Şimdi Ara

Battlefield 3 mü Battlefield 4 mü ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Hangisini Oynamaktan Zevk Alırsınız Battlefield 3 mü Battlefield 4 mü ?

Şahsen Ben Battlefield 3 oynamaktan daha çok zevk alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platina -- 22 Ocak 2015; 23:24:16 >

• Bencede bf3 efsane ve oynanış olarak en sevdiğim seri. Ama bf4 ün grafikleri efektleri silah patlama sesleri o savaş ortamına fena sokuyor insanı bende bf3 premium ve bf4 premium var. başkada oyun oynamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle BF4 . hem oynanış hemde grafik olarak süper
    BF3 en sevmediğim yönü yerde falan ateş ederken sağa sola seken en ufak mermilerden kendi askerimizin gözleri bulanıyordu ve çok uzun süre ekran bulanık kalıyordu bunu çok abartmışlardı . Fakat BF4 de bunu azaltmışlar
    bence BF4 daha iyi
  • bana kalırsa
    grafik, ses, efekt --- bf4
    oynanış ve zevk--- bf3

bf 3 bana göre daha zevkli çünkü daha gerçekçi ve bf 4ten biraz daha zor. mesela ben genellikle recon oynuyorum bf3te. bf 3te uzaklığı kendin tahmin etmen gerekiyor ancak bf 4te direk mesafeyi gösteren aletler var ve işin zevki kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroTrumpSimulator2 -- 26 Ocak 2015; 17:15:31 >
  • BF3 de;
    -Tdm Haritaları
    -Vuruş Hissi
    -Sniper

BF4 de;
    -Conquest Modu
    -Geniş İçerik (Silah Çeşitliği,Modifikasyonlar vs.)
    -Arayüz

Grafikler ve animasyonlara değinmeyeceğim.Grafikler çok da farklı değil zaten.Ayrıca Bf3 Bf4 den zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 26 Ocak 2015; 17:49:24 >
  • BF4'te adam öldürmek çok çok çok daha eğlenceli. Karşılaştırma yapın ikiside var bende Premium olarak. AEK-971'i alın BF3'te bir adam öldürün bir de BF4'te böyle BF4'te takır takır takır adam ölüyor. Fena zevkli :D
  • tabiki bf3.nedeni de bf3 de araçların bir ağırlığı vardı.piyade araçtan korkardı.bf4te araçlar piyadeden korkar hale geldi.srawı eline alan helilere sıkıp duruyor.active radar active protection gibi saçmalıklar da eklenince bazen can sıkıcı olabiliyor ama yine de oynuyoruz tabi.

• Zordan kastım zorluk değildi. Uzun mesafe atışlarda mesafeyi bulmak tecrübe işiydi biraz ama bf 4te sniperların işini kolaylaştıran birsürü alet var yani işin zevki kalmıyor ama herkes farklı düşüncelere sahip tabiki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bc2

• O PERK'in özelliği o zaten ve çok işe yaradığı anlar olabiliyor tercih meselesi

BF3-BF4 kıyaslamalarına bakarken farkettim cevap yazmadan duramadım :)
  • 4'ü oynamadım 3'ü de bir kaç haftadır oynuyorum valla bad company 2'deki hazzın yarısını alamadım 3'ten. grafik bakımından çok başarılı ama adam vurma hissiyatı bc2'ye göre çok kötü geldi. belki daha keşfetmediğim çok şey vardır bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: earth.

4'ü oynamadım 3'ü de bir kaç haftadır oynuyorum valla bad company 2'deki hazzın yarısını alamadım 3'ten. grafik bakımından çok başarılı ama adam vurma hissiyatı bc2'ye göre çok kötü geldi. belki daha keşfetmediğim çok şey vardır bilmiyorum.

Anladım hocam konuyu nerden buldunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platina -- 21 Aralık 2015; 20:41:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.