Battlefield 3 limited edition aldım yükledim origin ekranında limited edition çıkıyor fakat store'a girince back to karkand eklentisinin parayla satıldığını gördüm ne ayaktır bu ?
Kardeş o zaten satılıyo sen onu bosver originde bf3ün üstüne sağ tıklayıp show game details mi ne diyince back to karkand gözüküyorsa sorunyok demektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Gözükmüyor Neyse zaten fazla oyuncusu yok o haritaların
Limited Edition ise Karkand DLC'si vardır mutlaka, aktive edilmemiş olabilir. Oyuna sağ tıklayın ve Game Details seçeneğine tıklayın, orada paketin alınıp alınmadığı görünür. Mağazadan bakıldığında satın aldığınız oyunların bile yeniden alınacakmış gibi ücretleri görünür, ona takılmayın. Ayrıca oyuna sağ tıkladığınızda Game Repair seçeneği ile mevcut dosyaların kontrolünü yapabilirsiniz. Bunun dışında ilk paket ayrıca satın alınmamışsa ilk oyunla birlikte algılayabiliyor, DLC gibi değil ana oyunun parçası gibi. Çünkü oyunla birlikte sunulmuştu ilerleyen zamanlarda ayrıca sürülmemişti piyasaya. BF4 için çıkan China Rising paketi gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme