Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
3
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rumi

neyseki muruhan sen yasaklar vardı diye kabul ettin 1 sayfa önce klan liderin sadece SG yasaktı dedi umarım bu sayede oda hatırlamış olur

Yazdıklarım ortada, jet ve heli kabiliyet değil sürekli kullanım ve tercihle alakalıdır..çifte standartla bakmayalım...oyunda zaten kurallar var klanlar keyfine göre kurallar koymamalı bana göre çok saçma kim ne derse desin fikrim değişmeyecektir..yani ne jete ne heliye ne recona ne sg ye karşı değilim karşı olunmasına karşıyım :)

zaten bizim klan harici her klan bu cihazlarda iyi elemanları kadrosunda tutuyordur eminim..bizde serbest kimi tankta iyi kimi havada iyi..
    eğer klanınızda birkaç iyi hava aracı varsa karşı takıma oyun nasıl dar edilir bunu en iyi bilenlerdenim buna emin olabilirsin..
    geçen aya kadar bizde de özgür vardı (delioglan77) heliyi bi kapsın yerde adam bulmak zorlaşırdı :) ( o şimdi mutlu asker )

burda konuyu uzatmanın luzumu yok bizim konuda fikirlerini paylaşabilirsin...adil maçlarda görüşmek üzere kardeşim..
    tamerin dediği gibi gene karşılaşırız inş...

----

biz p30 olarak kendi aramızda maçlar yapıyorduk misal sdm açıyorduk kural yoktu ama araçda yoktu herkes happy askerdi :)
    şu klan maçlarında araçsız birkaç musabaka yapılsa nasıl sonuçlar olurdu acep :):):):)

Ben eminim yasaklar oldugundan oylede olmasi gerek klan macinda.Madem surekli kullanimla alakaliysa sizin klandan benden fazla kullananlar neden birsey yapamadi ve madem sadece jete binmekle oluyor neden cogu kisi jete yanasmiyor bile?Surekli kullanim veya yetenek konu o da degil biz sizi kalkmadan bombaliyorsak o sizin sorununuzdur cunku oyle bir kural yok.Bundan sikayetci olmaniz cok sacma.Klan maclarinda kurallar vardir bu bence cok normal.Bende biliyorum oyunun sikici bir hal alabilecegini rakip iyiyse ama bundan sikayet edilmesine karsiiym sizi bombalamissak ne var bunda bir kural varmiydi ki once jetler kalkacak ates serbest degil diye?Siz yukaridaki mesajda bombalamadan bahsediyorsun bence jet isi kabiliyet ile zamanin karisimidir oyle olsaydi bir kac jette sirf puan alsin diye korumalik yaptigim arkadaslarim benden fazla oynamasina ragmen bende iyi olurlardi.Helide yetenek isidir sizin mantiga gore sizde surun heliyi zaman ayirin iyi olursunuz ama oyle degil bence.Katiliyorum burada uzatmanin manasi yok buda bu konuyla ilgili son mesajim olsun.Umarim yine mac yapariz ayrica tge olarak aracli aracsiz savasa haziriz cunku benim kadrodaki yer degistirme sebbeim jette iken ki dusmani havada birakmiyorduk arkadaslarla yerde daha iyi olmamdi yani yerdede cok iyi adamlarimiz var bu yuzden klan maclairnda 5-0 gibi skorlarla yendik cunku iki olasiligida hesapliyoruz.Iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

neyseki muruhan sen yasaklar vardı diye kabul ettin 1 sayfa önce klan liderin sadece SG yasaktı dedi umarım bu sayede oda hatırlamış olur

Yazdıklarım ortada, jet ve heli kabiliyet değil sürekli kullanım ve tercihle alakalıdır..çifte standartla bakmayalım...oyunda zaten kurallar var klanlar keyfine göre kurallar koymamalı bana göre çok saçma kim ne derse desin fikrim değişmeyecektir..yani ne jete ne heliye ne recona ne sg ye karşı değilim karşı olunmasına karşıyım :)

zaten bizim klan harici her klan bu cihazlarda iyi elemanları kadrosunda tutuyordur eminim..bizde serbest kimi tankta iyi kimi havada iyi..
    eğer klanınızda birkaç iyi hava aracı varsa karşı takıma oyun nasıl dar edilir bunu en iyi bilenlerdenim buna emin olabilirsin..
    geçen aya kadar bizde de özgür vardı (delioglan77) heliyi bi kapsın yerde adam bulmak zorlaşırdı :) ( o şimdi mutlu asker )

burda konuyu uzatmanın luzumu yok bizim konuda fikirlerini paylaşabilirsin...adil maçlarda görüşmek üzere kardeşim..

----

biz p30 olarak kendi aramızda maçlar yapıyorduk misal sdm açıyorduk kural yoktu ama araçda yoktu herkes happy askerdi :)
    şu klan maçlarında araçsız birkaç musabaka yapılsa nasıl sonuçlar olurdu acep :):):):)

Ben eminim yasaklar oldugundan oylede olmasi gerek klan macinda.Madem surekli kullanimla alakaliysa sizin klandan benden fazla kullananlar neden birsey yapamadi ve madem sadece jete binmekle oluyor neden cogu kisi jete yanasmiyor bile?Surekli kullanim veya yetenek konu o da degil biz sizi kalkmadan bombaliyorsak o sizin sorununuzdur cunku oyle bir kural yok.Bundan sikayetci olmaniz cok sacma.Klan maclarinda kurallar vardir bu bence cok normal.Bende biliyorum oyunun sikici bir hal alabilecegini rakip iyiyse ama bundan sikayet edilmesine karsiiym sizi bombalamissak ne var bunda bir kural varmiydi ki once jetler kalkacak ates serbest degil diye?Siz yukaridaki mesajda bombalamadan bahsediyorsun bence jet isi kabiliyet ile zamanin karisimidir oyle olsaydi bir kac jette sirf puan alsin diye korumalik yaptigim arkadaslarim benden fazla oynamasina ragmen bende iyi olurlardi.Helide yetenek isidir sizin mantiga gore sizde surun heliyi zaman ayirin iyi olursunuz ama oyle degil bence.Katiliyorum burada uzatmanin manasi yok buda bu konuyla ilgili son mesajim olsun.Umarim yine mac yapariz ayrica tge olarak aracli aracsiz savasa haziriz cunku benim kadrodaki yer degistirme sebbeim jette iken ki dusmani havada birakmiyorduk arkadaslarla yerde daha iyi olmamdi yani yerdede cok iyi adamlarimiz var bu yuzden klan maclairnda 5-0 gibi skorlarla yendik cunku iki olasiligida hesapliyoruz.Iyi forumlar.

Güzel yazı tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 7 Mayıs 2012; 18:31:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

quote:

quote:

----

sikici bir hal ney hocam

Benim klavyede oyle cikiyor.

• @marfoglu
    kusura bakma değiştirdim hemen bu arada güzel bir oluşumdu yakında bizde klan olarak girmeyi düşünüyorduk ama kısmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 7 Mayıs 2012; 18:32:59 >
  • bugun yanlış anlaşılma günüm ben özet geçeyim sizin takım rush olacak denen maçı cq ayarlamıştı 1 elemanımız 3 kere oyundan atılmıştı ( ban - kickde değil )
    bekledik bekledik bekledik bekledik arada sıkılanlar oyuna girdi düşmemek için ( 10 dk sanırım en az bekledik) neyse rush olcak değişecek diye o esnada da tabi mesajlar yazdık ama cevap gelmedi zaten biz oyuna girsek o heliler öyle havada bulut misali gezemezdi 1 soflamcı 2 javeline bakar helilerin saltanatı biliyorsun ( by sugar engineer :D ) ama moral bozulunca oyunun keyfi kaçmıştı..hazırlık maçı bence çok keyifliydi bol bol pıçak bileylemiştik :D ( her kestiğimde buda yasakmı diyip bizim klan liderini delirtmiştim taşlarımla :D sabırlı tamer paşa :D )

claymore da bi yetenektir,öyle heryere konmaz ulu orta serilmez akşama karşılaşalım inş yeteneklerimi sergileyeceğim :D hehe

neyse bi dahaki maç inş bizim serverda olursa sıkıntı olmaz zaten,böyle taraflar birbirine az sinirliyken maç daha bi güzel ve anlamlı olur sanırım :D

..bide muruhan bizim konuda konuşalım bu mevzuları burda konu lastik oldu..
    hele alıntılarla okuyan bunalır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 7 Mayıs 2012; 19:06:15 >

• quote:

bugun yanlış anlaşılma günüm ben özet geçeyim sizin takım rush olacak denen maçı cq ayarlamıştı 1 elemanımız 3 kere oyundan atılmıştı ( ban - kickde değil )
    bekledik bekledik bekledik bekledik arada sıkılanlar oyuna girdi düşmemek için ( 10 dk sanırım en az bekledik) neyse rush olcak değişecek diye o esnada da tabi mesajlar yazdık ama cevap gelmedi zaten biz oyuna girsek o heliler öyle havada bulut misali gezemezdi 1 soflamcı 2 javeline bakar helilerin saltanatı biliyorsun ( by sugar engineer :D ) ama moral bozulunca oyunun keyfi kaçmıştı..hazırlık maçı bence çok keyifliydi bol bol pıçak bileylemiştik :D ( her kestiğimde buda yasakmı diyip bizim klan liderini delirtmiştim taşlarımla :D sabırlı tamer paşa :D )

claymore da bi yetenektir,öyle heryere konmaz ulu orta serilmez akşama karşılaşalım inş yeteneklerimi sergileyeceğim :D hehe

neyse bi dahaki maç inş bizim serverda olursa sıkıntı olmaz zaten,böyle taraflar birbirine az sinirliyken maç daha bi güzel ve anlamlı olur sanırım :D

Alıntı yapıp cevap vermek zorunda kalıyorum ;

Rush Diye Konuşulmadı Klan maçı bunu yanlış biliyorsunuz. Tamer beyle görüştüğümüzde sadece haritaları seçtik. Tamer bey rush oynayalım dediğinde oyunun içinde mesaj geldi ve serverı resetlemek için çok uğraştık fakat bir harita bitmeden server resetlenmiyordu...

Arkadaşınızın Klan tagı PS30 Olmadığı için oyuna sizden birileri girebilsin diye klan tagı ve sizden olmayanları o gün tek tek ben banladım.

Burda ufakta olsa sürekli taş atıyorsunuz , fakat karşınızdaki insanların yaptıklarını es geçiyorsunuz. Rica Edicem biraz daha eleştirirken karşınızdakileride düşünün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros2999 -- 7 Mayıs 2012; 19:29:21 >

• Niye tartışıyorsunuzki anlamıyorum , şimdi ben bir noob olarak kimle oynayacam
  • Adam lazımmı çok iyi rpg kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clint Sexwood -- 7 Mayıs 2012; 20:45:52 >
  • Kalan takmlar arasında bir fikstür oluşturalım ve maçlarımıza devam edelim bugünden sonra.

Geri kalan arkadaşlarla beraber keyifli oyunlar diliyorum.
  • quote:

@marfoglu
    kusura bakma değiştirdim hemen bu arada güzel bir oluşumdu yakında bizde klan olarak girmeyi düşünüyorduk ama kısmet.

Eger obur konudaki mesajndan bahsediyorsan kusura bakmana gerek yok kac defa soyleyeceksin ben boyle seylerde ustume alinmam.
  • quote:

bugun yanlış anlaşılma günüm ben özet geçeyim sizin takım rush olacak denen maçı cq ayarlamıştı 1 elemanımız 3 kere oyundan atılmıştı ( ban - kickde değil )

Birincisi sizin klandakilerinde cq veya rush olacagindan haberi yoktu biz cq dedik siz rush anladiniz tamam dedik ama yine yapmadik mi yenmedik mi?Banlanan kisi bir daha oyuna giremez nasil defa giriyor banlamisizdir o da tagindan dolayi.Bekleyen bizdik siz terkettiniz 20 dakika bekledik sonraki mac icin.Cevap gelemmesinin sebebi hepimizin oyunda yenildiginiz icin oyle yapiyorsunuz diye dusunmemizdi.O heli olayida yetenege bakar isterseniz jet vs jet veya heli maclarida yapariz siz basbaya oynadiniz ve jete binen adamlarinizi oldurunce ciktiniz bunu cok net hatirliyorum.Klan macina girmeyeceksiniz o zmaa cunku yasak olmasi lazim.Clymore yetenek mi buna gulerim oyuncularin yuzde 99u kosarak bakmadan ilerler birde farketsen bile olursun buyuk hitimalle o yuzden yetenek gerektirmiyor kimse yere bakmiyor ki zaten yola koysan adam oldurursun ki istasyonlarda kesin adam alirsin.Biz rushda oynariz bu arada adim Orhan iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wooksup

Adam lazımmı çok iyi rpg kullanırım

Clanin olmasi lazim bu arada bu fotograf nedir?
  • quote:

quote:

@marfoglu

Eger obur konudaki mesajndan bahsediyorsan kusura bakmana gerek yok kac defa soyleyeceksin ben boyle seylerde ustume alinmam.

Yok hocam forumda kimseylen arkadaşlığımın bozulmasını istemem arkadaşlıklara önem veren bir insanım.

• quote:

quote:

quote:

@marfoglu

Yok hocam forumda kimseylen arkadaşlığımın bozulmasını istemem arkadaşlıklara önem veren bir insanım.

Bende oyle ama bana surekli kusura bama boyle basit birsey icin tamam gereksiz olabilir ama bende guldum gorunce.Ben o tartismalari ciddiye alan biri olmadigimdan gorunce buradaki bazi arkadaslar icin butun gunum oyunda forumda gecmediginden ciddiye alip sinirlenmem.Komikti bana gorede o yuzden egelncesine oldugu icin problem yok sen hatirlarsan sizin klanin konusunda marfoda dalgaya aliyor demistin bende oyleyim demistin oradada ciddi degildim zaten o yuzden sinirlenmedim kaldiki forumdaki tartismalar benim icin bostur genellikle.Tabii konustugum kisi ve konuda onemli.

• takım liderlerine pm attım bakım cevaplarsa sevınırım.
  • Hocam biz kendi aramizda konusup dönücez size

Bu arada alperdi dimi memnun oldum,benim ismimde mesut
  • herkes kullanırsa eşit olur :)
  • HERKESE SLM YENİDEN.BU HAFTA CUMARTESİ DERBİ MAÇI NEDENİYLE SADECE CUMA MAÇ YAPACAĞIZ ARKADAŞLAR.

AY-PS+30 CUMA
    TRB-EPKYD CUMA

AY YILDIZ ve TRB SERVERLARINDA OYNANACAKTIR.

HARİTALAR

toplanma haritası
    1.metro cq
    2.grand bazaar rush
    3.kharg island cq
    4.s.crossing cq

ticket %100 ------herşey serbest.
  • eğer trb ve ps+30 isterse ilk maçları yaşanmamış sayabiliriz. yeni kurallar ile yeniden başlatabiliriz.
  • ps30 ekibindeki arkadaşlarıma teşekkür ederim...bir dahaki sefere karma bi maç yapıp sizn klanı daha yakından tanımak isteriz...saygılar
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.