Şimdi Ara

Battlefield 3 Origin Kurulumu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
29.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bf3 acıyorum oyuna giriyorum 4-5 dk sonra oyun donuyor anca ctrl+alt+delete(görev yöneticisini)açarak görevi sonlandır diyorum bu soruna bi çözüm var mıdır? Varsa nedir cidden sıkıldım artık su oyunu rahatca oynayayım.
  • ARKADAŞLAR BATTLEFİELD 3 CLANIMIZ VARDIR HEMDE SERVERİMİZ VAR İSTEYENLER GELEBİLİR BEN LİNKLERİ VERİM BATTLELOGTAN EKLEYİN TEAM SPEAK VARSA TAM OLDU HADİ DURMAYIN BİZE KATILIN.

Clan:http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241212189709/

Serverimiz:http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/5acc7816-6f99-4b07-a340-88b97106f0de/57-Alay-toplulugu-sunucusu-02-57alay-net/

Bu arkadaşları ekleyin: TRSunay - MertCL

• quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Arkadaşlar ben oyunun CD-Key'ini aldım. Fakat nasıl kurulacağı hakkında en ufak bir fikrim bile yok. Sırasıyla yükleme aşamalarını anlatırsanız veya varsa herhangi bir sitenin adresini verirseniz bakarım. Teşekkürler.

Bu arada CD-Keyini aldıktan sonra oyun Orjinial CD istemiyor değil mi?

Origin hesabı açıp origine gelip yukarıdaki ıngiliz anahtarının yanındaki yuvarlak şeye tıklayıp ''Redeem Product Code'' yazısına tıklayacaksın açılan pencereye keyi yazıp next deyip origin hesabına eklemiş olacaksın. Ekledikten sonra originden sol üst köşedeki ''my games''e tıklayıp Battlefield 3'ün üzerine gelip çift tıkla. Böylece oyun yüklenmeye başlayacak. Internet hızına göre inme süresi değişir. indirme işlemi bittikten sonra keyifle oynayabilirsin :) Bir sorun olduğunda yorumumu alıntı yap sana dönerim :) Aramıza hoşgeldin asker !!!

Teşekkürler komutanım 2 saattir originle uğraşıyordum. Meğerse host dosyasına origine bağlamaması için bir şeyler yazmıştım FIFA 12 zamanında. Şimdi onu düzelttim. İndirmeye başladı. Hızım 2 megabit. Oldukça düşük ama ne yapalım. Bekleyeceğiz. İndirmeden sonra umarım bir hata olmaz. Yarın gece indirme biter. Perşembe sabaha karşı oynarım artık.

Oyunun indirdikten sonra herhangi bir update yapmam gerekioyr mu yoksa kendi update yapıyor mu hocam?

Merhaba sırf bu yüzden üye oldum arkadaşlar bu foruma benimde bir sorum var lütfen kızmayın orayı burayı oku demeyin rica ediyorum sorum şu ben dün 90 tl ye d&r den bf3 premium aldım sonra kutudan bir kağıt çıktı içinde iki adet şifre vardır birincisi BF3 yazan şifre ikinicisi ise PE yazan şifre neyse dvd'leri taktım kuruluma başladım sonra benden key istedi BF3 yazan keyi girdim oyunu kurdu sonra updateleri yapıyorken ben origin programını kurcaladım biraz ve şu ekrana denk geldim
     Battlefield 3 Origin Kurulumu

yani oyun güncellemelerini yüklerken kafama nerden estiyse oraya redeem code yazan yere PE olan keyi girdim yani premium keyi acaba yalnış mı yaptım yoksa tüm güncellemeleri yapıncamı bitirincemi oraya o PE premium keyini girmem gerekirdi bir yardımcı olabilir misiniz acaba
    ancak sonradan oraya PE keyini girmeye çalıştıgımda kırmızı yazıyı bir hata veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mujdatsayar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Arkadaşlar ben oyunun CD-Key'ini aldım. Fakat nasıl kurulacağı hakkında en ufak bir fikrim bile yok. Sırasıyla yükleme aşamalarını anlatırsanız veya varsa herhangi bir sitenin adresini verirseniz bakarım. Teşekkürler.

Bu arada CD-Keyini aldıktan sonra oyun Orjinial CD istemiyor değil mi?

Origin hesabı açıp origine gelip yukarıdaki ıngiliz anahtarının yanındaki yuvarlak şeye tıklayıp ''Redeem Product Code'' yazısına tıklayacaksın açılan pencereye keyi yazıp next deyip origin hesabına eklemiş olacaksın. Ekledikten sonra originden sol üst köşedeki ''my games''e tıklayıp Battlefield 3'ün üzerine gelip çift tıkla. Böylece oyun yüklenmeye başlayacak. Internet hızına göre inme süresi değişir. indirme işlemi bittikten sonra keyifle oynayabilirsin :) Bir sorun olduğunda yorumumu alıntı yap sana dönerim :) Aramıza hoşgeldin asker !!!

Teşekkürler komutanım 2 saattir originle uğraşıyordum. Meğerse host dosyasına origine bağlamaması için bir şeyler yazmıştım FIFA 12 zamanında. Şimdi onu düzelttim. İndirmeye başladı. Hızım 2 megabit. Oldukça düşük ama ne yapalım. Bekleyeceğiz. İndirmeden sonra umarım bir hata olmaz. Yarın gece indirme biter. Perşembe sabaha karşı oynarım artık.

Oyunun indirdikten sonra herhangi bir update yapmam gerekioyr mu yoksa kendi update yapıyor mu hocam?

Merhaba sırf bu yüzden üye oldum arkadaşlar bu foruma benimde bir sorum var lütfen kızmayın orayı burayı oku demeyin rica ediyorum sorum şu ben dün 90 tl ye d&r den bf3 premium aldım sonra kutudan bir kağıt çıktı içinde iki adet şifre vardır birincisi BF3 yazan şifre ikinicisi ise PE yazan şifre neyse dvd'leri taktım kuruluma başladım sonra benden key istedi BF3 yazan keyi girdim oyunu kurdu sonra updateleri yapıyorken ben origin programını kurcaladım biraz ve şu ekrana denk geldim

yani oyun güncellemelerini yüklerken kafama nerden estiyse oraya redeem code yazan yere PE olan keyi girdim yani premium keyi acaba yalnış mı yaptım yoksa tüm güncellemeleri yapıncamı bitirincemi oraya o PE premium keyini girmem gerekirdi bir yardımcı olabilir misiniz acaba
    ancak sonradan oraya PE keyini girmeye çalıştıgımda kırmızı yazıyı bir hata veriyor.

Premium keyinin girdikten sonra, zaten resimdede görüldüğü gibi, ek paketleri indirmeye başlamış. Bir daha premium key girmene gerek yok.

• bişey sorcam bnmkide bf3 indiriyorda kurulum dosyalarınımı indiriyor yoksa direk steam deki gibi mi olcak bide boyutu 20.385.82 mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsser

bişey sorcam bnmkide bf3 indiriyorda kurulum dosyalarınımı indiriyor yoksa direk steam deki gibi mi olcak bide boyutu 20.385.82 mb

Origin programı oyunu hem indirir hem de bilgisayara kurar ve oynanmaya hazır hale getirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunun korsanını aldım keza online olanı ile işim yok maksat bizim yeğen ve arada ben vakit geçirmek için takılalım. Korsan olmasına rağmen single player oynatır mı bu oyun _?
  • single oynatmayabilir artık orijin istiyor ama crackleride var tabi
  • quote:

single oynatmayabilir artık orijin istiyor ama crackleride var tabi

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirazUye

quote:

single oynatmayabilir artık orijin istiyor ama crackleride var tabi

Teşekkürler...

önemli değil
  • Bilgisayarımda reloaded versiyonu var, ben cd key aldıktan sonra oyunu bir daha mı indirmem gerekiyor originden?
  • Originden indiriyorum.Ama bir süre sonra geriye sarıyor.??
  • YA ARKADAŞLAR BF3 BİDE PREMIUM VAR BEN İLKİNİ GİRDİM OLDU DA 2 .CİSNİ GİRİYORUM OLMUYOR İLKİ 25 HANELİDE 2CİSİ NEDEN 20 HANELİ BEN ONU ANLAMADIM ACABA ALDIĞIM KİŞİMİ BANA YANLIŞ KEYİ VERDİ NE YAPTI ANLAMADIM LÜTFEN YARDIM EDERMİSNİZ.
  •  Battlefield 3 Origin Kurulumu

reloaded 23 gb indirdim gerisini yapamadım
     Battlefield 3 Origin Kurulumu Battlefield 3 Origin Kurulumu

• quote:

Orijinalden alıntı: stromwinder

reloaded 23 gb indirdim gerisini yapamadım
     Battlefield 3 Origin Kurulumu Battlefield 3 Origin Kurulumu

Yeri burası değil lakin, oyunu orjinal aldıysanız zaten reloaded indirmeyeceksiniz. Oyunu origin indirip kendisi kuracak. Oyununuz orjinal değil ise zaten kabul etmemesi normaldir.

• Ben önceden crack indirmiştim şimdi birisi key verdi nereye girecem bu keyi ???
  • battlefield 3 oyun var orijinal kutulu batlefield 4 aldım yeni oda kutulu format attım pc ye Windows 8.1 pro kurdum battlefield 3 kurdum update yapıyor battlefield 4 1.ci cd yi takıyorum hiç hareket yok 3 update yaptıı içinmiyada başka sorunmu var
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    iyi günler. Ben leptop'a format attım sonra origin'i indirdim e postamı girdim şifremi girdim ama origin'i açtığım zaman BF3 yoktu ama önceden oynuyordum. Şimdi ben bu BF3'ü nasıl geri getirebilirim ?

Ana başlıkhttp://forum.donanimhaber.com/m_94066119/f_//tm.htm#94070628

Hocam yardımcı olursanız sevinirim
  • S.a Öncelikle beyler ben ilk yanlışlıkla premiumu aldım sonra bf 3 aldım dün gece indirdim bugün kuruldu ancak install dediğim zaman hata verdi 1 saate yakın uğraştım yüklendi birşeyler oldu şimdi DLC leri yüklüyor bir sıkıntı yaşamam dem dostum ? yardımcı olma imkanınız varmı ? Battlelogda premium olarak gözüküyorum ve oyunu 19 gb olarak indirdim şimdi şimdi yaklaşık 10-12 gb patch var sıkıntı olmaz değilmi ?
  • merhaba bende ürün kodumla birlikte girdim origine ürün kodumu yazdım bf3 bişey bişey yazdı next dedim yukarda yeşil yanıyordu o yeşilin içindede e postana gönderdik gibi bişey yazıyordu sanırım benim e posta adresim yazılıydı en sonda da sonra çıktım e postama baktım yok my games klasöründe de hiç bişey yok origini kapatıp açtım sildim yükledim falan fayda etmedi ürün kodunu bidaha girdim kod kullanılmış yazıyordu ne yapmam lazım inş. kod boşuna gitmedi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.