Şimdi Ara

Battlefield 3 normal paket ve premium arasındaki fark nedir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben battlefield 3 almaya karar verdim ama premium mu alsam yoksa eklentisiz olanımı alsam karar veremedim eklentisiz 60 lira falan premium 125 lira aralarında oyun zevki açısından nasıl bi fark var konuyla ilgisi olan bi yazsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turks123 -- 9 Aralık 2012; 20:10:31 >

• arkadaşım öncelikle btf 3 ün normal paketini almakla işe başlıyorsun. premium paketini daha sonra alman lazım. normali yüklü olmadan premium işe yaramıyor. normal bf3 key alırsan gittigidiyor ya da sanalpazardan alabilirsin. 30 tl gibi makul bir ücretle sahip olabilirsin. ama benim sana tavsiyem 40 tl verip ingilizce olanını almandır. güncellemeler olduğunda oyunla ilgili sıkıntı yaşayabiliyorsun. premium paketinin avantajı birçok silah harita künye bıçak serverlara daha çabuk girebilme hakkı. vs vs araştarırsan bulursun
  • premium pakette bütün dlcler bide oyunun kendisi var ayrıca premium key tek başına 65 tl değilmi zaten? bnm bahsettiğim direk olarak oyunun kendisiyle birlikde premium paketin özelliklerinin gelmesi
  • Oyunu almak icin iki secenegin var. Ya standart BF3 alacaksin, yada BF3 Premium Edition alacaksin. Premium ile Premium Edition i birbiriyle karistirma. Premium sadece sende var olan standart BF3 u premium yapar. Premium Edition ise icinde BF3 + Premium bulundurur.

Premium ile gelen ozellikler:

• 20 yeni Harita
    • 20+ yeni Silah
    • 10+ yeni Araç
    • 4+ yeni Oyun Modu
    • 20+ yeni Assigments
    • Çıkan ek paketlere 2 hafta erken erişme hakkı
    • Premium üyelere özel bıçak
    • Premium üyelere özel dog taglar
    • Yeni asker kamuflajları
    • Yeni silah kamuflajları
    • İstatistikleri sıfırlama imkanı
    • 10 dan fazla Platoon için şekil seçenekleri
    • Artan Platoon şekil katmanları
    • Dolu bir sunucuya girerken öncelik sahibi olma
    • 5 taneye kadar en sevdiğiniz savaşların raporlarını alma
    • Premium üyelere özel yarışmalar
    • Premium üyelere özel sık sık double XP günleri
    • Özel videolar
    • Strateji kılavuzları
    • Ek bonus içerikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgilendirme için teşekkürler silent6
  • Beyler bf3 premıumda sıngle var mıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: tozluk1903

Beyler bf3 premıumda sıngle var mıdır

single ve coop var tabiki. ayrıca Back To Karkand , Close Quarters , Armored Kill ,Aftermath ve Endgame gibi genişleme paketleride yükleniyor. bu paketlerin herbiri yeni oyun modları ve çok çeşitli silah , kamuflaj vs vs yüzlerce yeni şeyler ekleniyor. normalde bir oyuna okadar çok para vermeyen biriyim fakat +premium olmadan adamdan saymıyorlar bf3de. bütçe varsa tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_wizard006

quote:

Orijinalden alıntı: tozluk1903

Beyler bf3 premıumda sıngle var mıdır

single ve coop var tabiki. ayrıca Back To Karkand , Close Quarters , Armored Kill ,Aftermath ve Endgame gibi genişleme paketleride yükleniyor. bu paketlerin herbiri yeni oyun modları ve çok çeşitli silah , kamuflaj vs vs yüzlerce yeni şeyler ekleniyor. normalde bir oyuna okadar çok para vermeyen biriyim fakat +premium olmadan adamdan saymıyorlar bf3de. bütçe varsa tavsiye ederim

çok teşekkürler peki psnde ne kadar ben pse giremıyorumda bu ara

• sanırım silahlarda unlock geliyor. zira daha level 2de acayip silahlar var. bende yeni aldım gerek yok kasarız dedim xp ama olmuyor. adamlarda adam gibi silahlar sende ak 74U
  • Beyler bisi sorcam lutfen cevaplayin premium la premium edition farkli ya premiumda expansion packlar var ya premium edition da bf3 + expansion packlar varya bende bf3 var premium alirsam premium olurmuyum diye soruyom sacma ama icinde sadece expansion packlar varya o yuzden sordum premium olurmuyum nolur cevaplayin

• Premium alırsan bütün dlcleri alırsın
  • 2 yıl sonra merak etmen ilgi çekici

• Originde bir sıkıntı çıkarır mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.