Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 Multiplayer Oynamak İstiyorum... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
49.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Premium sürümde 2 adet key var diye biliyorum Originden önce normal oyununu aktive ediyorsun daha sonra premium keyini aktive ediyorsun. Premium paket oyunun üzerine kuruluyor. Battleloga girince profilindeki askerin premium olup olmadığı orada çıkıyor. Hatalı da olabilirim kesin konuşmayayım...
  • _kertmeyenkele_ kullanıcısına yanıt
    Oyunu ücret ödemeden veyahut key almadan MP oynayamıyor muyuz ?
  • cesiaga kullanıcısına yanıt
    hayır
  • _kertmeyenkele_ kullanıcısına yanıt
    peki nüleer in linkini atarmısınız rica etsem
  • cesiaga kullanıcısına yanıt
    gamekeystore.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesiaga

http://www.gamekeystore.net/store/battlefield-3?filter_name=battlefield%203 bu onunu sitesi burda mobille falanda alabilirsiniz
    gg dede satıyor ama orda mobil falan yok ne biliyim yinede atıyım dedim linkihttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/battlefield-3-limited-edition-eu-orjinal-cd-key-89484933

• quote:

Orijinalden alıntı: casperoving

quote:

Orijinalden alıntı: cesiaga

http://www.gamekeystore.net/store/battlefield-3?filter_name=battlefield%203 bu onunu sitesi burda mobille falanda alabilirsiniz
    gg dede satıyor ama orda mobil falan yok ne biliyim yinede atıyım dedim linkihttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/battlefield-3-limited-edition-eu-orjinal-cd-key-89484933

Teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

CD key satın alabilirsin. EA'nın programı olan Origin de hesap açacaksın. Sağlam bir e-mail adresinden hesap açmanı tavsiye ederim. CD keyin origin üzerinden hesabına kaydolacak. Yalnız sahte oyunu silmen hatta format atman lazım. Çünkü illegal yüklediğin oyun yüzünden orjinal oyun etkileniyor yüklense bile çalışmayabiliyor. CD key alırsan Origin üzerinden BF3 ü bilgisayarına indirebilirsin zaten tek seçeneğin cd bile alsan origin üzerinden yükleme yapacaksın oyun origin programı olmadan çalışmıyor ve 10 gb den fazlada update olması lazım. Oyunun toplam boyutu şuan 28 GB civarında.

Oyunu alacaksan öncelikle hangi verisyonunu alacağına karar ver. Fiyat için key alırsan RUS keyi alma güncellemelerden sonra dil paketi problemi çıkarıyor. Basit bir dosya ile çözülüyor. EU keylere yönel.
    Oyunda ek paketler var. Yani yeni silahlar , haritalar ve oyun modları. Standart CD key ile bunlara giriş yapamazsın. Premium hesapda alman gerekecek eğer ekstralarıda istersen.
    Gittigidiyorda 110 liraya hem oyunu hemde premium paketi satanlar var. İşine hangi şekilde gelirse onu al yalnız 2. el hesap alacaksan banlanmamış olduğundan emin ol.

110 Lira? gg'de 23 - 25 TL arası satılıyor hocam ne yaptın sen?

• Arkadaşlar merhaba.Ben bugün bi arkadaşımın Origin hesabını aldım.Kendisi artık kullanmıyıcakmış.İçinde Battlefield 3 var.Şimdi ben ve bi arkadaşım bu oyunu indiriyoruz ve multiplayer oynamak istiyoruz.Oyunu indirdiğimizde ayrı bi key almamız mı gerekiyor ?.Burda key gerekir demişsiniz ama Origin'den oyunu indirdiğimizde bir değişiklik oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IemrEnigmaI

Arkadaşlar merhaba.Ben bugün bi arkadaşımın Origin hesabını aldım.Kendisi artık kullanmıyıcakmış.İçinde Battlefield 3 var.Şimdi ben ve bi arkadaşım bu oyunu indiriyoruz ve multiplayer oynamak istiyoruz.Oyunu indirdiğimizde ayrı bi key almamız mı gerekiyor ?.Burda key gerekir demişsiniz ama Origin'den oyunu indirdiğimizde bir değişiklik oluyor mu ?

dostum bende bişey yazacaktım senin sorunu gördüm.

hesabın içine bf3 işli ise indirip oynaman kafidir. başka birşeye gerek yok. zaten key girilmiş hesap o elindeki.

Kendi soruma geleyim arkadaşlar appcrash hatası alıyoruz ne yaptıysak düzeltemedik. bunun bir yolu yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Kendi soruma geleyim arkadaşlar appcrash hatası alıyoruz ne yaptıysak düzeltemedik. bunun bir yolu yok mudur?

Oyundaki punkbuster pb klasörünü sil. Originden oyununa sağ tıkla check update(ismini tam hatırlamıyorum ama güncelleme ile ilgili bir buton olması lazım) butonuna bas güncelleme varsa yükleyecektir. sonrasında yine sağ tıklayıp repair install seçeneğiyle kurulu oyununu kontrol ettir ve eksik dosya varsa tamamlat, tekrar dene.

quote:

Arkadaşlar merhaba.Ben bugün bi arkadaşımın Origin hesabını aldım.Kendisi artık kullanmıyıcakmış.İçinde Battlefield 3 var.Şimdi ben ve bi arkadaşım bu oyunu indiriyoruz ve multiplayer oynamak istiyoruz.Oyunu indirdiğimizde ayrı bi key almamız mı gerekiyor ?.Burda key gerekir demişsiniz ama Origin'den oyunu indirdiğimizde bir değişiklik oluyor mu ?

Arkadaşınla oynayabilmen için ayrı ayrı origin hesapları gerekiyor. Aynı hesapla aynı anda oynamanız mümkün değil. Arkadaşının da içinde Bf3 olan bir hesabının olması lazım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 1 Kasım 2013; 10:00:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Oyundaki punkbuster pb klasörünü sil. Originden oyununa sağ tıkla check update(ismini tam hatırlamıyorum ama güncelleme ile ilgili bir buton olması lazım) butonuna bas güncelleme varsa yükleyecektir. sonrasında yine sağ tıklayıp repair install seçeneğiyle kurulu oyununu kontrol ettir ve eksik dosya varsa tamamlat, tekrar dene.

quote:

Arkadaşınla oynayabilmen için ayrı ayrı origin hesapları gerekiyor. Aynı hesapla aynı anda oynamanız mümkün değil. Arkadaşının da içinde Bf3 olan bir hesabının olması lazım yani.

abi bu origin yeminle saç baş yoldurur. bin bir hatayı geçiyorum, oyun dosyalarını aynı klasöre koymamıza rağmen illa 0dan download etmek istiyor.

format attım pcye, sonra yedeklediğim battlefield klasürünü inenin içine koydum origini tekrar açtım bi baktım attığım tüm dosyaları görmek bir yere dursun attıklarım silinmiş 0'dan indiriyor.

yemin ediyorum oyun güzel ama bu origin geri zekalı sistemi yüzünden az kaldı bırakıyorum oyunu.

• quote:

abi bu origin yeminle saç baş yoldurur. bin bir hatayı geçiyorum, oyun dosyalarını aynı klasöre koymamıza rağmen illa 0dan download etmek istiyor.

format attım pcye, sonra yedeklediğim battlefield klasürünü inenin içine koydum origini tekrar açtım bi baktım attığım tüm dosyaları görmek bir yere dursun attıklarım silinmiş 0'dan indiriyor.

yemin ediyorum oyun güzel ama bu origin geri zekalı sistemi yüzünden az kaldı bırakıyorum oyunu.

Oyunun kurulu olduğuna dair regedit kaydı kayıt defterine işlenmiş olsa böyle sorun olmazdı. İlk başlarda bende bu tür sorunlar yaşamıştım ve oyunu en az 3 kez indirmişimdir. Artık formatta atsam yada sistemden kaldırıp yeniden kurulum yapsamda yedekteki dosyamı sorunsuz bir şekilde görüyor. Ben originin indirdiği yere dosya atmıyorum oyunun kurulu olduğu dizini origine tanıtıyorum ayrıca böyle daha kolay oluyor. Ayarlar kısmında originin oyun klasörünü değiştirme opsiyonun bulunuyor. Ama kayıt defteri dediğim gibi en pratik çözüm sisteme oyunun kurulu olduğuna dair bir bilgiyi işlersen origin onu otomatik olarak tanıyor. Altta 32 ve 64 bit sistem için regedit kayıtlarını verdim sen o bilgileri bir metin belgesi dosyası açıp içine aynen kopyala ve kendi kurulu oyunun bulunduğu dizine göre bazı satırı yeniden düzenle kaydet. sonrasında dosyanın uzantısını yani .txt olan kısmı .reg olarak değiştir ve çalıştır oyun sisteme otomatik olarak kurulmuş olacak ve origin kontrolden sonra kurulu oyunun dizinini görüp eksikleri tamamlayacak.

64bit
    Windows Registry Editor Version 5.00 

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3]
    "GDFBinary"="D:\\OYUNLAR\\Battlefield 3\\GDFBinary_en_US.dll"
    "GameExplorer"="{61B529B8-612A-467F-87BB-5EEB49166CBD}"
    "DisplayName"="Battlefield 3™"
    "Locale"="en_US"
    "Product GUID"="{64BFBE7A-886C-4CA2-A9B4-0C2B5A5942BC}"
    "Install Dir"="D:\\OYUNLAR\\Battlefield 3\\"

32bit

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Battlefield 3]
    "Locale"="en_US"

• quote:

quote:

Oyunun kurulu olduğuna dair regedit kaydı kayıt defterine işlenmiş olsa böyle sorun olmazdı. İlk başlarda bende bu tür sorunlar yaşamıştım ve oyunu en az 3 kez indirmişimdir. Artık formatta atsam yada sistemden kaldırıp yeniden kurulum yapsamda yedekteki dosyamı sorunsuz bir şekilde görüyor. Ben originin indirdiği yere dosya atmıyorum oyunun kurulu olduğu dizini origine tanıtıyorum ayrıca böyle daha kolay oluyor. Ayarlar kısmında originin oyun klasörünü değiştirme opsiyonun bulunuyor. Ama kayıt defteri dediğim gibi en pratik çözüm sisteme oyunun kurulu olduğuna dair bir bilgiyi işlersen origin onu otomatik olarak tanıyor. Altta 32 ve 64 bit sistem için regedit kayıtlarını verdim sen o bilgileri bir metin belgesi dosyası açıp içine aynen kopyala ve kendi kurulu oyunun bulunduğu dizine göre bazı satırı yeniden düzenle kaydet. sonrasında dosyanın uzantısını yani .txt olan kısmı .reg olarak değiştir ve çalıştır oyun sisteme otomatik olarak kurulmuş olacak ve origin kontrolden sonra kurulu oyunun dizinini görüp eksikleri tamamlayacak.

64bit

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3]
    "Locale"="en_US"

32bit

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Battlefield 3]
    "Locale"="en_US"

şimdi tekrar indirdiğim için yapmadım ama bir dahaki formata veya yeniden kuruluma bunu deneyeceğim hocam yardımın için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

hocam birde appchrash hatasını kaynağını bulduk. hatanın kaynağı ingilizceye çevirmek için yaptığımız patchlar.

hiç patchlamadan rusça açtık oyunu ve hiç bir sorun yok.

yani ingilziceye oyunu çevirdiğimizde oluyor sorun.

• quote:

hocam birde appchrash hatasını kaynağını bulduk. hatanın kaynağı ingilizceye çevirmek için yaptığımız patchlar.

hiç patchlamadan rusça açtık oyunu ve hiç bir sorun yok.

yani ingilziceye oyunu çevirdiğimizde oluyor sorun.

Öyleyse farklı bir sürümün ingilizce patch dosyasını kullanıyorsun, benim oyunda rusça sürüm ama sorunsuz bir şekilde ingilizce oynuyorum.

son sürüme uyarlanmış ingilizce patch dosyasını link olarak verdim. 1 gb civarındaki ingilizce sürüme ait ana dil paketini oyuna aktarmış olman gerekiyor. daha sonra yamanın içindeki dosyaları oyuna attıktan sonra kayıt defterinde bir dil düzeltmesi yapman lazım, origin oyunu rusça olarak gördüğü için daha önce kod olarak verdiğim kayıt örneğinde olduğu gibi bazı satırları en_US olarak değiştirmen gerekiyor. ayrıca kayıt örneğini dosyanın içine attım, kendi oyununun kurulu olduğu dizine göre not defteriyle düzenleyip kaydedin, sonra çalıştırın. oyun ingilizce olacaktır. son olarak originden oyunu repair edin ve tekrar deneyin.

Bf3 ingilizce yama

Problem devam ederse özelden yazın gerekirse uzak masaüstü bağlantısıyla kendim hallederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Kasım 2013; 21:05:19 >

• burdan çok şey öğrendim beyler ama 2 tane sorum olucak size cevap verirseniz çok mutlu olurum ben battlefield 3 normali 40 tl ve premiumlusu 80 tl ye buldum 40 tl lik olanla online oynayabilirmiyim acaba? bide benim pc 8 gb ram i5 işlemci bide 1gb ekran kartı var sizce oyunu kasmadan oynayabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berko3535

burdan çok şey öğrendim beyler ama 2 tane sorum olucak size cevap verirseniz çok mutlu olurum ben battlefield 3 normali 40 tl ve premiumlusu 80 tl ye buldum 40 tl lik olanla online oynayabilirmiyim acaba? bide benim pc 8 gb ram i5 işlemci bide 1gb ekran kartı var sizce oyunu kasmadan oynayabilirmiyim?

tabiki oynarsin 80 tl lik olan da ektra haritalar silahlar araclar felan var bilgisayarin kotu degil oynatir belki full ayarda mumkun olmayabilir ama normal de felan oynarsin kasmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gün itibariyle orjinal oyun Bimeks'te 50 tl nukler'de 38 tl. Size danışmadan iş yapmak istemedim bana kalsa sıkıntısız bi şekilde gönül rahatlıgıyla orginal oyun almak ve multiplayer oynamak.Siz ne dersiniz hangisi daha mantıklı ? Aldığım orjinal oyun ile bi sıkıntı yaşamadan aynı gün multiplayer oynayabilirmiyim ?
  • Bf3 için şuan premium almanıza gerek yok çünkü premiumla gelen haritaların hepsi boş şuan o haritalarda kimse oynamıyor. Toplasan 5 haritanın sunucularında doluluk oranı yüksek onlarda clasic paketin haritaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.