Şimdi Ara

Battlefield 3 Oyun için takılmalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar battlefield 3 'ü gittim orijinal aldım, almaz olaydım ne lanet bi oyunmuş yav. Oyun içinde durmadan takılıyor, habire takılıyor. Hani oyundanda atmıyor ama takılıyor durmadan. Bi 5 saniye takılıyor, tekrar sonra oynuyorum, sonra tekrar takılıyor vs. vs.

Sistem gereksinimlerim:
    3 gb Ram
    ati hd 4670 512 mb
    intel core 2 quad cpu Q6700

Ekran kartı felan güncel, işlemci fanıda iyi oyun içinde sıcaklık 45* derecede ortalama.
    Bu lanet hatayı nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrakukre -- 15 Ocak 2012; 11:26:03 >

• Oyunun grafiklerini biraz düşürmelisin. Aynı sorun bende de var, donanımlardan kaynaklanan bir sorun, hangi oyunda grafikleri yükseltsem aynı takılmalar. Sistemi değiştirme vaktin gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrakukre

Arkadaşlar battlefield 3 'ü gittim orijinal aldım, almaz olaydım ne lanet bi oyunmuş yav. Oyun içinde durmadan takılıyor, habire takılıyor. Hani oyundanda atmıyor ama takılıyor durmadan. Bi 5 saniye takılıyor, tekrar sonra oynuyorum, sonra tekrar takılıyor vs. vs.

Sistem gereksinimlerim:
    3 gb Ram
    ati hd 4670 512 mb
    intel core 2 quad cpu Q6700

Ekran kartı felan güncel, işlemci fanıda iyi oyun içinde sıcaklık 45* derecede ortalama.
    Bu lanet hatayı nasıl düzeltebilirim?

Yukardaki arkadaşın da dediği gibi oyuna laf etmeye gerek yok sistemini biraz yükseltsen (Intel Core i3 veya i5)
    oyunu takılmadan medium'da falan oynarsın sanırım ;)
  • Herkes söylemiş zaten ama ben küçük bir tavsiye veriyim. Benim 4 gb ram NVDIA geforce 9800 ekran kartı var aynı şekilde bendede çok takılıyodu. Optionstan video kısmındaki grafikler bölümüne gel. Orda anti alising mi ne yazıyodu onları sıfırla o acayip kasıyo :D grafikleri ultra alıp antilisingi kapıyorum 0 kasıyo. He bide blue monitor blue motion mu ne var oda kasıyo ama en çok anti alising kasıyo söylemesi onu kapat bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.