Şimdi Ara

BATTLEFİELD 3 MULTİPLAYER OYUNA GİRİŞ SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu orjinal aldım cd den yükledim origin di oyundu derken otomatik siteye yönlendirdi orada da quicmatch campaign vs . seçeneklerle karşılaştım. Quick match i tıkladığımda open game manager diye birşey çıkıyor ve "you need install to install game first" yazıyor daha sonra open game manager e tıkladığımda sol alt köşede "game :battlefield 3 update available" yazıyor . update e basıyorum hiçbirşey olmuyor . oyun yüklü ve zaten origin üzerinden play diyorum hatta single a da girebiliyorum ama multiplayere giremiyorum.

Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardım edebilirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcher -- 30 Ekim 2011; 17:12:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: watcher

Arkadaşlar oyunu orjinal aldım cd den yükledim origin di oyundu derken otomatik siteye yönlendirdi orada da quicmatch campaign vs . seçeneklerle karşılaştım. Quick match i tıkladığımda open game manager diye birşey çıkıyor ve "you need install to install game first" yazıyor daha sonra open game manager e tıkladığımda sol alt köşede "game :battlefield 3 update available" yazıyor . update e basıyorum hiçbirşey olmuyor . oyun yüklü ve zaten origin üzerinden play diyorum hatta single a da girebiliyorum ama multiplayere giremiyorum.

Ben oyunu satın aldım cumartesi günü orgine key yazdım geldi oyunu dvden yüklerken bir yandanda birşey indirordu 10Mb/s yazıyordu oyuna girdiğimde sitede server listesinden 1 tane server secip giriyorum Quick match bekletiyor biraz. Oyunu kurdukdan sonra bir pencere acıldı oda birşeyler yükledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alucard:. -- 31 Ekim 2011; 10:15:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: watcher

Arkadaşlar oyunu orjinal aldım cd den yükledim origin di oyundu derken otomatik siteye yönlendirdi orada da quicmatch campaign vs . seçeneklerle karşılaştım. Quick match i tıkladığımda open game manager diye birşey çıkıyor ve "you need install to install game first" yazıyor daha sonra open game manager e tıkladığımda sol alt köşede "game :battlefield 3 update available" yazıyor . update e basıyorum hiçbirşey olmuyor . oyun yüklü ve zaten origin üzerinden play diyorum hatta single a da girebiliyorum ama multiplayere giremiyorum.

çözüm ne

hocam bende kaldım orada oyunu oynuyordum 1 ay ara verdim sonra daha giriş yapamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.