığım gibi olurdu...

Dostum zaten bunu yazarak katılan diğer takımlara (her ne kadar bunu art niyetli yazmamış olsan da) rakibimiz bile olamazsınız demiş oluyorsun! böyle bir durumda ben senin klanına küçük düşürecek bir söz söylesem senin tepkin ne olurdu? ortada bir organizasyon var, turnuvaya devam eden ya da ayrılan bütün arkadaşları, hem bu organizasyonu bizlere sunan arkadaşa hem de katılımı devam eden bütün CLAN lara saygıya davet ediyorum.

• Yazım hatası

Ben yazım hatası diyorum sen yok öyle değil diyosun. iyimisin yokdsa çok sinirlendin ve rasyonelş düşünemiyormusun.

Ben ne yazdığı belli olan cümlelerinize dahi tartışma çoıkmasın diye ne demek istediğinizi tekrar soruyorum. Klanınızın çekilme kararına saygı duyduğumu söylüyorum. Sen yazım hatası dediğim şeye hayır hayır öyle değil diyorsun. iyimisin sen.
  • Dinime küfür eden müslüman olsa hesabi. Shotgun var diye sorun yapanlarrin cogunun en cok kullandigi ve ilk 5inde olan silah Usas yada mk3a1 .
  • eros hocam konuya ikinci bir açıklama ile yeniden görüş belirterek açıklık getirdiğiniz için teşekkürklıler. Konu hakkında gereksiz polemiklerin önüne geçmiş oldunuz.
  • WASH ve TGE takımlarının aldığı karara saygı duyup bu konuyu kapatalım arkadaşlar geriye kalan CLAN ların liderleri ve Alper battlelog üzerinden toplanıp kurallar konusunda son noktayı koyup maçlarımızı oynamaya bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwq

Dinime küfür eden müslüman olsa hesabi. Shotgun var diye sorun yapanlarrin cogunun en cok kullandigi ve ilk 5inde olan silah Usas yada mk3a1 .

Olabilir herkes özgürdür herkes istediğini kullanabilir bu yazdığınız çok saçma gerçekten.
  • arkadaşlar daha sonra çok sayıoda polemiğe yol açaılabilecek bir konuda eros hocam açok ve net bir şekilde kimseye aşağılama yada küçük görme olmadığını söylemiştir. Bizim klanda ki arkadaşalr lütfen bu konuyu tekrar açmasın.

Eros hocam konu uzatılmadığı için tekrar tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimki80 -- 7 Mayıs 2012; 14:58:40 >
  • Valla şok oldum Kendimi Reha muhtarın tartışma Programlarında sandım.
  • Alper hocam şimdi kalan arkadaşlarla güzel bir organizasyon yapta iki oyun oynayıp eğlenelim.
  • quote:

Dinime küfür eden müslüman olsa hesabi. Shotgun var diye sorun yapanlarrin cogunun en cok kullandigi ve ilk 5inde olan silah Usas yada mk3a1 .

bir göster hele kimmiş onlar bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

quote:

Olabilir herkes özgürdür herkes istediğini kullanabilir bu yazdığınız çok saçma gerçekten.

idrak edemiyorsun sanirim okuduklarini. Herkesin özgür secimi diyorsun burdaki konu herkesin özgürce istedigi silahla oynayabilmesi konusu umarim bunu anlayabiliyorsundur :) ? Sg ilk olarak yasakti oylama ile herkesin özgür oylamasi yani tekrar serbest oldu bunu da anladin umarim. Sonucta insanlarin özgür iradesi ile sectigi bir seyi sorun yapiyorsunuz diyorum. Bunu yaparkende sanki hic sg kullanmamis gibi bir izlenim birakmaya calisiyorsunuz.

• Neden hala ligden çıkmış takımlara cevap hakkı doğuracak söylemler içine girliyor. Klan demişki ben çıkıyorum. Yok efendim niyeymiş vay efendim çıkmayınmış. İnsanların keyfidir yahu ister girer ister çıkar hesap mı verecek insanlar. artık lütfen kimse böyle söylemlere girmesinde, organizasyonun tadını çıkaralım

Tartışmak isteyenler pm den tartışsın arkadaşlar. Sayfa iyice kirlendi.,

alper hocama biraz yardımcı olun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimki80 -- 7 Mayıs 2012; 15:09:15 >
  • TGE ile tamamlanmamış bir maçımız vardı,MAV yasak,rpg yasak,sg yasak,m320 yasak HATTA claymore yasak o yasak bu yasak denmişti :) ama heli - jet ile gökten roket yağmuru daha oyuna başlamadan baseye yağıyordu şimdi İYİ oynamak bu mudur ?
    burda kendini en iyi rakip ilan etmek kocaman bir egodan başka birşey değil!

bizim klanımız bf3'ten/ forumdan karpuz seçer gibi min. 1.5 k/d oranına bakılıp eleman alınan klan değil aksine sadece diğer oyunlara ek bf3 oynayan derneğimizin katılımcıları arasından seçilen bir klan ve buna rağmen bu kendilerini "SEÇKİN" gören arkadaşlarla güzel vakitler geçiriyoruz ( YASAKlara Rağmen!) tüm klanlara oyna veya oynama ama SAYGI duymak zorundasın..kaybedilen maçlar sonrası söylenen" eğlendik " sözü dahi alay konusu olmuş...enteresan!

yasaklar konusunda kendi konumuzda da tek cümle ile yazmıştım eğer SG yasak olacak ise heli'de yasaklansın diye ( esprili ama gerçek bir yaklaşımdı! )

halen aynı fikirdeyim SG adil değilse bu hiç değil..zamanında 15 bin kill sq kasanlar gerine gerine yasaklansın istiyor bunu anlamakta çok zor :)
    sonradan kuralın değişmesi bence gayet yerinde olmuş zaten baştan eklenmemesi gerekirdi..kararlara saygı duydum,sustum pek önemsemedim lakin
    hava hakimiyeti yüksek arkadaşlar kadar karada hakimiyeti sq ile sağlamaya çalışanlar bence bu kadar tepki almamalı!
    Kuralları yeniledikleri için organizasyon sahibi arkadaşları tebrik ediyorum..organizasyonlarının devamında başarılar diliyorum
    katılımcı olmaktan keyif alıyorum...

çekilen her iki klanda da sevdiğim arkadaşlarım var,aşağı yukarı her klanın oyun tarzını farkettik ama bu davranışlar hoş değil!
    tek merak ettiğim klan maçı olmadığı zamanlarda sg oynayanaları ne yapıyorsunuz ? hadi burda ligden çekildin,oyundandamı çekileceksin ?

oyunun mantığına ters bu talepler bence...ya da ben bu oyunu bir bayan gözüyle bile sizler gibi göremiyorum demekki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 7 Mayıs 2012; 15:18:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

quote:

idrak edemiyorsun sanirim okuduklarini. Herkesin özgür secimi diyorsun burdaki konu herkesin özgürce istedigi silahla oynayabilmesi konusu umarim bunu anlayabiliyorsundur :) ? Sg ilk olarak yasakti oylama ile herkesin özgür oylamasi yani tekrar serbest oldu bunu da anladin umarim. Sonucta insanlarin özgür iradesi ile sectigi bir seyi sorun yapiyorsunuz diyorum. Bunu yaparkende sanki hic sg kullanmamis gibi bir izlenim birakmaya calisiyorsunuz.

Evet neredeyse hiç shotgun kullanmadım battlelog a bakablirisin,ben sadece o yazına göre cevap verdim,yanlış anlamışsam affola.Bu arada ben klanlar liginde değilim sadece takip ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.