Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (1311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Oynamak isteyen varsa şimdi gelsin.Premium ve headset var.

ekledim hocam bir arkadaş daha var beraber oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony redgrave

quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Oynamak isteyen varsa şimdi gelsin.Premium ve headset var.

ekledim hocam bir arkadaş daha var beraber oynarız.

Peki şimdi geçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

quote:

Orijinalden alıntı: sensoyle

Bu oyunda dedicated server sistemi var değil mi? Ve memleket sınırları içinde bulunan server'lar var mı? Bağlantı problemi yaşıyor musunuz?
    Black Ops'ta neredeyse birkaç saniye geriden oynuyorum.

aynen dedicated server desteği var ancak serverlar avrupa da . yeni çıkıcak olan Battlefield 4 te de dedicated server desteği devam edecek + serverlar istanbul da da olacak

İstanbulda server mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler işleyen bi türk klanı var mı?Türklerle oynamak daha zevkli olur.
  • Online pass olayi ne oldu ? 2.el almayi dusunuyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Online pass olayi ne oldu ? 2.el almayi dusunuyorum .

EA oyunlarında online pass ücretsiz bende 2.el aldım sıkıntısız bir şekilde multiplayer oynanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgazarda

quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Online pass olayi ne oldu ? 2.el almayi dusunuyorum .

EA oyunlarında online pass ücretsiz bende 2.el aldım sıkıntısız bir şekilde multiplayer oynanıyor

Eyw

• ps3 te oynadığım en sıkıntısız server bu oyunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşamları 7 den sonra online oluyorum bende yeni başladım isteyen ekleyebilir
    psn: hannibal_sk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal_sk1986

Akşamları 7 den sonra online oluyorum bende yeni başladım isteyen ekleyebilir
    psn: hannibal_sk

hannibal hocam biz zaten arkadaşız psn de :) akşamları buluşup çatışalım
  • maqnet0 kullanıcısına yanıt
    serverler dolumu bf3de ?
  • bf4 çıkmadan önceki hali gibi iyi yani
  • Arkadaşlar sorularım olacak...
    1)BF3 ü oynamak için geç mi kaldım?
    2)Assault veya Engineer olacağım.Engineer'ı uçakları ve tankları patlatmak için seçmek istiyorum.Ancak uçakları patlatmak çok zor.Silahı alıp uçağa tutuyorum lock diyor adam zaten diyene kadar kaçıyor.Roket var oda tankları 3-4 vuruşta zor patlatıyor.M4A1 ile oynuyorum oda uzaktaki adamları vuramıyor.Hem çok sekiyor hemde güçsüz.Assault u iyileştirmesi için istiyorum iyi puan veriyor.Hangisinde oynamalıyım ve hangi silahı kullanmalıyım yardım istiyorum.
    3)Jet ile adam vuramıyorum.Jeti sürerken lock yazıyor bende R1 e basıyorum ne işe yarıyor onuda bilmiyorum.

• Admin tarafindan oyundan atilinca o ana kadar kasilan xp bize geliyor mu yoksa oynamamis gibi mi sayiyor?deli olacagim surekli kicked by admin,kurallarada uyuyorum yine ayni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yarın kulaklık alacağım inşallah, bi arkadaş bana kulaklıkla oyunu anlatabilir mi? Bu squad olayında can verme falan varmiş sağlıkçı falan yerde saglık paketleri gorüyordum mesela alamıyordum. Ya da uçan minik şeyler var onlardan beni görüyolar sanırım onları nasıl kurabilirim vs bana anlatabilir misiniz? Çok sevinirim birisi yardım ederse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SkY..|

Arkadaşlar yarın kulaklık alacağım inşallah, bi arkadaş bana kulaklıkla oyunu anlatabilir mi? Bu squad olayında can verme falan varmiş sağlıkçı falan yerde saglık paketleri gorüyordum mesela alamıyordum. Ya da uçan minik şeyler var onlardan beni görüyolar sanırım onları nasıl kurabilirim vs bana anlatabilir misiniz? Çok sevinirim birisi yardım ederse

Hocam o can verme zımbırtılarını assault sınıfı yapıyor yanına gidince otomatikmen can veriyor size, eğer birisi ölürse belli bir saniye içinde defilatör ile canlandıra biliyorsunuz- o havada gezen zımbırtılarıda recon sınıfı yapıyor o zımbırtının adı mav engineer sınıfındada yerde gezen küçük araba zımbırtısı var anlamadığınız yer olursa pm atın veya youtubeye bf3 gadgets yazın çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: denyo298

quote:

Arkadaşlar yarın kulaklık alacağım inşallah, bi arkadaş bana kulaklıkla oyunu anlatabilir mi? Bu squad olayında can verme falan varmiş sağlıkçı falan yerde saglık paketleri gorüyordum mesela alamıyordum. Ya da uçan minik şeyler var onlardan beni görüyolar sanırım onları nasıl kurabilirim vs bana anlatabilir misiniz? Çok sevinirim birisi yardım ederse

Hocam o can verme zımbırtılarını assault sınıfı yapıyor yanına gidince otomatikmen can veriyor size, eğer birisi ölürse belli bir saniye içinde defilatör ile canlandıra biliyorsunuz- o havada gezen zımbırtılarıda recon sınıfı yapıyor o zımbırtının adı mav engineer sınıfındada yerde gezen küçük araba zımbırtısı var anlamadığınız yer olursa pm atın veya youtubeye bf3 gadgets yazın çıkar

Peki bunları ben de yapabilir miyim? Recon sınıfı ne mesela o havada gezen şeyle beni gorebiliuolar mı? Bir de üçgene basınca bende normal silah, tekli silah bi de yere kurulan birsey cikiyor onunla ne yapiliyor? Yere kuruyorum ama ne yapildigini anlamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapmak için recon yazıp 3360'a yolluyoruz hocam neyse, recon sınıfı sniperleriyle ünlüdür hocam gadgetleri(isimlerini hatırlamıyorum)bi zımbırtı var yere koyuyorsun o zımbırtının yakınından geçen düşmanları gösteriyor diğer bi zımbırtısı mav(hani havaya uçan) onu yere koyuyorsunuz r1'e basınca içine girmiş oluyorsunuz sonra yallah şöför yallah hareket ettiriyorsunuz adamları dikizliyorsunuz diğerbir özelliği soflam dürbündü herhalde öyle hatırlıyorum üçgen meselesine gelirsek cs'deki 1-2 gibi birincisi otomatik(asıl silahınız)ikinci tekli(tabanca) yere kurulan ne anlamadım

• quote:

Yapmak için recon yazıp 3360'a yolluyoruz hocam neyse, recon sınıfı sniperleriyle ünlüdür hocam gadgetleri(isimlerini hatırlamıyorum)bi zımbırtı var yere koyuyorsun o zımbırtının yakınından geçen düşmanları gösteriyor diğer bi zımbırtısı mav(hani havaya uçan) onu yere koyuyorsunuz r1'e basınca içine girmiş oluyorsunuz sonra yallah şöför yallah hareket ettiriyorsunuz adamları dikizliyorsunuz diğerbir özelliği soflam dürbündü herhalde öyle hatırlıyorum üçgen meselesine gelirsek cs'deki 1-2 gibi birincisi otomatik(asıl silahınız)ikinci tekli(tabanca) yere kurulan ne anlamadım

Hocam ya salı günü öğlen akşam arası falan müsait olursan bana kulaklıkla anlatır mısın lütfen oyun harika ama oynamayı anlayamadım bi türlü

Ya da youtube'da türkçe bi kanalıvar mı önerdiğiniz ? :)

• quote:

quote:

Yapmak için recon yazıp 3360'a yolluyoruz hocam neyse, recon sınıfı sniperleriyle ünlüdür hocam gadgetleri(isimlerini hatırlamıyorum)bi zımbırtı var yere koyuyorsun o zımbırtının yakınından geçen düşmanları gösteriyor diğer bi zımbırtısı mav(hani havaya uçan) onu yere koyuyorsunuz r1'e basınca içine girmiş oluyorsunuz sonra yallah şöför yallah hareket ettiriyorsunuz adamları dikizliyorsunuz diğerbir özelliği soflam dürbündü herhalde öyle hatırlıyorum üçgen meselesine gelirsek cs'deki 1-2 gibi birincisi otomatik(asıl silahınız)ikinci tekli(tabanca) yere kurulan ne anlamadım

Hocam ya salı günü öğlen akşam arası falan müsait olursan bana kulaklıkla anlatır mısın lütfen oyun harika ama oynamayı anlayamadım bi türlü

Ya da youtube'da türkçe bi kanalıvar mı önerdiğiniz ? :)

Kulaklığım yok ama forumda anlatıcak birileri çıkar mutlaka,türkçe varmı bilmiyorum ama ingilizce bf3 gadgets yazsanız çıkar

• 
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.