Şimdi Ara

Battlefield 3 Origin Kurulumu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
29.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler battlefield aldim ama kurarken product code istiyor nedir be bi yardim lutfen :(((
  • merhabalar orjinal battlefield 3 aldim origin i yukledim ama benden product code istiyor nedir bu nerden bulabilirim hic bir fikrim yok lutfen yardimce olun :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: palaskasizasker

merhabalar orjinal battlefield 3 aldim origin i yukledim ama benden product code istiyor nedir bu nerden bulabilirim hic bir fikrim yok lutfen yardimce olun :((

oyunu kutulu aldıysan kutunun orda bi key yazar örnek AAA2-BGJK-KLIM-OLAB-2359 bunun gibi bişey yazar onu orgini girerek
  • ilgilendigin icin cok tesekkur ederim oyunu bitirdim bile :)
  • arkadaşlar bu oyun diğerlerinin sert kurallarına taş çıkarıyor bu oyunda savaş sonrası kaynak kaybetmiyorsunuz bina kaybediyorsunuz böylece savaş sonrası toparlanabilicek kaynağa sahip oluyorsunuz işte linki burda biraz destek olun lütfen sıkılmayarak oynıcağınız web tabanlı bir oyun girin üye olun ve tadını çıartın bir çok özel günde verilen hediyelerde oyunun zevkini arttırıyor
    http://tr.desert-operations.com/?recruiter=2b9ee&world=d29ybGQy
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

quote:

Arkadaşlar ben oyunun CD-Key'ini aldım. Fakat nasıl kurulacağı hakkında en ufak bir fikrim bile yok. Sırasıyla yükleme aşamalarını anlatırsanız veya varsa herhangi bir sitenin adresini verirseniz bakarım. Teşekkürler.

Bu arada CD-Keyini aldıktan sonra oyun Orjinial CD istemiyor değil mi?

Origin hesabı açıp origine gelip yukarıdaki ıngiliz anahtarının yanındaki yuvarlak şeye tıklayıp ''Redeem Product Code'' yazısına tıklayacaksın açılan pencereye keyi yazıp next deyip origin hesabına eklemiş olacaksın. Ekledikten sonra originden sol üst köşedeki ''my games''e tıklayıp Battlefield 3'ün üzerine gelip çift tıkla. Böylece oyun yüklenmeye başlayacak. Internet hızına göre inme süresi değişir. indirme işlemi bittikten sonra keyifle oynayabilirsin :) Bir sorun olduğunda yorumumu alıntı yap sana dönerim :) Aramıza hoşgeldin asker !!!

Teşekkürler komutanım 2 saattir originle uğraşıyordum. Meğerse host dosyasına origine bağlamaması için bir şeyler yazmıştım FIFA 12 zamanında. Şimdi onu düzelttim. İndirmeye başladı. Hızım 2 megabit. Oldukça düşük ama ne yapalım. Bekleyeceğiz. İndirmeden sonra umarım bir hata olmaz. Yarın gece indirme biter. Perşembe sabaha karşı oynarım artık.

Oyunun indirdikten sonra herhangi bir update yapmam gerekioyr mu yoksa kendi update yapıyor mu hocam?

oyunun boyutu 11 GB. Oyunun inmesi bittikten sonra 4.5 GB update yapacak ve oyun oynanmaya hazır olacak ;) Hızın iyi sayılır. Ben arkadaşımla yüklerken 1 megabitte 6 saatte indirmişti ;)

bende origin'den yüklüyorum hala sürüyor fakat 16,230,89 mb indiriyor.Update ile beraber mi indiriyor anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: palaskasizasker

merhabalar orjinal battlefield 3 aldim origin i yukledim ama benden product code istiyor nedir bu nerden bulabilirim hic bir fikrim yok lutfen yardimce olun :((

origin'i yükle,üye ol.üstte redeem code product var.oraya cd'nin içinden çıkan şifreyi gir.sonra 16 gb bir şey indirmeye başlıcak.alttada sana tarih ve product codu vericek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben oyunun CD-Key'ini aldım. Fakat nasıl kurulacağı hakkında en ufak bir fikrim bile yok. Sırasıyla yükleme aşamalarını anlatırsanız veya varsa herhangi bir sitenin adresini verirseniz bakarım. Teşekkürler.

Bu arada CD-Keyini aldıktan sonra oyun Orjinial CD istemiyor değil mi?

Origin hesabı açıp origine gelip yukarıdaki ıngiliz anahtarının yanındaki yuvarlak şeye tıklayıp ''Redeem Product Code'' yazısına tıklayacaksın açılan pencereye keyi yazıp next deyip origin hesabına eklemiş olacaksın. Ekledikten sonra originden sol üst köşedeki ''my games''e tıklayıp Battlefield 3'ün üzerine gelip çift tıkla. Böylece oyun yüklenmeye başlayacak. Internet hızına göre inme süresi değişir. indirme işlemi bittikten sonra keyifle oynayabilirsin :) Bir sorun olduğunda yorumumu alıntı yap sana dönerim :) Aramıza hoşgeldin asker !!!

Teşekkürler komutanım 2 saattir originle uğraşıyordum. Meğerse host dosyasına origine bağlamaması için bir şeyler yazmıştım FIFA 12 zamanında. Şimdi onu düzelttim. İndirmeye başladı. Hızım 2 megabit. Oldukça düşük ama ne yapalım. Bekleyeceğiz. İndirmeden sonra umarım bir hata olmaz. Yarın gece indirme biter. Perşembe sabaha karşı oynarım artık.

Oyunun indirdikten sonra herhangi bir update yapmam gerekioyr mu yoksa kendi update yapıyor mu hocam?

oyunun boyutu 11 GB. Oyunun inmesi bittikten sonra 4.5 GB update yapacak ve oyun oynanmaya hazır olacak ;) Hızın iyi sayılır. Ben arkadaşımla yüklerken 1 megabitte 6 saatte indirmişti ;)

bende origin'den yüklüyorum hala sürüyor fakat 16,230,89 mb indiriyor.Update ile beraber mi indiriyor anlamadım.

Önce 15 GB boyutunda oyunu indiriyor ardından 5-6 gb boyutunda a update ve güncellemelri yüklüyor ve oyun oynanmaya hazır oluyor. Sabırsızlanmayın

• arkadaşlar bende orijinden indiriyordum fakat hızım çok düşüktü format attım oyun gitti başka bir bilgisayara da originden bf3 ü yüklemiştim o oyunu kopyalayıp C:\Program Files (x86)\Origin Games bunun içine atsam girebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrelativo

arkadaşlar bende orijinden indiriyordum fakat hızım çok düşüktü format attım oyun gitti başka bir bilgisayara da originden bf3 ü yüklemiştim o oyunu kopyalayıp C:\Program Files (x86)\Origin Games bunun içine atsam girebilirmiyim ?

At içine onu, gerisini Origin halleder, Repair İnstall ile.
  • ya ben battlefıled 3 oyununu aldım ama sadece singleplayer var kurdum güzelce
    nasıl multiplayer ı kurucam yatrdımcı olabilmisiniz
  • Arkadaşalar Ben Bf3 Cd keyini ALmıştım Gece 2 de Girip Download a başladım 10 saate biteceği gözüküyordu pc yi açık bırakıp yattım sabah kalktığımda pc kapalıydı kardeşim kapatmış yeniden doenload edecektim bu sefer %0 dan başlayıp 25 saat kaldığı yazıyordu neden böyle bir şey olmuş olabilir ve nasıl çözebilirim ??????
  • Arkadaşlar Battlefield 3 Premium Editation daha almadım ama nasıl kurulacağını biliyorum ilk orjinal oyunum neyse lafı uzatmadan hemen söyliyim.Not:Ben Kutulu Alıcam Oyüzden Kutulu Olanlarla Normal Alanlarınki Aynı Galiba Tam Olarak Bilmiyorum!
    Evet Şimdi Arkadaşlar Origini İndirdikten Sonra Kuruyorsunuz kurulum Bittikten Sonra Origini Açın Sol Üst Köşedeki Origin Yazısına Tıklıyoruz Tıkladıktan Sonra Redeem Product Code...'a
    Tıklıyoruz Açılan Pencerede Enter Your Code Yazar Onun Hemen Altında Product Code Yazar Hemen Altındaki Boşluğa Keyi Yazın Not:Normal Key Alanlar Ellerindeki Keyi Yazsın. Kutulu Alanlar İse Kutuda Kitapçık Gibi Birşey Vardı Galiba Onun Arkasında Yazıyor Key Onu Yazıcaksınız Ben Böyle Biliyorum. Evet Arkadaşlar Kodu Yazdıktan Sonra Next Diyip Devam Edin Zaten Gerisini Origin Hallediyor İyi Oyunlar Bu Arada Bazı Kişilerde Direk 15.5 GB Gibi Yüklenebilir Bazı Kişilerde İlk 11Gb Sonrada 4.5GB Update Yapa Bilir Neyse Lafı Uzatmıyim Herkeze İyi Oyunlar Oyunu Alırsam Adım: TRBattleJeck Battlelogda Hesap Açtım Nasıl Olduysa Ekliyin Oynarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRBattleJeck

Arkadaşlar Battlefield 3 Premium Editation daha almadım ama nasıl kurulacağını biliyorum ilk orjinal oyunum neyse lafı uzatmadan hemen söyliyim.Not:Ben Kutulu Alıcam Oyüzden Kutulu Olanlarla Normal Alanlarınki Aynı Galiba Tam Olarak Bilmiyorum!
    Evet Şimdi Arkadaşlar Origini İndirdikten Sonra Kuruyorsunuz kurulum Bittikten Sonra Origini Açın Sol Üst Köşedeki Origin Yazısına Tıklıyoruz Tıkladıktan Sonra Redeem Product Code...'a
    Tıklıyoruz Açılan Pencerede Enter Your Code Yazar Onun Hemen Altında Product Code Yazar Hemen Altındaki Boşluğa Keyi Yazın Not:Normal Key Alanlar Ellerindeki Keyi Yazsın. Kutulu Alanlar İse Kutuda Kitapçık Gibi Birşey Vardı Galiba Onun Arkasında Yazıyor Key Onu Yazıcaksınız Ben Böyle Biliyorum. Evet Arkadaşlar Kodu Yazdıktan Sonra Next Diyip Devam Edin Zaten Gerisini Origin Hallediyor İyi Oyunlar Bu Arada Bazı Kişilerde Direk 15.5 GB Gibi Yüklenebilir Bazı Kişilerde İlk 11Gb Sonrada 4.5GB Update Yapa Bilir Neyse Lafı Uzatmıyim Herkeze İyi Oyunlar Oyunu Alırsam Adım: TRBattleJeck Battlelogda Hesap Açtım Nasıl Olduysa Ekliyin Oynarız.

Selamlar oyunu orjinal aldım ve dediğiniz herşeyi yaptım, fakat oyunun içinden cıkan kodları 2 kod var BF3 ve PE ıkısınıde bır cok kez gırmem rağmen, this code has already been used. FAQ

sorunu ile karşılaşıyorum.Bu arada oyun BT Premıum edıtıon.

• Arkadaşlar oyunu orjinal aldım bu cd keyler calınmıs olabılırmı anlamadım ya boyle bısey olurmu cevap lutfen.
  • Kardeşim Vallaha Bilmiyorum bende premium editation alıcam yarın bakalım benim battelog hesabım var kurulum hakkında ordan yardım istiycem eyer bulursam sana mesaj atarım
  • Arkadaslar PC ye format atmadan önce BF3 kuruluydu ve sorunsuz oynuyordum.Ama formattan soonra orjinal cd yi taktigimda Origin i yüklüyor sonra BF3 indiriyor ama bittiginde oyunu baslattigimda hata veriyor(gecersiz licence ve mising dll)falan.ama oyunu ilk yukledigimde bende cd key falan istemisti simdi hic sormuyor onlari direk Originden indiriyor ve hata veriyor acilista.bilgisi olan varmi?
  • Arkadaşlar ben de bugün gittigidiyordan key aldım ama ilk başta yanlışlıkla premiuma yükseltme keyini almışım sonradan oyunun kendi keyini satın aldım bu premiuma yükseltme keyini aldığım gibi origine kaydettim ondan sonra oyunun alıp onu keyini kaydettim ve şuan oyun olarak sadece battlefield 3 olarak iniyor premium olduğunu belirten herhangi bir şey yok acaba bu oyun indikten sonra mı premium olacak 66 lira para verdim boşa gider mi sonradan premiuma mı döner bi yardımcı olur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 20 Mart 2013; 21:41:55 >
  • Arkadaşım şimdi şöyle diyi'm bf3 indikten sonra premium'u indir origin'de bf3e sol tıkla i işaretine tıkla oradan bütün dlc paketlerini indirebilirsin bir sorun çıkmaz sorun çıkarsa söyle bide resmini at ona göre bir şeyler yazim hayırlı olsun bu arada :
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRBattleJeck

Arkadaşım şimdi şöyle diyi'm bf3 indikten sonra premium'u indir origin'de bf3e sol tıkla i işaretine tıkla oradan bütün dlc paketlerini indirebilirsin bir sorun çıkmaz sorun çıkarsa söyle bide resmini at ona göre bir şeyler yazim hayırlı olsun bu arada :

Sağolun hocam Allah'tan sorun çıkmadı premium olarak indi tüm dlcler filan var ama 9 gb update istiyor indir indir bitmedi arkadaş neymiş bu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.