Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 Multiplayer Oynamak İstiyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
49.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba...Daha önce illegal yollarla battlefield 3 temin ettim. Single player' dan sıkıldım online dünyasına bende katılmak istiyorum. İşte tam burada aklım karıştı. Şimdi benim var olan oyunuma (illegal) forumda CD Key satan arkadaşlardan key alsam online dünyasına katılabilirmiyim? Ya da oyun dvd si satan mağazalardan alsam cd key içinden çıkar mı? halihazırda direk online oyuna dalabilirmiyim Arkadaşlar bu multi dünyasına çok uzağım ve bu dünyaya battlefield 3 ile dahil olmak istiyorum. Bir Yol Gösterirseniz. Fiyat da önemli tabiki?

• CD key satın alabilirsin. EA'nın programı olan Origin de hesap açacaksın. Sağlam bir e-mail adresinden hesap açmanı tavsiye ederim. CD keyin origin üzerinden hesabına kaydolacak. Yalnız sahte oyunu silmen hatta format atman lazım. Çünkü illegal yüklediğin oyun yüzünden orjinal oyun etkileniyor yüklense bile çalışmayabiliyor. CD key alırsan Origin üzerinden BF3 ü bilgisayarına indirebilirsin zaten tek seçeneğin cd bile alsan origin üzerinden yükleme yapacaksın oyun origin programı olmadan çalışmıyor ve 10 gb den fazlada update olması lazım. Oyunun toplam boyutu şuan 28 GB civarında.

Oyunu alacaksan öncelikle hangi verisyonunu alacağına karar ver. Fiyat için key alırsan RUS keyi alma güncellemelerden sonra dil paketi problemi çıkarıyor. Basit bir dosya ile çözülüyor. EU keylere yönel.
    Oyunda ek paketler var. Yani yeni silahlar , haritalar ve oyun modları. Standart CD key ile bunlara giriş yapamazsın. Premium hesapda alman gerekecek eğer ekstralarıda istersen.
    Gittigidiyorda 110 liraya hem oyunu hemde premium paketi satanlar var. İşine hangi şekilde gelirse onu al yalnız 2. el hesap alacaksan banlanmamış olduğundan emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

CD key satın alabilirsin. EA'nın programı olan Origin de hesap açacaksın. Sağlam bir e-mail adresinden hesap açmanı tavsiye ederim. CD keyin origin üzerinden hesabına kaydolacak. Yalnız sahte oyunu silmen hatta format atman lazım. Çünkü illegal yüklediğin oyun yüzünden orjinal oyun etkileniyor yüklense bile çalışmayabiliyor. CD key alırsan Origin üzerinden BF3 ü bilgisayarına indirebilirsin zaten tek seçeneğin cd bile alsan origin üzerinden yükleme yapacaksın oyun origin programı olmadan çalışmıyor ve 10 gb den fazlada update olması lazım. Oyunun toplam boyutu şuan 28 GB civarında.

Oyunu alacaksan öncelikle hangi verisyonunu alacağına karar ver. Fiyat için key alırsan RUS keyi alma güncellemelerden sonra dil paketi problemi çıkarıyor. Basit bir dosya ile çözülüyor. EU keylere yönel.
    Oyunda ek paketler var. Yani yeni silahlar , haritalar ve oyun modları. Standart CD key ile bunlara giriş yapamazsın. Premium hesapda alman gerekecek eğer ekstralarıda istersen.
    Gittigidiyorda 110 liraya hem oyunu hemde premium paketi satanlar var. İşine hangi şekilde gelirse onu al yalnız 2. el hesap alacaksan banlanmamış olduğundan emin ol.

teşekkürler cevabın için...
    anladığım kadarıyla cd key aldığım zaman oyunun kutulu versiyonuna gerek yok. keyi origine girdiğim vakit full oyunu yükleyecek. peki bu keyler ne kadardır. forumdan satan arkadaşlar var mı? birşey daha. oyunun tr yaması çıkmış. multiplayerını da çevirmişler sanırım tr ye. yüklesem tr yamayı çalışır mı? sonuçta key ile alıyorum oyunu

• Keyler şu sıra ne kadar biliyorum. Hem forumda hem key sitelerinde hemde gittigidiyor gibi sitelerde satanlar mevcut. Türkçe yama var ve multiplayer da çalışıyor. Ama son güncellemeye uyumlu versiyonu çıktımı biliyorum.
  • Hocam sıkıntı yapacak bir şey yok bilgisayarındaki korsan olanı sil bütün dosyalarını temizle sonra cd key al mümkünse premium alman daha iyi olur bütün dlcler içinde oluyor neyse origini bilgisayarına kur sitesinden sonra keyi programın içine gireceksin oyun inmeye başlayacak zaten ilk çıkış boyutundan daha fazla yer kaplıyor gerekli güncellemelerle beraber...

sitede nuclear diye kullanıcıdan aldım ben gayet sorunsuz çok fazla kişiye key sattığını da gördüm forumda hiç sıkıntı yaşayan olmamış 40 tl ye almıştım limited edition sürümünü ....

Son olarak single tarafında oyunda eğleniyorsan multiplayer kısmı seni diğer oyunlardan koparır çok iyi mutliplayer kısmı asla pişman olmazsın

birde tr yama ile ilgili konuşmuşsun valla ben kullananlar gördüm youtube videolarında ama tavsiye edemem güncellemelerle bozuluyor olabilir uyumsuz olabilir zaten multiplayer kısmında dil ile ilgili sıkıntın olmaz gerekecek yer yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Keyler şu sıra ne kadar biliyorum. Hem forumda hem key sitelerinde hemde gittigidiyor gibi sitelerde satanlar mevcut. Türkçe yama var ve multiplayer da çalışıyor. Ama son güncellemeye uyumlu versiyonu çıktımı biliyorum.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam sıkıntı yapacak bir şey yok bilgisayarındaki korsan olanı sil bütün dosyalarını temizle sonra cd key al mümkünse premium alman daha iyi olur bütün dlcler içinde oluyor neyse origini bilgisayarına kur sitesinden sonra keyi programın içine gireceksin oyun inmeye başlayacak zaten ilk çıkış boyutundan daha fazla yer kaplıyor gerekli güncellemelerle beraber...

sitede nuclear diye kullanıcıdan aldım ben gayet sorunsuz çok fazla kişiye key sattığını da gördüm forumda hiç sıkıntı yaşayan olmamış 40 tl ye almıştım limited edition sürümünü ....

Son olarak single tarafında oyunda eğleniyorsan multiplayer kısmı seni diğer oyunlardan koparır çok iyi mutliplayer kısmı asla pişman olmazsın

birde tr yama ile ilgili konuşmuşsun valla ben kullananlar gördüm youtube videolarında ama tavsiye edemem güncellemelerle bozuluyor olabilir uyumsuz olabilir zaten multiplayer kısmında dil ile ilgili sıkıntın olmaz gerekecek yer yok

teşekkürler dostum.. nükkleerden bende bi premium key alayım. bu d&r gibi mağazalarda bu oyun 120 lira civarında. bu key 60 -70 lira aradaki fark neden uçurum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

Hocam sıkıntı yapacak bir şey yok bilgisayarındaki korsan olanı sil bütün dosyalarını temizle sonra cd key al mümkünse premium alman daha iyi olur bütün dlcler içinde oluyor neyse origini bilgisayarına kur sitesinden sonra keyi programın içine gireceksin oyun inmeye başlayacak zaten ilk çıkış boyutundan daha fazla yer kaplıyor gerekli güncellemelerle beraber...

teşekkürler dostum.. nükkleerden bende bi premium key alayım. bu d&r gibi mağazalarda bu oyun 120 lira civarında. bu key 60 -70 lira aradaki fark neden uçurum?

hocam bende senin gibi başlarda çok tereddüt ettim hatta kesin eksiklik var diyordum key oyunlarda ancak 3 4 senedir ara ara key aldım bunun tamamen boş kaygı olduğunu anladım. Hocam aradaki farkın diğerinin kutusunun olmasından başka bir şey olmadığını söyleyeyim bf3 kutulu alsan dahi oyunun çoğunluğunu sitesinden indireceksin bunun sebebi oyuna yapılan güncellemeler ve ayrıca premium alırsan diğer dlcler bilgisayarına yüklenecek , ayrıca kutulu oyunda da aynı işlemleri yapacaksın onun içinde de key çıkacak... başka sıkıntın sorun varsa sor elimden geldiğince cevaplarım bende önceden senin gibi çok kaygılanırdım sonuçta para veriyorsun

• quote:

quote:

quote:

hocam bende senin gibi başlarda çok tereddüt ettim hatta kesin eksiklik var diyordum key oyunlarda ancak 3 4 senedir ara ara key aldım bunun tamamen boş kaygı olduğunu anladım. Hocam aradaki farkın diğerinin kutusunun olmasından başka bir şey olmadığını söyleyeyim bf3 kutulu alsan dahi oyunun çoğunluğunu sitesinden indireceksin bunun sebebi oyuna yapılan güncellemeler ve ayrıca premium alırsan diğer dlcler bilgisayarına yüklenecek , ayrıca kutulu oyunda da aynı işlemleri yapacaksın onun içinde de key çıkacak... başka sıkıntın sorun varsa sor elimden geldiğince cevaplarım bende önceden senin gibi çok kaygılanırdım sonuçta para veriyorsun

teşekkürler
    nükleer in sitesine girdim şimdi. aklımı kurcalayan bir şey var. Battlefield 3 Premium Edition EU Origin CD-Key var bir de Battlefield 3 Premium Origin Aktivasyon CD-Key var. ikisinin arasındaki fark nedir. ? biri 69 lira diğeri 95 lira. birde bu ödeme yapıldıktan sonra mail atıcak sanırım cd key numarasını. kaç saatte gönderir acaba keyi

• Valla hocam söylediklerin arasındaki farkı tam bilemiyorum onu nuclear sor o söyler yardımcı oluyor , parayı hesaba yatırdıktan yarım saat yada bir saat içinde sana mesaj olarak atıyor sorun yaşamazsın ama hangi kullanıcı üyeliğini link atsana yanlış nuclear almada :) zaten sana hesaplarını verecek istediğin bankaya yatır o görecek sana dönecek ama o üyelikler arasındaki farkı sor anlatır sana
  • premium origin de sadece premium var bf3 hesabın yoksa işine yaramaz..Premium edition da ise 2 side mevcut.Tek şifreyle-emin değilim tek olduğundan ıkı olabılır-hem bf3 hem premium.Premium istemiyorum diyorsanız sadece bf3 35 liraydı sanırsam.Sitede ararsanız bulursunuz
  • premium edition havale geçtim az önce nükleer arkadaşa bakalım ne zaman dönecek :)
  • nûkleer'in sitesinin linki ne hocam? Alıntıyla cevaplarsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

nûkleer'in sitesinin linki ne hocam? Alıntıyla cevaplarsan sevinirim

Verildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

nûkleer'in sitesinin linki ne hocam? Alıntıyla cevaplarsan sevinirim

Verildi

Sağol hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nükleer e güvenebilirsiniz arkadaşlar. dün premium aldım 87 liraya (aslında 95 lira oyunun fiyatı ama face ve twitter hesaplarını beğenip paylaşırsanız %3 indirim kazanıyorsunuz ve havale ile ödeme yaparsanız %5 indirimde oradan geliyor )
  • aklım bişeye takıldı şimdi.
    oyunun keyini aldık dün. oyunu kuruyorum. diyelimki pc ye format attım. oyunu yeniden mi indiricem ben internetten. yoksa formattan evvel harici hdd ye kopyalasam oyunun instalını sonra kursam tekrar dan pc ye olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kertmeyenkele_ -- 11 Ocak 2013; 11:01:21 >
  • quote:

aklım bişeye takıldı şimdi.
    oyunun keyini aldık dün. oyunu kuruyorum. diyelimki pc ye format attım. oyunu yeniden mi indiricem ben internetten. yoksa formattan evvel harici hdd ye kopyalasam oyunun instalını sonra kursam tekrar dan pc ye olur mu?

Olur. Yedeğini al.

Bu arada yukarıda bazı forumdaşlar sahte oyunun varsa sil hatta format at demiş vs.. Alakası yok, silmen falan gerekmiyor. Neye göre bu denmiş. Bende de sahtesi vardı. Origin'den key satın aldım. Oyunun zaten halihazırda yüklü crackli sürümünü Program Files > Origin Games içine attım. Sadece crackli exe dosyasını sildim. Sonra Origin programını açıp giriş yaptım. Download dedim, direkt %67'den başladı indirmeye. Takılırsan bana özel mesaj gönder.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

quote:

Olur. Yedeğini al.

Bu arada yukarıda bazı forumdaşlar sahte oyunun varsa sil hatta format at demiş vs.. Alakası yok, silmen falan gerekmiyor. Neye göre bu denmiş. Bende de sahtesi vardı. Origin'den key satın aldım. Oyunun zaten halihazırda yüklü crackli sürümünü Program Files > Origin Games içine attım. Sadece crackli exe dosyasını sildim. Sonra Origin programını açıp giriş yaptım. Download dedim, direkt %67'den başladı indirmeye. Takılırsan bana özel mesaj gönder.

teşekkürler. artık cumartesi başlayacağım oynamaya.
    bir de battlelogdan premium olduğumu nasıl anlıcam.originde limited edition görünüyor premium kodu girmeme rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kertmeyenkele_ -- 11 Ocak 2013; 13:35:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

quote:

Olur. Yedeğini al.

teşekkürler. artık cumartesi başlayacağım oynamaya.
    bir de battlelogdan premium olduğumu nasıl anlıcam.originde limited edition görünüyor premium kodu girmeme rağmen

ilk olarak türkçe yama yok oyuna sürekli uptade geldigi için yamayı her defasında güncellemekten bıkmışlar.battelog sayfasına baglan orada sol üstte premium yazar,son dedigin olay biraz sıkıntılı önceden sorun olmuyordu formattan sonra , ama daha sonra sorun cıkarmaya başladı forumdada birkaç konu var bununla ilgili biraz karışık o mevzu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.