Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oynamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba konu battlefield 3'ü multiplayer oynamak istiyorum. Herkes bilir sanırım youtube'da murat abi var ve battlefield 3 serisi çekiyor ama multiplayer olarak yani demek istediğim bende battlefield 3 yok teknosa'dan veya vatan'dan oyunu alsam ve yüklesem legal yol ile direk origin'e gerek kalmadan oynayabilirmiyim lütfen cevap atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99green -- 12 Ağustos 2014; 12:24:51 >

• Teknosa, vatandna alirsan yükleyip mp oynayabilirsin, ama origin zorunludur. Ayrica Key alirsan daha ucuza gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 99green

Arkadaşlar merhaba konu battlefield 3'ü multiplayer oynamak istiyorum. Herkes bilir sanırım youtube'da murat abi var ve battlefield 3 serisi çekiyor ama multiplayer olarak yani demek istediğim bende battlefield 3 yok teknosa'dan veya vatan'dan oyunu alsam ve yüklesem legal yol ile direk origin'e gerek kalmadan oynayabilirmiyim lütfen cevap atın.

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Teknosa, vatandna alirsan yükleyip mp oynayabilirsin, ama origin zorunludur. Ayrica Key alirsan daha ucuza gelir

hocam ben origin den bf3 aldım bir şey oldu ve pc formatladım tekrar para verip satın mı almam gerekiyor origin hakkında fazla bilgim yokta
    ve arkadaşlar arasında para toplayıp alıcaz herkes yüklicek mesela vatandan bf3 kutusunun içindeki key tek seferlikmi bir bilgin varmı?
  • quote:

quote:

Teknosa, vatandna alirsan yükleyip mp oynayabilirsin, ama origin zorunludur. Ayrica Key alirsan daha ucuza gelir

hocam ben origin den bf3 aldım bir şey oldu ve pc formatladım tekrar para verip satın mı almam gerekiyor origin hakkında fazla bilgim yokta
    ve arkadaşlar arasında para toplayıp alıcaz herkes yüklicek mesela vatandan bf3 kutusunun içindeki key tek seferlikmi bir bilgin varmı?

Senin elinde origin hesabı varsa almama gerek yok vatan dan okadar para vermenize gerek yok pm attım sana 1 keyi bir kişi kullanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 12 Ağustos 2014; 20:53:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

oeigini kur , hesabına gir , bf3ü indir, tekrar almana gerek yok dostum.
  • quote:

quote:

quote:

oeigini kur , hesabına gir , bf3ü indir, tekrar almana gerek yok dostum.

hocam çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.