Şimdi Ara

battlefield 3 link

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler internet üzerinden oynamicağım için ücretsiz bf3 indirmek istiyorum sağlam linklerle içinde herşey olmak kaydıyla tek link halinde link paylaşır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: canberk182

Beyler internet üzerinden oynamicağım için ücretsiz bf3 indirmek istiyorum sağlam linklerle içinde herşey olmak kaydıyla tek link halinde link paylaşır mısınız?

illegal paylaşım yasak burda 30tl bf3 originden satın alabilirsin
  • tamamdır bf3 oynayanların hepsi orgin mi oynuyor o zaman?Bu arada illegal paylaşıma girdiğini bilmiyordum
  • o zaman şöyle sorayım korsan indirip netten oynamadığım sürece sıkıntı yaratır mı?
  • quote:

o zaman şöyle sorayım korsan indirip netten oynamadığım sürece sıkıntı yaratır mı?

Canber bikaç soru sormak istiyorum, lütfen cevaplar mısın?

1- Bilgisayarın BF3 oyununu oynatır mı ? Şu adresten (http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ ) BF3 oyununu seçip sistemin destekliyor mu bakabilirsin.
    2- Yaş kaç? Okuyor musun ? Paran gerçekten yok mu ?
  • Single player ı iyi değil . Orj. almıyacaksan cod indir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 21 öğrenciyim lenovo z500 6gb ram 2 gb gt645m ekran kartı var 2.6-3.1 ghz i5 işletim sistemi bilgisayarımın özellikleri bunlar oyuna ekstra para harcicak bir lüksüm yok açıkçası cod'un en son çıkanı black ops mu? Bu arada crysis 2 indirdim oyun açılıyor ses var görüntü yok w8 bu arada bilgisayarım
  • quote:

yaş 21 öğrenciyim lenovo z500 6gb ram 2 gb gt645m ekran kartı var 2.6-3.1 ghz i5 işletim sistemi bilgisayarımın özellikleri bunlar oyuna ekstra para harcicak bir lüksüm yok açıkçası cod'un en son çıkanı black ops mu? Bu arada crysis 2 indirdim oyun açılıyor ses var görüntü yok w8 bu arada bilgisayarım

Araba alacak paraya sahipsin. Bende senin durumun kötü sanmıştım. Neyse
  • o nerden çıktı
  • Sallama onu sen.

Elbette korsan olarak indirip oynarsın ama burdan yardım edemeyiz, forumda yasak çünkü. Oyunu almayı düşürsen pek de pahalı değil artık ama alma. Gördüğüm kadarıyla zaman geçirmek için öylesine oynamak istiyorsun değmez o yüzden.
    BF3'ün singleplayerı pek güzel değil ama yoklukta gider. Oynamadıysan önce CoD serilerini oynamanı tavsiye ederim tabi. Black Ops 2 daha eski olarak Modern Warfare 3 ve Black Ops denebilirsin.
    Tabi link veremiyoruz... Kendi imkanlarınla bulman gerekiyor.
  • anladım teşekkürler ben en son cod 4 oynadım bu tarz oyunlar arasında var gerisini siz düşünün :D
  • crysis'i tavsiye eder misiniz? Birde bilgisayarın parçalarının kaç derece olduğunu nerden bakıyoruz?
  • quote:

crysis'i tavsiye eder misiniz? Birde bilgisayarın parçalarının kaç derece olduğunu nerden bakıyoruz?

Ben HWMonitor kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.