Şimdi Ara

Battlefield 3 Origin'den Silindi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Oyunu orijinal ingilizce olarak almıştım 2-3 ay önce ve dün Origin'e girip baktığımda oyun yoktu. Kodu yeniden girmeye çalıştığımda ise bu kod zaten kullanılmıştır hatası alıyorum. Nasıl çözebilim bu sorunu ? Şimdiden teşekkürler.

• Belki Hide yapmışsındır. Origin My Games de Show hidden games i seçerek tekrar bak.
  • Hile falan yapmadım. My Games'de hiç oyun yok. Hidden Games'i nereden açıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BesTKiLLeR

Hile falan yapmadım. My Games'de hiç oyun yok. Hidden Games'i nereden açıcam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Hocam komik olan nedir ? Gerçekten sinirliyim size patlamak istemiyorum ekran kartında da problem var 3 saattir düzeltmeye çalışıyorum kalbinizi kırmiyim. Post kasmak istiyorsanız başka konulara dadanın.

• quote:

quote:

quote:

Hocam komik olan nedir ? Gerçekten sinirliyim size patlamak istemiyorum ekran kartında da problem var 3 saattir düzeltmeye çalışıyorum kalbinizi kırmiyim. Post kasmak istiyorsanız başka konulara dadanın.

Sakin ol şampiyon Aydolan sana hide yapmış olabilirsin demiş ama sen hile yapmadım demişsin, ona güldüm.

My Games kısmına gel orada Show: All Games yazıyor, ona tıkla Hidden Games'e bak. Bir de oyun duruyor mu şuan bilgisayarında, Origin'den değil de başka yerden girebiliyor musun yani?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sakin ol şampiyon Aydolan sana hide yapmış olabilirsin demiş ama sen hile yapmadım demişsin, ona güldüm.

My Games kısmına gel orada Show: All Games yazıyor, ona tıkla Hidden Games'e bak. Bir de oyun duruyor mu şuan bilgisayarında, Origin'den değil de başka yerden girebiliyor musun yani?

Bak bakiyim Aydolan bana ne demiş : "Belki Hide yapmışsındır. Origin My Games de Show hidden games i seçerek tekrar bak. " Bak bakalım ben ne demişim : "Hile falan yapmadım. My Games'de hiç oyun yok. Hidden Games'i nereden açıcam ? "

Umarım anlamışsındır. Şimdi senin dediklerine gelince, bende oyun yokmuş gibi gözüküyor yani oyun kodu etkinleştirin ya da dükkana gidin diyor. Para boşa gitti ona yanıyorum.

Edit : Kusura bakma çok fena fail olmuşum. Ben de hile diye okumuşum üst üste. Kusura bakmayın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASNAKÇI -- 28 Ağustos 2013; 19:33:34 >

• quote:

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Oyunu orijinal ingilizce olarak almıştım 2-3 ay önce ve dün Origin'e girip baktığımda oyun yoktu. Kodu yeniden girmeye çalıştığımda ise bu kod zaten kullanılmıştır hatası alıyorum. Nasıl çözebilim bu sorunu ? Şimdiden teşekkürler.

Live Chat ile irtibata geçersen sorununu çözerler. Origin sağ üst köşede ? işareti var ona tıklayı sonra Live Chat sekmesine tıklayarak irtibata geçebilirsin.
  • Zamanında arkadaşın biri de aynı şikayetle bayağı bir telaş yapmıştı, sonra oyunu oyunu görmediği hesabı kullanarak değil bir başka hesabını kullanarak aldığını fark etmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkndgr

Zamanında arkadaşın biri de aynı şikayetle bayağı bir telaş yapmıştı, sonra oyunu oyunu görmediği hesabı kullanarak değil bir başka hesabını kullanarak aldığını fark etmişti.

Hayır hesap doğru. Oyun yok Live chat'i bir deneyelim.
  • quote:

quote:

Zamanında arkadaşın biri de aynı şikayetle bayağı bir telaş yapmıştı, sonra oyunu oyunu görmediği hesabı kullanarak değil bir başka hesabını kullanarak aldığını fark etmişti.

Live Chat'i deneyin yardımcı olurlar.
  • quote:

quote:

quote:

Live Chat'i deneyin yardımcı olurlar.

Şimdi konuşuyoruz bakalım çat pat.

Edit : Evet millet key elimde patladı. Konuştuğum çalışan keyin illegal olduğunu söyledi. Şimdi koşturuyoruz arkasından yeni key almak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASNAKÇI -- 17 Haziran 2012; 10:59:07 >

• merhaba arkadaşlar bende orijinal bf3 aldım.Bende oyun orijinde gayet normal gözüküyor ama oynaya tıkladığım zaman bf3 ün sitesini açıyor ve arkadaş eklememi istiyor.bende bir türlü arkadaş ekleyemedim yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestKiller

Edit : Evet millet key elimde patladı. Konuştuğum çalışan keyin illegal olduğunu söyledi. Şimdi koşturuyoruz arkasından yeni key almak için.

Oyunu satın aldığın mağazanın müşteri temsilcisiyle görüş. Yardımcı olurlar ithalatçıları aracılığıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Oyunu satın aldığın mağazanın müşteri temsilcisiyle görüş. Yardımcı olurlar ithalatçıları aracılığıyla.

2 aydır süründürüyolar. Belli vermiyecekler. Sıkıştırıyorum ama ... Yok tatilde, yok izine çıktı. Maillerime geri dönmüyolar. Müşteri hizmetleriyle konuşuyorum biz yetkili değiliz diyor. Beni yetkiliye bağlayın diyorum izinde diyor. İzini ayın 6'sında bittiği söylendi diyorum. Bilemiyorum diyor. Sonunda ana avrat sövücem o olucak. Tüketici haklarına falan başvursak geri alamaz mıyız ? Babam hakim aslında ama bahsetmek istemiyorum.

• olm cevap versenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeStRoYeRbF

olm cevap versenize

O acilan site battlelog oradan server bulup giris yapiyorsun. Arkadas ekleme olayi ise sag tarafta arkadas listesi var ordan arkadas Ekle de ismini yaz o kisiye davetiye gider. Eger biri seni eklediyse yine arkadas listesinde ismi vardir isminin altinda tik veya carpi vardir tik dersen onaylamis olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok crysis
  • quote:

2 aydır süründürüyolar. Belli vermiyecekler. Sıkıştırıyorum ama ... Yok tatilde, yok izine çıktı. Maillerime geri dönmüyolar. Müşteri hizmetleriyle konuşuyorum biz yetkili değiliz diyor. Beni yetkiliye bağlayın diyorum izinde diyor. İzini ayın 6'sında bittiği söylendi diyorum. Bilemiyorum diyor. Sonunda ana avrat sövücem o olucak. Tüketici haklarına falan başvursak geri alamaz mıyız ? Babam hakim aslında ama bahsetmek istemiyorum.

Tüketici hakları daha iyi bir fikir gibi duruyor. Bence başvur, sonuç alırsın kesinlikle bu kadar vurdum duymazlık var ise. Ayrıca oyunun kutusuna bakıp oyun ithalatçısına da ulaşabilirsin. Aral veya tiglon gibi bir etiket görürsen onlarla irtibata geç. zaten bir sorun olduğunda yeni bir cd-keyi onlar sağlıyorlar. mağaza pek bir şey yapmıyor aslında önemli olan distribütörler..

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Tüketici hakları daha iyi bir fikir gibi duruyor. Bence başvur, sonuç alırsın kesinlikle bu kadar vurdum duymazlık var ise. Ayrıca oyunun kutusuna bakıp oyun ithalatçısına da ulaşabilirsin. Aral veya tiglon gibi bir etiket görürsen onlarla irtibata geç. zaten bir sorun olduğunda yeni bir cd-keyi onlar sağlıyorlar. mağaza pek bir şey yapmıyor aslında önemli olan distribütörler..

Gittim, babam hakim dayım avukat dedim. Haktan hukuktan anlıyoruz falan yazdım ( Son 2 görüşmede böyle yapıyordum). Mail adresimi sordu. Elimizde stok yok sipariş verdik gelicek mail adresinizi ben not aldım falan dedi. Teşekkür ettim çıktım. Şimdi bir de stok bekliyoruz diye 2 ay bekletmesinler ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.