Şimdi Ara

Battlefield 3 Limited + Premium Kampanya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Henüz Battlefield 3 oynamıyor musunuz ? Yazımızı dikkatlice okursanız artık Battlefield 3 oyuncusu olmak için güzel bir kampanya ile sizden oyuna hemen başlıyabilirsiniz.
    3 Paket bir üyelikte olarak satışa sunulmuştur. 3 Paketin normal satış fiyatları üzerinden %62 indirimlidir. Satınalmanız ile birlikte size Origin Kullanıcı adı ve Şifresi otomatik olarak verilecektir. Aldığınız Origin üyeliğine hemen giriş yapabilir ve oyunu indirmeye başlayabilirsiniz. Sonrasında oyunu Single Player ve Multi Player ( Online ) olarak oynamaya başlayabilirsiniz. Ürün detayları aşağıdaki gibidir. Kampanyamız stoklarımız ile sınırlıdır. Stok bitimi ile kampanya sona erecektir. Sanalsaray.com da şu anki satış fiyatımız : 64,9 TL dir.

Battlefield 3 Limited Edition

Standart Battlefield 3 'e göre artıları : Karkand hiçbir ekstra ücret ödemeden sahip olabileceksiniz. Bu temalı multiplayer genişleme paketi cesaretle Frozbit 2 fizik, yıkım ve görseller ile yeniden hayal dört efsanevi haritalar Battlefield 2 içerir. Paketi tamamlanması klasik Battlefield 2 silah ve araçlar, eşsiz ödüller, yeni başarılar / ödüller, ve daha fazlasını içermektedir.

Battlefield 3 Premium Edition

Premium'u kısaça acıklamak gerekirse; Battlefield 3 için yayınlanmış ve yayınlanacak olan DLC paketlerini içeren ve bu paketlere çıkış tarihinden önce erişmemizi sağlayan bir Battlelog sistemi olarak adlandıra biliriz.

Premium'un Avantajları ve Getirileri Neler?
    En büyük avantajı aşağıdaki DLC'lere çok daha uygun fiyata, 2 hafta önceden erişim hakkıyla sahip olmanızdır;

Battlefield 3: Back to Karkand ( Premium ile birlikte Hediye olarak Yüklüdür. )
    Battlefield 3: Close Quarters
    Battlefield 3: Armored Kill
    Battlefield 3: Aftermath
    Battlefield 3: End Game

Bu paketler ile beraber toplamda 20 yeni harita, 20 yeni silah, 10'dan fazla yeni araç, 4 yeni oyun modu, 30'dan fazla yeni görev ve 20'den fazla yeni künye sunulacak.
    Bunların yanı sıra Premium özel yapan başka güzel özelliklerde mevcut.

Videolar: DICE'daki geliştiricilerin hazırlamış olduğu oynama taktiklerini içeren özel videolar.
    İstatistikleri Sıfırlama: Premium'la beraber Puan/Dakika (SPM), Öldürme/Ölme (K/D) ve Galibiyet/Mağlubiyet (W/L) oranlarınızı sıfırlayıp, multiplaye yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
    Künyeler: Karbon fiber ve altın kaplamalarla süslenmiş özel Premium künyeler.
    Sıra Önceliği: En sevdiğiniz sunucuya girerken sıra beklemeyin. Premium kullanıcılar öncelikli olarak sunucuya girebilecekler.
    Farklı Olun: Battlelog Profil sayfanızı özel karbon fiber tasarımla kaplayın. Platoon Amblemi için daha fazla çıkartmaya ve katmana sahip olun. Profilinizde, Favori olarak 5 Battle Report kaydede bilme.
    Oyun-içi İçerik: Yeni silah, yeni kamuflajlar ve ACB-90 bıçağı.
    Etkinlikler: Özel Double XP etkinlikleriyle daha hızlı rütbe atlayın ve sadece Premium üyelerin olduğu özel turnuva ve etkinliklere katılın.

Battlefield 3 Back To Karkand

Bu paketle birlikte 10 yeni tüfek, 3 yeni araç, 4 yeni harita, 1 yeni oyun modu ve unlock'ların açılabilmesi için yeni bir görev sistemi geliyor.
    Bu görevler tamamlandığında tüfekleri unlock etmiş oluyorsunuz ve kullanımını daimi kılıyorsunuz. Silahlar ve araçlar ise bf2'den aşina olduğumuz
    ve çoğumuzun favori silahlarını da içeren bir listeden oluşuyor.

Paketin içeriğini şu şekilde listeleyebiliriz.

10 YENİ TÜFEK :
    •MP5 (Otomatik tabanca/SMG PDW)
    •PP-19 (Otomatik tabanca/SMG PDW)
    •L85A2 (Saldırı tüfeği)
    •FAMAS (Saldırı tüfeği)
    •Type 88/QBU 88 (Sniper tüfeği)
    •L96A1 (Sniper tüfeği)
    •Jackhammer (Otomatik Shotgun(pompalı tüfek))
    •MG36 (Hafif makinalı tüfek/LMG)
    •Type 95/QBB 95 (Hafif makinalı tüfek/LMG)
    •Type 97/QBZ 97 (Carbine)

3 YENİ ARAÇ :
    •F35B (Savaş jeti)
    •BTR-90 (Zırhlı personel taşıyıcı/APC)
    •DPV (Hızlı nakliye aracı/Buggy)

4 YENİ HARİTA :
    •Strike At Karkand
    •Wake Island
    •Gulf of Oman
    •Sharqi Peninsula

1 YENİ OYUN MODU :

•Conquest Assault

Bu yeni bir oyun modu olup standart conquest moduna çok benzemektedir. Bu mod sadece back to karkand dlc paketinde oynanabilecektir.
    Bu modda bir takım tüm bayrak noktalarını korurken diğer takım ise bu takımın tuttuğu bayrak noktalarını kapmaya çalışacak. Rush modu gibi
    attacker ve defender takımları yer alıyor. Attacker takımının round başında daha fazla ticket'ı bulunacak. Attacker olarak çatışmadan sızıp arka bayrakları
    indirmeye uğraşırken, defender takıma da bu arkaya sızma yollarını bloke ederek güçlü bir direniş sağlama görevi düşecek. Mod şimdilik strike at karkand ve wake island haritalarında oynanabilecek.

YENİ GÖREV SİSTEMİ :

Bu yeni görev sistemi dlc paketine dahil silahları unlock edebilmek için oyuna bir yenilik olarak düşünülmüş. Her bir back to karkand silahının unlock edilebilmesi
    için bu görevlerden bir tanesinin tamamlanması gerekecek. Görev tamamlandığında oyunculara bir adet de dogtag unlock edilerek verilecek.
    Görevler belirli silah tipleri ile belirli sayıdaki kill'leri tamamlama üzerine olacak.

•Best Friend Forever. (Açtığı silah : FAMAS)
    •Fixing it. (Açtığı silah : MP5)
    •Let It Rain. (Açtığı silah : QBB-95)
    •Spec Ops. (Açtığı silah : QBU-88)
    •Familiar Territory. (Açtığı silah : PP-19)
    •Professional Russian. (Açtığı silah : L85)
    •It Goes Boom. (Açtığı silah : QBZ-97 / Type-97)
    •Keep Your Head Down. (Açtığı silah : MG36)
    •Creeping Death. (Açtığı silah : L96)

• Arkadaşlardan bir adet bf üyeliği aldım fakat kendileri bana vermiş oldukları acc de bir problem olmadıgını belirttiler tam 2 gün uğraştım ve sayın çok bilmişler açtıkları hesabın doğum tarihini reşit olmayan bir yaş yapmışlar ve bu sebeblede oyunu indirebiliyordun fakat battleloga giremiyordum tam 34 msj attım kendilerine ve benim beceriksiz oldugumu bile söylediler. Daha sonra ea yetkilileriyle görüştüm ve hesap reşit olmadıgı için yardımcı olamayacaklarını belirttiler ve görüşmeyi sonlardıdılar. Tabi bu arada ben bu sorunu satan sanalsaraya belirtmeme rağmen hatta ve hatta isterseniz siz deneyin girmiyor dememe ragmen forum araştırmamı söylediler. 3 günlük uğraş sonunda ea expert diye bir musteri temsilcisine yönlendirdiler ve aynı diğer live chat musteri temsilcileri gibi acılan hesabın yaşından dolayı giremediğimi fakat ben eğer 18 yaşından büyük bir yaş ile hesap acarsam yanı kendi adıma bana cd keyi verebileceğini belirtti sağolsun bana premium ve oyunun cd keyini gönderdiler ve 3 gün ugrasım sonunda oyuna girebildim. Bunu belirtmemin sebebi ben bu olayı aynen bu şekilde sanalsaray satıcısına anlattıgım halde yaşları 30 yaştan kucuk acmadıklarını ısrarla belirtmeleriydi resmen dalga geçtiler. Hatta dedim bu hesabı acan kimse belli ki yanlışlık yapmış neden ben çekiyorum bunu dedim ama bizde öyle şey olmaz dediler. Hayır şu andada bunu yazmayacaktım insanlık hali belki yaş olayını pek sallamadılar ama EA battlelog bunu oldukca sallıyor o yuzden bu oyunu bu kişilerden alacak arkadaşlar kampanya ucuz die kapılıp alırken bir kez daha düşünsünler yada benim gibi 3 gün ea yetkilileriyle chat ortamında uğraşacaklarını bilsinler.Cünkü herhangi bir problem oldugunda kendilerini o kadar kusursuz sanıyorlar ki bu yaptıkları yanlışıda bana yıktılar...Bu Yazılarım umarım sanalsarayın dikkatini çekerde bundan sonraki kullanıcılarına bana davrandıları gibi davranmazlar...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacho -- 13 Aralık 2012; 1:28:45 >

• Bf3 premium nerden alabilirim(kredi kartı işlemiyle değil) mağazalarda varmı varsa arada çok fiyat farkı varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechBro

Bf3 premium nerden alabilirim(kredi kartı işlemiyle değil) mağazalarda varmı varsa arada çok fiyat farkı varmı

Sadece Battlefield 3 Premium olarak da alabilirsiniz . Fiyatı 64,9 TL dir. Kredi kartınız ile de alabilirsiniz. Yapıkredi ve Garanti Kartınız var ise 12 aya kadar bölebilirsiniz. sanalsaray.com
  • siz hesabı göndermek yerine hesabı biz açsak siz cd key gönderseniz olmuyor mu?
  • Ben sanalsaray dan devamlı key alıp stan bir bayiyim. problem çıkmıyor değil.
    ama 50 de 1 çıkıyor onuda düzeltiyor adamlar.
    güvenerek alabilirsiniz problem varsa canlı destekleri var ordan yazın yardımcı olurlar
  • Şimdi benim pcde bf3 yok oyun Premium alınca bf3de içindemi gelicek yoksa hem Battlefield 3 oyununu hemde premiumumu almak zorundamıyım

Origin hesabını sizmi alıyorsunuz yoksa ben kendimmi alıcam ?

Son olarak ben büyük ihtimal cumartesi alabilirim kampanya o güne kadar devam edermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsu Dragneel -- 13 Aralık 2012; 22:04:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla key satın aldımmı tek bir site bilirim oda cdkeyshere.com sahipleri türk satış sonrası fln olsun mükemmel ilgileniyolar tavsiye ederim . yorum yapan arkadaş baya sorun yaşamış dikkatli düşünüp alışveriş yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechBro

Şimdi benim pcde bf3 yok oyun Premium alınca bf3de içindemi gelicek yoksa hem Battlefield 3 oyununu hemde premiumumu almak zorundamıyım

Origin hesabını sizmi alıyorsunuz yoksa ben kendimmi alıcam ?

Son olarak ben büyük ihtimal cumartesi alabilirim kampanya o güne kadar devam edermi ?

BF3 ve Premium birliktedir. İkisi bir olarak kampanyadadır. İkisi birlikte gelecektir.
    Origin Hesabını biz veriyoruz size.
    Cumartesiye kadar elimizdeki stoklar bitmez. Kampanya devam eder.
  • bana origin hesabı vermeseniz kendi origin hesabımı kullansam siz keyi verseniz o şekilde olmaz mı? birşey farkeder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

bana origin hesabı vermeseniz kendi origin hesabımı kullansam siz keyi verseniz o şekilde olmaz mı? birşey farkeder mi?

Kim sana key verecek la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galibakusucam

quote:

bana origin hesabı vermeseniz kendi origin hesabımı kullansam siz keyi verseniz o şekilde olmaz mı? birşey farkeder mi?

Kim sana key verecek la?

once bi dogru durust yazmayi ogren arkadaslar bana gerekli bilgiyi verdi ozelden vermekten kastim satin almak verecek olanda basligi acan firma kim verecek baska

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galibakusucam

quote:

Kim sana key verecek la?

once bi dogru durust yazmayi ogren arkadaslar bana gerekli bilgiyi verdi ozelden vermekten kastim satin almak verecek olanda basligi acan firma kim verecek baska

Nereyi yanlış yazmışım la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmc Oyun

Ben sanalsaray dan devamlı key alıp stan bir bayiyim. problem çıkmıyor değil.
    ama 50 de 1 çıkıyor onuda düzeltiyor adamlar.
    güvenerek alabilirsiniz problem varsa canlı destekleri var ordan yazın yardımcı olurlar

Şu anda bu söylediklerin tamamen asılsızdır ve kullanıcıları yanıltıyorsun. 50 de 1 oluyordur belki bunu bilemem ama o 50 de 1 olan şahıslardan biri benim ve hiçbir şekilde sorunumu düzeltmediler. Eğer düzelttiğini söyleyebilecek bir sanalsaray yetkilisi var ise buyursun gelsin. Ben ea yetkilileri ve sanalsaray yetkilileriyle yaptıgım konusmanın loglarını dökerim buraya. Ben sadece uyarı amaclı yazdım alacak arkadaş var ise cd key alsın yada başka bişi ama hesap almalarını önermiyorum hiçbir şekilde bi sorun yaşadıgınızda ilgilenmiyorlar. Sadece attıgınız msja cevap yazıyorlar ama gereksiz ve çözümsüz cevaplar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacho -- 15 Aralık 2012; 3:55:33 >

• bf3 kampanyalı paket satın aldım origin de sadece bf3 limited edition gözüküyor 'my games' bölümünde premium ve bf3 back to karkand yok alırken bunlarda var denmişti?
  • Çok kolpa bir kampanya, her tarafınan kolpalık kokuyor kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guguk Cuckoo

Çok kolpa bir kampanya, her tarafınan kolpalık kokuyor kusura bakmayın.

kolpaya mı geldim şimdi?premium editionda var dediler aldık bi tek limited editon var içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: can-er

quote:

Çok kolpa bir kampanya, her tarafınan kolpalık kokuyor kusura bakmayın.

kolpaya mı geldim şimdi?premium editionda var dediler aldık bi tek limited editon var içinde

O normal çünkü premium edition satmıyorlar. İçinde Limited Edition olan Origin hesaplarını alıp, Premium Service satın aldıktan sonra o Limited'ları Premium'a çevirmişler.

O yüzden size key vermiyorlar. Büyük ihtimalle ya kullanılmış BF3'lü hesapları almışlar, ya da bir yerden çok ucuza key bulup onları stoklamışlar.

Aynı şekilde daha sonra da Premium Service keylerini stoklamışlar.

Amazon inidirimiyle 20 dolardı bir ara Premium Service, GMG'de 20 civarını bulmuştu. Şu sattıkları parayı çıkartacak fiyatlar değil ama hiçbiri. Benim tahminim, Uzak Doğu veya Rus menşeili olabilir. Bu tip keyler sorun çıkartabiliyorlar. FIFA 13'te Uzak Doğu keylerini satan bir arkadaş yüzlerce kişiyi mağdur etmişti hatta hatırlarsanız, forumda falan da dönmüştü baya muabbeti.

Çok iyi indirim bulduklarında key stoklamış ta olabilirler ama, ben riske girmeye değer bulmuyorum.

Zira kendi BF3 keyimi 13 dolar'a, Premium Service keyimi de 16 dolares e aldım yakın zamanda. Biraz dijital kampanyaları takip etmenizi tavsiye ederim.

• quote:

O normal çünkü premium edition satmıyorlar. İçinde Limited Edition olan Origin hesaplarını alıp, Premium Service satın aldıktan sonra o Limited'ları Premium'a çevirmişler.

O yüzden size key vermiyorlar. Büyük ihtimalle ya kullanılmış BF3'lü hesapları almışlar, ya da bir yerden çok ucuza key bulup onları stoklamışlar.

Aynı şekilde daha sonra da Premium Service keylerini stoklamışlar.

Amazon inidirimiyle 20 dolardı bir ara Premium Service, GMG'de 20 civarını bulmuştu. Şu sattıkları parayı çıkartacak fiyatlar değil ama hiçbiri. Benim tahminim, Uzak Doğu veya Rus menşeili olabilir. Bu tip keyler sorun çıkartabiliyorlar. FIFA 13'te Uzak Doğu keylerini satan bir arkadaş yüzlerce kişiyi mağdur etmişti hatta hatırlarsanız, forumda falan da dönmüştü baya muabbeti.

Çok iyi indirim bulduklarında key stoklamış ta olabilirler ama, ben riske girmeye değer bulmuyorum.

Zira kendi BF3 keyimi 13 dolar'a, Premium Service keyimi de 16 dolares e aldım yakın zamanda. Biraz dijital kampanyaları takip etmenizi tavsiye ederim.

Takip ediyordum aslında amazonda da asagi yukarı bu fiyattı turk site gorunce alayım dedim param turklere kalsın diye :) ama hata mı ettim bilemedim simdi.

• Standart edion aldım Key olarak 3 gün sonra banlandır.Şimdsi bana limited editionla MAss effect 3 vericeklerini söylediler sabahtan beri bekliyorum vermelerini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.