Bf3 premium nerden alabilirim(kredi kartı işlemiyle değil) mağazalarda varmı varsa arada çok fiyat farkı varmı
Sadece Battlefield 3 Premium olarak da alabilirsiniz . Fiyatı 64,9 TL dir. Kredi kartınız ile de alabilirsiniz. Yapıkredi ve Garanti Kartınız var ise 12 aya kadar bölebilirsiniz. sanalsaray.com
Yetkiliye birkaç birşey sormak ve söylemek istiyorum ben. Bugün kampanya olarak o paketi inceledim ve biraz araştırdım.İndirirken Limited edition şeklinde iniyormuş.Premium felan herşey içinde değil mi bir problem yok yani?Yorumlardada okudum ama emin olmak istedim.Ayrıca aldıktan sonra e-maili siz veriyorsanız biz nasıl değiştiriyoruz.EA supporttan konuşup değiştiren bazı arkadaşlarım vardı ama onun dışında değiştirilme ile ilgili birşey görmedim ve saat 19'u geçince sizin bu departmanda olan müşteri hizmetleriniz kapanıyormuş ki bende hep bu saatlerde online oluyorum.Haa birde bu keylerin birgün problem çıkartma olayı nedir?Birgün keyim benden kaynaklı olmayan bir sebepten banlanırsa mağduriyeti mi giderecek bir garanti veriyor musunuz?
Arkadaşlar önce Battlefield 3'ü, sonra da bi arkadaştan premium key satın aldım ve origin'den girdim. İndirilenler kısmında Back to Karkand görünmüyor!!! Back To Karkand serverlarına girmeye çalışıtğımda ise o dlc'i satın almam gerektiğini söylüyor. Böyle bir sorunu yaşayan varmı acaba???
imza-konu uyumu olmuş tam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme