Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz paketle iilgili sorular sormak istiyorum anladığım kadarıyla BF3 Premium'dan daha farklı bir olay bu hemen başlamak istiyorum, Origin sayfamda haberler kısmında Premium Edition bölümü vardı ve nekadar olduğunu ve neler verdiğini görmek istedim Pre-Order tuşuna bastığımda;
Burada yazan BF3 Limited Edition paketinin BF3'ten farkı nedir bu ilk sorum ikinci sorum daha kişisel 60€ bu paket için uygun bir fiyat mı ?
Teşekkürler şimdiden..
Orada yazan şey her paketin fiyatını vererek premimum edition'un çok daha avantajlı olduğunu göstermek bana göre fiyat çok uygun.İçinde hem premium var hemde oyun var.Normalde her paket 15 DOLAR toplam 5 paketten 15x5=75 DOLAR birde yanında oyun en az 40-50 EURO falan bulursun ama premimum editon tek başına 60 euro gerçekten iyi.
Meksika Origin'de 68TL
Nası gireceğiz, Premium almak için bi kere Meksika proxy ile girdim ama daha giremiyorum neden anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
Orada yazan şey her paketin fiyatını vererek premimum edition'un çok daha avantajlı olduğunu göstermek bana göre fiyat çok uygun.İçinde hem premium var hemde oyun var.Normalde her paket 15 DOLAR toplam 5 paketten 15x5=75 DOLAR birde yanında oyun en az 40-50 EURO falan bulursun ama premimum editon tek başına 60 euro gerçekten iyi.
Çok teşekkürler yazdıklarınız için, zaten birkaç haftadır araştırıyordum. Yazdıklarınız üzerine alıcam :)
Ayrıca diğer arkadaşlara da çok teşekkürler diliyorum.
arkadaşlar bf3 limited edition var bende, bu yeni paketi uygun şekilde nasıl alacağım ?
quote:
Orijinalden alıntı: behcet98
arkadaşlar bf3 limited edition var bende, bu yeni paketi uygun şekilde nasıl alacağım ?
Vallahi bu paket dediğim gibi origin programı içinde gördüm. Bir arkadaş meksika proxy diyordu. Daha geniş bilgiye sahip olan yok mudur?
quote:
Orijinalden alıntı: W4RL0RD
quote:
Orijinalden alıntı: behcet98
Vallahi bu paket dediğim gibi origin programı içinde gördüm. Bir arkadaş meksika proxy diyordu. Daha geniş bilgiye sahip olan yok mudur?