Şimdi Ara

PlayStation 4 Texture Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ps4 pro (7016) sahibiyim.Pro’yu 4K tv ile kullaniyorum.Fakat oyun oynarken texture’lar (kaplamalar) gec geliyor

Sorunu basitce anlatmak gerekirse ornegin ac odyssey’de at ile giderken kaplamalar gorunur sekilde gec yukleniyor.Internette butun oyunlarda boyle sorunlar oldugu ama cozumu olmadigi yazilmis

Ps4 ilk ciktiginda oyunlar bu kadar detayli degil ve hdd’in aktarim hizinin yeterli oldugu ama 4k’da ki texture seviyesi yukseldigi icin konsolun bunun altinda kalkamadigini dusunuyorum

Ben icinde ki 5400rpm 8mb cache’li hdd’den oldugunu dusunuyorum.Aranizda 7200rpm 16mb cache yada ustu veya ssd takmis birisi var midir ?

Sizde de ayni sorun oluyor mu ?

Not: diger oyunlarda buna benzer bir durum gormuyorum.Konsolda bir sorun oldugunu dusunmuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu sorun tüm konsollarda var, sebebi ise 5400rpm HDD.

Eğer dikkatli bakarsanız hemen hemen bütün oyunlarda(kimisinde çok az kimisinde çok fazla) bu sorunun olduğunu görürsünüz.

Ben One S'i harici SSD ile kullanıyorum ve kaplamaların yüklenmesinde kesinlikle çok fark ediyor. Özellikle açık dünya oyunlara bakın, çoğunda vardır bu sorun. AC Origins, Anthem ve Division 2 benim cihazda en çok fark eden oyunlar. Yükleme süreleri de ciddi oranda düşüyor.

• SSD takarsan kaplama sorunu bir nebze çözülüyor. Lexar NS100 SSD (512 GB) kullanıyorum. İşletim sistemi de rahatlıyor. Tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One X Açılmama Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.