Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer'da yüksek pingden atılıyorum nedeni nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 3 Multiplayer'da yüksek pingden atılıyorum nedeni nedir?

Nasıl çözebilirim ?

• nefret1998 N kullanıcısına yanıt
    Adil kullanım kotasını aşmış olabilirsin. Ya da internet paket hızın çok düşük olabilir. İnternet bağlantında sorunlar olabilir. Ayrıca imzandaki pc sistemin güzel ama 8 gb ram yapsan hiç fena olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 3 Haziran 2015; 15:27:38 >
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    Ayın 3ü daha yeni sıfırlandı monitör ü değiştirmiştim ondan olabilir mi monitör den önce ping yüzünden atmiyordu yenisi geldi atmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefret1998 -- 3 Haziran 2015; 15:29:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Monitörle alakası olmaz pingin, monitör modeli nedir ?
    AOC 23" i2367Fm
    Girdiğiniz serverle alakalı olabilir. Tavsiyem Almanya ve Türkiye serverlerinde oynayın.

Yok hocam Türk server girsem de yine atıyor anlamadim şu Türkiye nin internetini bir duzeltemediler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Internet tarifeniz nedir kaç mb ? Ben 24 mb fibernet ile Türk serverinde 7 ile 15 arası pingim var. Alman serverinde en fazla 40 ping oluyor. Ben memnunum. Sizin internet bağlantınızda yazılımsal ya da donanımsal sorun var galiba.

16 megabit te 3 ay bedava diyodu ttnet bedava olduğundan hızı düştü herhalde siz hangi paket ve kac para ödüyorsunuz

24 megabit Yalın Fibernet Limitsiz 75gb AKK li paketim var. Ben 2 sene taahütlü sözleşme yaptım. 1. sene 50TL. 2.sene 60 ödüyorum. Normal kampanyasız ücreti 78 TL
    Yalın fibernet ne oluyor tek internet falan mı?

Evdeki sabit telefon hattını kapattırdım. Yani sabit telefon hattı kullanmadan direk internet bağlattım. Internette araştırırsanız daha ayrıntılı bilgi bulursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.