Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 KLANLAR LİGİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
3
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ay yıldızları akşamki maç için tebrik ediyorum,karşılıklı oldukça güzel çekişmeli maçlar ortaya çıktı güzel bir sonuç aldılar
    hem efendilikleri hem nezaketleri hem profesyonel iletişimleri çok iyiydi özellikle teşekkürler..

maç sonrası birkaç karma maç yaptık gerçekten çok keyifli güzel beraberlikler oldu tekrarı güzel olur sizlerle herzaman oynamak isteriz..
    Herkese güzel haftasonları malum bol x2 xp verilecek bu haftasonu bul puanlı oyunlar dilerim tüm takım üyelerine ;)
  • TRB klanini tebrik ederiz,5-0 yendiler
  • Maçlara katılıp güzel vakitler geçirmemize katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkürler. Yorgun olmam nedeniyle karma maça katılamadım, başka zamana inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_DAVYJONES

ps30 ekibindeki arkadaşlarıma teşekkür ederim...bir dahaki sefere karma bi maç yapıp sizn klanı daha yakından tanımak isteriz...saygılar

Bizde maç ve maç sonrası keyifli olan karma maçlar için AY YILDIZ kılanına teşekkür ediyoruz. hatta sizi kardeş klan ilan ediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghoose

quote:

ps30 ekibindeki arkadaşlarıma teşekkür ederim...bir dahaki sefere karma bi maç yapıp sizn klanı daha yakından tanımak isteriz...saygılar

Bizde maç ve maç sonrası keyifli olan karma maçlar için AY YILDIZ kılanına teşekkür ediyoruz. hatta sizi kardeş klan ilan ediyoruz

oyunlardan alınan zewki artırmak ve aynı zamanda karşılıklı birbirimizi daha iyi tanımak için bu karma maç olayına ağırlık verme taraftarıyım...inacım şu ki ps30 ve dier ismi aklıma gelmeyen klanlarda çok kaliteli arkadaşlar vardır.........onları tanımak isterim...sonuçta sadece bf için burda değiliz...sosyal hayattada bilgi alışverişinde bulunmak mümkün olabiliyor..saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ghoose

quote:

Eyw diyorum bu yazıya:) ve klan turnuvasında hedeflediğimiz şeyin gerçekleştiğini görerek tekrar Alper'e teşekkür ediyorum. Demekki neymiş mesele yenmek yenilmek mass 26 uçak tank değil adam gibi eğlenebilmekmiş:))

2 gündür bende server dışında oynarken bakıyorum bizim klan ahalisine katılamıyorsam arakdaş listesine eklediğim ps30 oyuncularının oldugu server a gidiyorum buda benim için güzel bir 2. seçenek oldu. Bunun bende sizlere teşekkür ediyorum.

Herkese iyi oyunlar...

• üst mesaj klanlar liginin en güzel mesajı bence..katılıyorum bu sözlere tamamen...iyi oyunlar herkese
  • Ay Yıldızla tanıştıma bende memnun oldum.. Seviyeli bi grup Tamer de kardeş klan ilan etmiş, sevindim..

Zaten bizim server çalışmıyodu sizinkinde takılırık
  • maç sonuçları:

TRB-PS+30 4-1
    EPKYD-TRB 0-5
    AYTR-PS+30 5-0

PUAN DURUMU

1.TRB 2 9
    2.AYTR 1 5
    3.PS+30 2 1
    4.EPKYD 1 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 14 Mayıs 2012; 18:05:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

Ay Yıldızla tanıştıma bende memnun oldum.. Seviyeli bi grup Tamer de kardeş klan ilan etmiş, sevindim..

Zaten bizim server çalışmıyodu sizinkinde takılırık

aşk olsun hocam bizim server, sizin server mı var... :) gönüller bir olduktan sonra... karma maç yapalım bu haftasonu eğer normal maç yoksa........sınavım var ama ynede gelrm yani :)

• helal TRB'ye
  • bende klanlardan birine dahil olabilirmiyim olabilirsem ne yapmam gerekiyo ayrıca PC de oynuyorum..
  • öncelikle PS3 alman gerekiyor dostum
  • CUMA MAÇLARI

22:00 AYTR-EPKYD

CUMARTESİ MAÇLARI

22:00 AYTR-TRB
    22:00 EPKYD-PS30

saatler esnektir takımlar kendş aralarında ayarlasın arkadaşlar.bu hafta 1.yarının sonuna geliyoyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klik-klak-boom

helal TRB'ye

• quote:

Orijinalden alıntı: kalamarxxx

CUMA MAÇLARI

22:00 AYTR-EPKYD

CUMARTESİ MAÇLARI

22:00 AYTR-TRB
    22:00 EPKYD-PS30

saatler esnektir takımlar kendş aralarında ayarlasın arkadaşlar.bu hafta 1.yarının sonuna geliyoyoruz.

hemen antremanlara başlayalım :)
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 17 Mayıs 2012; 10:10:28 >
  • Yazın benide:)
  • Alper Hocam ufaktan bir liste yapmaya başlayalım. Ben şu an 2 gün içinde katılım sağlayabilirim.

Klan Savaş Listesi

1- Katatonia10
    2- AngelofBegin
    3- TR_DAVYJONES

maçların olacağı günler müsait olanlar kendilerini eklerlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

Alper Hocam ufaktan bir liste yapmaya başlayalım. Ben şu an 2 gün içinde katılım sağlayabilirim.

Klan Savaş Listesi

1- Katatonia10
    2- AngelofBegin
    3- TR_DAVYJONES

maçların olacağı günler müsait olanlar kendilerini eklerlerse sevinirim.

mahmutcum lig sayfası burası
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.