Şimdi Ara

battlefield 3 macro yapabilecek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende x7 mouse var mükemmel bir mouse 30 tl ye buldum ve kaptım :D sistemimde gayet iyi m16 da recoil neredeyse 0 oldu youtube da bir arkadaş macro paylaşmış indirdim. karşımdaki adamın yaşama şansı yok :D yalnız şöyle bir şey istiyorum yandaki herhangi bir tuşa basıp istediğim silahı açıp ateş edecek bu mümkünmü arkadaşlar galiba macro yazıp yapılır benim için bu macroyu hazırlayabilecek var mı? çok teşekkür ederim arkadaşlar

• haxx satın al rahatla
  • quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

macro gibi bir yöntemle adaletsizce avantaj sağlayıp adam öldürmekle ne zevk alınır ki oyundan ? hem böyle yöntemle aiming in de gelişmez,ilginç ve komik şeyler yaşama olasılığın da sıfırlanır .

Kardeşim bunlara anlatamazsın.Oyun kültürü 0 dır bu elemanlarda.Bilmem kaç metreden tepmesiz vurduğu adama sevinen ve kendini iyi oyuncu sanan zavallı ergenler bunlar.
  • Saçmalamışsın. Dediğin mantığa göre aimbot kullanmak da hile sayılmaz, elinle yapılan işi program yapıyor.
  • çömezler adamları macro ile vurarak kendinizi birşey sanmaya başlayacaksınız. Böyle macrocu beleşciler arttıkça oyundan zevk alamaz oluyorum. Kenidini adam gibi geliştir adam vur kardeşim.
  • macrosuz çoğunuzdan iyi oynadığıma inanıyorum lafımın arkasındayım! macro ile daha kolay oluyor işim sadece, bu yüzden oynuyorum macroyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

macrosuz çoğunuzdan iyi oynadığıma inanıyorum lafımın arkasındayım! macro ile daha kolay oluyor işim sadece, bu yüzden oynuyorum macroyla.

Niye bir sene sonra yazdiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardsul

quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

macrosuz çoğunuzdan iyi oynadığıma inanıyorum lafımın arkasındayım! macro ile daha kolay oluyor işim sadece, bu yüzden oynuyorum macroyla.

Niye bir sene sonra yazdiniz ?

canım öyle istedi
  • Fareyi yolla bana macroyu koyar geri yollarım
  • Böyle oyunu bozan adamlar oldukça co op single pc karşı oyna daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha kd'si 1 olan adam hem macro istiyor hemde macrosuz sizden iyi oynarım diyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.