Şimdi Ara

Battlefield 3 Loading sorunu [PS3]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da belirttiğim gibi oyun açılmıyor.daha önceden bf3 cd si çizilmişti (http://forum.donanimhaber.com/m_64341424/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64350557) ve sadece siyah bir ekran açılıyor birkaç saniye sonra ps3 donuyordu.cd yi pamukla sildikten sonra artık oyun açılıyor ps3 donmuyor ama oyun loading te kalıyor ve hiç açılmıyor.
    ne yapmam lazım?

• Dostum senin adına çok üzüldüm.Bluray diskler çok hassastırlar ve bu konuda yapaleceğin şeyler çok az.Bu problem benim başıma Nfs shift 2 de gelmişti emin ol 1 hafta boyunca heryeşi dedim nafile.Ama sen yinede oyunu açabilmişsin en azından lodingde kalıyor bu bile ümit verici bir şey olmalı çünkü bende cd bir daha hiç açılmamışdı.Belki çok düşük bir ihtimal ama yinede oyunu kurtarabilirsin
  • yarın tanıdığım birine götürücem bakıcam yapabilirim diyor. cd yi kırmasın da zaten çizikler öyle hafif ki zar zor gözüküyor.o da yapamazsa diş macunuyla deniyeceğim birşeyler
  • blu ray olduğu için birşey yapamadılar internette diş macunuyla alakalı birşeyler okumuştum onlar işe yarar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 4 Texture Problemi
    5 yıl önce açıldı
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    PS3 GTA 4 TÜRKÇE YAMA SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.